REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Finanțare nerambursabilă și cursuri de formare antreprenorială pentru ideea ta de afaceri

Finanțare nerambursabilă și cursuri de formare antreprenorială pentru ideea ta de afaceri

Replica API 15 august 2018 | 03:31 376

Prin Proiectul START-UP Sud-Est “Dezvoltarea competențelor antreprenoriale pentru persoanele fizice din regiunea Sud-Est, prin formare, consiliere și susținerea ocupării pe cont propriu în vederea creării de noi întreprinderi și noi locuri de muncă: SMART-UP”, persoanele cu domiciliul sau reședința în județele din Sud-Estul Romaniei pot obține o finanțare nerambursabilă de 148.616 Lei pentru înființarea unei afaceri nonagricole în mediul urban.

Grupul țintă vizat prin proiect este alcătuit din persoane fizice, femei și bărbați – șomeri, persoane inactive și persoane care au deja un loc de muncă.

Dacă doriți să fiți una dintre cele 300 de persoane beneficiare ale facilităților oferite prin proiect – cursuri de formare antreprenorială și finanțare nerambursabilă de până la 32.000 euro a planurilor de afaceri selectate, pentru județele Buzău și Constanța ne puteți contacta pe email loredana.neagoe@nextbc.ro și marian.broboana@nextbc.ro dar și pe pagina de Facebook Start Up prin Smart Up, unde experții vor răspunde întrebărilor și vor pune la dispoziție metodologia de înscriere în proiect.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Merge asa este pesta porcina ca sa importam capre si oi de la bulgari iar porci de la hungarn,bai frate ce hoti.
1
0
Bai "Nae", scrii din frigider?Tu stii ce-ai vrut sa spui?Ce mama naibii,putina concentrare daca se poate
2
0
stroe deja vinde apa di aqviviferul hagieni jidanilor,aicici in mangalia deja vinde apa din dunare,moarte muie pesde
2
1
Povestea cu bani dati degeaba este capcana pentru prosti. Aveti grija in ce va bagati ca va pierdeti casele daca nu sunteti bazati. Experienta este cel mai pretios activ al unei afaceri. Daca sti cum functioneaza afacerile in Romania nu ai nevoie de finantarile statului, te cauta banii pe tine.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212