REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Finul lui Dragomir îi ia locul lui Muhscină la conducerea organizaţiei municipale a PNL Constanţa

Finul lui Dragomir îi ia locul lui Muhscină la conducerea organizaţiei municipale a PNL Constanţa

Replica API 20 ianuarie 2018 | 00:18 536

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa, George Muhscină, şi-a anunţat joi seara, în şedinţa de la partid, DEMISIA din funcţie! Muhscină va rămâne simplu membru.

El a motivat că problemele de sănătate nu îi mai permit să continue din postura de preşedinte, iar situaţia a fost confirmată de preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, Bogdan Huţucă. “Ne-a anunţat încă de la finele anului trecut, iar ieri (joi-n.r.) le-a comunicat şi colegilor lui de la municipiu. Azi (vineri – n.r.) stabilim în şedinţa Biroului Permanent Judeţean un coordonator care să preia conducerea de la municipiu până la organizarea alegerilor”, a precizat deputatul Huţucă.

Iar coordonatorul a fost stabilit, în şedinţa BPJ, în persoana lui Septimiu Bourceanu, finul lui Gheorghe Dragomir, fost preşedinte al PNL Constanţa. Decizia urma să fie l uată între cei doi primvicepreşedinţi din cadrul BPJ, adică Septimiu Bourceanu şi Vasilică Delicoti (primarul comunei Poarta Albă). Din start, Delicoti a refuzat.

Amintim că Septimiu Bourceanu a fost manager al Sanatoriului Techirghiol, iar în prezent este manager al altui sanatoriu - cel al avocaţilor, construit tot în Techirghiol.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Situatie trista in PNL cu acesti dragomiri, boroieni, bourceni, samd. Acest dragomir ci litera mica, este in slujba psd..nu doreste ca PNL sa castige alegerile de la Constanta si atunci pune marionetele astea de fini, cumetri, etc..A distrus acest partid istoric la Constanta.
6
0
Ce ii mai place unuia sa ii dea limbute! Asiguram viitorul! In rest sa fim sanatosi si sa mai vedem bancuri bune!
2
2
acel dragomir care a avut nedsimtirea sa se pronunte asupra unei personalitati, despre care nu stia absolut nimic, ptr ca cititul l-a depasit, acum isi impinge neamurile, caracteristic parlamentarilor, indiferent de partid. Eu nu as mai fi ridicat capul din pamant
9
0
Mai PNL-stilor voi nu vedeti si nu pricepeti ca securistul,marele Infractor de la Gepeto,Boroianu Robert Aurel de Parlamentar PNL de C-ta,va arde pe toti,eu cred ca va trebue multa experienta sal depistati ca a furat in stil barbar si falimentat firme si sponzorizari sa vedeti si voi unde este Ro si pe Harta Europei,Eu vam dat si semnatura o gasiti la IPJ si PCA C-ta daca ati auzit de Prc Adina Florea,Puiu Zarafina si gasca lor de Smecheri ai Constantei.
7
0
Toata lumea stie cat e de slabut si de prostut acest septimiu care ar fi al saptelea!?!
8
0
Mana moarta! Aloooo trezirea ca nu treceti de 10 la suta cu asta! Vai de cspu vostru ...mai bine puneati un primar cu rezultate la conducere ....aveti mangalia eforie ovidiu ...dar nu vrea boroiaNU
9
0
Boroienizarea continua.
12
0
Repatriativa curvele de la PSD in speta DRAGNEA SI BRUCHENTAL si punele la treaba DRAGOMIRE ! Stii tu bine !
6
0
Nu e un baiat rau Bourceanu si pnl are nevoie de un suflu nou si tanar, dar nu e persoana potrivita sa preia organizatia municipala. Chiar daca il pregatiti pe Scupra de la Ovidiu ptr primaria Constanta, tot o sa pierdeti, ptr ca pnl a fost atsul psd-ului in Constanta de 20 de ani si asa va ramane.
2
11
Ce va recomanda dle Bou-rceanu? -Sunt finul lui Dragomir. Este suficient.
16
0
Daca erai barbat adevarat il numeai pe Rezeanu! Dar nu esti! In locul tau mocofane il rugam in genunchi pe Chitac sa revina dar tot prost esti!
18
3
Incompetent, ca majoritatea membrilor acestui partid!
24
1
Asta are fata de infractor notoriu!
24
1
PNL cu miros de branza
23
2
Armanu nu chiari
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367