REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Firea, acuzaţii după anunţul că NU participă la Congresul PSD: 'Colegii mei ştiau'

Firea, acuzaţii după anunţul că NU participă la Congresul PSD: 'Colegii mei ştiau'

Replica API 8 iunie 2019 | 04:50 381

Gabriela Firea a anunţat că nu va participa la Congresul PSD în care se va stabili preşedintele partidului (29 iunie), pentru că exact în respectiva perioadă are programată o intervenţie chirurgicală.

"Nu cred că urgenţa noastră era să organizăm pe picior, pe un colț de masă un Congres atât de important pentru alegerea președintelui partidului în două-trei săptămâni. Coincidență sau nu, eu chiar în acea perioadă voi fi în spital, am o operație chirugicală de făcut și oricum nu puteam participa", a declarat Firea, conform stiripesurse.ro.

Întrebată la Digi 24 dacă se simte lăsată pe dinafară de colegii ei din PSD, Gabriela Firea a răspuns: "Colegii mei ştiau. Depinde cum privim lucrurile şi cum considerăm că este bine să meargă partidul, în ce direcţie. Eu niciodată nu m-am considerat în afara familiei social-democrate, chiar dacă unele conduceri m-au dat la o parte, iar altele m-au repus pe functii, dar au avut o opinie diferită de a mea".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni buni, in timp ce noi batem campii cu articolele de doi bani din Replica asta, ajunsa sanitarul psd-ului, coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE, pregatesc OUG pentru a le face pensii speciale primarilor, viceprimarilor, presedinti de Cj..Cum asa! In loc sa opreasca OUG asa cum au promis, astia continua sa fure din banul public! Baga si mai mult mana in banii tarii sa-si ingrase godacii psd! Asa ceva Nu se poate, Nu trebuie lasati!!!
4
0
Ce se mai infoaie tata firea lu pandele! Mai ceva ca atunci cand o hranea voiculescu din HAZNAUA 3!!! Phuuuu ce pute!
6
0
Prea multa mediatizare pentru o fosta stirista mediocra !
5
0
Ce bine ca nu participa! Mare pierdere! O mahalagioaica, o mare mincinoasa si tupeista, cu o gura cat o SURA, cu sarma-n ..., crescuta de antenistii lui voiculescu: spalati pe creiere, fanatici. Ce pretentii sa avem ?! Pacat de bucuresteni, cu un "asa primar"! RUSINE madam, da-ti demisia, DISPARI mahalagioaico, mincinoaso, tupeisto, tradatoareo!
5
0
MERITA . a facut metrou in drumul tabarei si centura
0
3
MUIE PSD MUIE PSD MUIE PSD MUIE PSD MUIE PSD MUIE PSD MUIE PSD .
6
1
De fapt PSD o pacaleste pe desteapta de firea si nu o s-o sprijine cu nimic. PSD oricum nu mai apuca Bucurestiul. PSD nu prea va face nimic pe soseaua de centura iar muribundul alde care e incompetent in energie nu va realiza nimic cu radetu si cetu. Si astea sunt doar doua probleme din destule. Oamenii asteapta si se uita ca prostii la luptele lor politice . Nici constanta nu e departe cu cetu, cazinoul etc. Aici se adauga si inactivitatea primarului PSD. Sa se sinucida politic drak PSD sa scapam de puturosii astia corupti.
13
2
Uite ma mare branza ca nu participa Fireasca la congresista veo ramane o simple membrana ori dute la pandele la voluntaria si gata oricum tie nu-ti convine nimic cum ai vz ca n-ai facut nimic pt bucuresti ti-a taiat guvernul bani spui din de embride dar ce-ai facut pana in de embride in 3 ani nimic
11
0
Desteapta Romanie !!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272