REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Finalizarea proiectului „Creşterea competitivităţii economice a societăţii ELCONTACT S.R.L. prin achiziţionarea de echipamente specifice"

Finalizarea proiectului „Creşterea competitivităţii economice a societăţii ELCONTACT S.R.L. prin achiziţionarea de echipamente specifice"

Replica API 22 decembrie 2018 | 00:00 345

Anunţ de presă

Anunţ de presă

Data 22 Decembrie 2018

ELCONTACT S.R.L., cu sediul (locaţia de implementare) în Municipiul Constanţa, Şoseaua Industrală, nr. 9, Judeţ Constanţa, în calitate de Beneficiar, anunţă finalizarea proiectului cu titlul "Creşterea competitivităţii economice a societăţii ELCONTACT S.R.L. prin achiziţioarea de echipamente specifice", cod SMIS 111418, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: "Imbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii", Prioritatea de investiţii 2.1: "Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi şi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri".

Contractul de finanţare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management şi cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud — Est, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul general al proiectului este Creşterea competitivităţii economice prin investiţii realizate la punctul de lucru al societăţii ELCONTACT S.R.L localizat în Municipiul Constanţa, judeţul Constanţa într-o perioadă de 1 an. Obiectivele specifice ale proiectului:

Obiectivul specific 1 — Tehnologizarea societăţii ELCONTACT S.R.L. prin achiziţionarea de echipamente specifice şi montarea acestora la locul de implementare al proiectului în Municipiul Constanţa, judeţul Constanţa în vederea desfăşurării activităţii de producţie de centrale pe peleţi

Obiectivul specific 2 — Dezvoltarea resursei umane pentru societatea ELCONTACT S.R.L prin crearea a 5 noi locuri de muncă, dintre care cel puţin unul pentru o persoană aparţinând unui grup vulnerabil, în vederea desfăşurării în condiţii optime a activităţii societăţii.

Rezultatele proiectului:

• Achiziţia de echipamente specifice: celulă robotizată de sudură

• Crearea a 5 noi locuri de muncă, dintre care cel puţin unul pentru o persoană aparţinând unui grup vulnerabil.

Impactul investiţiei la nivelul localităţii/regiunii:

• Crearea de noi locuri de muncă şi reducerea rate şomajului din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est.

• Reducerea gradului de poluare prin utilizarea energiilor regenerabile, utilizarea de echipamente noi, eficiente energetic;

• Promovarea principiilor privind egalitatea de gen, nediscriminare, accesibilitatea persoanelor cu dizabilităţi, promovarea drepturilor persoanelor din categorii defavorizate, utilizarea eficientă a resurselor. Date financiare:

• Valoarea totală a proiectului: 478.544,75 lei

• Valoarea finanţării nerambursabile: 375.838, 40 lei

Perioada de implementare a fost de 21 (douăzeci şi unu) luni

Date de contact

lon Hoţea, Administrator

Tel. 0727/776.705,

E-mail: i_hotea@yahoo.com

CLICK AICI PENTRU VIZUALIZAREA INTEGRALĂ A ANUNȚULUI!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367