REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Finul lui Mazăre ridică un bloc în Constanţa, fix lângă Taverna Sârbului

Finul lui Mazăre ridică un bloc în Constanţa, fix lângă Taverna Sârbului

Replica API 6 februarie 2018 | 00:00 818

Iorov Junior, în plină ascensiune

Iorov Junior, în plină ascensiune

Finul lui Radu Mazăre și fiul fostului director de la Compania Națională de Administrare a Porturilor Maritime, Alexandru George Iorov dorește să construiască un bloc cu locuințe și birouri în imediata vecinătate a Tavernei Sârbului, de lângă Campusul Universitar din Constanța. Terenul este situat în municipiul Constanța, zona Campus Universitar, Parcela VN561/8 lot2 și lot3, Palazu Mare. Astfel, afaceristul dorește să se dezvolte pe malul lacului.

Iorov propune construirea unui imobil cu destinația principală de „locuințe colective și funcțiuni comerciale” cu regimul de înălțime Subsol + Demisol + Parter + Mezanin + 6 Etaje cu parcare la subsol și demisol. La nivelul subsolului se vor amenaja parcări supraetajate și un adăpost pentru protecția civilă, la nivelul demisolului și vor amenaja parcări cu acces din strada Smaraldului și spațiu comercial cu acces din strada Rubinului, la nivelul parterului și al mezaninului se vor amenaja 28 birouri pentru servicii, iar la etaje garsoniere cu suprafața utilă mai mică de 50,00 mp. El a obținut anul trecut certificatul de urbanism de la Primărie, fiind înregistrat cu nr. 2356/01.08.2017. În total, în clădire vor fi amplasate 28 de spații de birouri și 144 de apartamente. Vor fi construite, de asemenea, 180 de locuri de parcare la subsol și demisol.

Alexandru George Iorov s-a căsătorit în 2011 cu șefa de cabinet a fostului primar, Radu Ștefan Mazăre, fostul edil fiind nașul lor de cununie. Tatăl afaceristului este nimeni altul decât Gheorghe Iorov, fostul șef de la CNAPM. Iorov are zeci de afaceri în Constanța.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vanturache , n ai coaie sa l verifici ... mita este incasata
1
0
Au furat banii tarii si au fugit prin alte tari, unde au dus banii nostrii, ca de altii nu aveau destui bani, trebuia sa I-a banii nostrii.
1
0
ati observat cum s-a construit inainte un cartier de blocuri case ?! in primul rand avea aceeasi tematica , apoi cartierul avea inclus in planuri traseul mijlocului de transport , gradinita scoala , farmacie , alimentara , locuri de parcare , parculetz , o adevarata infrastructura ... nu ca akm ! se face cartier nou dar nu ai nik acolo decat blocuri
4
1
Balcoanele miresei par construite cu simt de raspundere. Si-o fi scos si Mazare pompierul sa le inspecteze si autorizeze?
5
1
Dupa ce i-a su.pt PU.LA INFRACTORULUI fugit in madagascar si a acolitiilor acestuia, a gasit un PROST care s-o ia de nevasta ! Un PROST PARVENIT bineinteles, din CLANUL MAZARE !!! Astia si dupa ce vor muri tot ei or sa STAPANEASCA orasul !!!
5
0
cat se gasesc prosti sa cumpere cotete fara utilitati de la neanderthal-ul asta, treaba o sa mearga. Mai grava ca sunt unii tampiti care-si fac si credit sa cumpere asa ceva.
14
1
in dreapta lui Mazare e directoarea de la scoala nr 39?
4
2
ba asta de mai jos ,ghetorurile lui ceausescu la un cutremur mai mare nu pica .nu pot spune acelasi lucru de blocurile voastre facute cu sirma de balot in loc de fier beton si cu nisip in loc de ciment pe fundatie de 10 cm
25
4
care nu isi permit un apartament confortabil mananca cacat . Stati in ghetourile lui ceausescu , atat va permiteti , dar nu mai fiti ofticati !
2
35
Da nasicu parca nu e insurat cum a nasit ,se poate si asa ?
22
1
Pe langa faptul ca primul bloc facut de acest iorov are doar 5 locuri de parcare nu au canalizare, subsol. Va fi vai si amar. Nu mi dau seama cum au putut cumpara apartamente in acea zona. Inconstienti oamenii
24
3
Mireasa buna! Buna la . .!sigur nu a fugit cu nasicu'?
20
2
Rugam Replica sa ne enumere cele zeci de afaceri ale lui Iorov cel batran.
20
2
Imi dau seama ce calitate are constructia !...
20
1
A mai construit un bloc tot acest Iorov pe strada Smaraldului si are doar 5 locuri de parcare . Veniti si vedeti cu ochii vostri cum un bloc care are 80 apartamemte are doar 5 locuri de parcare . Alo inspectoratul in constructii , polititia locala institutiile statului care dau avize . Ca sa nu mai zic de calitatea blocului
35
3
Cum naiba baieti plini de bani se prostesc in halul asta de se casatoresc cu presul de la usa lui Mazare care culmea devine si nas. O fi blestemul banilor furati sau prostie suta la suta!
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108