REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Firea: Ultimele luni au fost apăsătoare; incertitudinea şi loviturile m-au marcat, dar nu m-au descurajat

Firea: Ultimele luni au fost apăsătoare; incertitudinea şi loviturile m-au marcat, dar nu m-au descurajat

Victor ROTARU 21 martie 2024 | 00:00 172

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat că ultimele luni au fost "apăsătoare, tulburi, extrem de încărcate emoţional", iar decizia coaliţiei de guvernare cu privire la candidaţii pentru Capitală este una clară şi nu mai este timp "să o disecăm".

Firea: Ultimele luni au fost apasatoare; incertitudinea si loviturile m-au marcat, dar nu m-au descurajatGabriela Firea

"Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă! Oamenii pe primul loc, în orice funcţie publică, aleasă sau numită - acesta este crezul meu politic. Am fost cu gândul doar la oameni ca primar general şi senator. La fel ca în perioada în care eram profesor sau jurnalist. Aşa voi fi în continuare! Ultimele luni au fost apăsătoare, tulburi, extrem de încărcate emoţional. Fiecare politician este, mai presus de toate, om. Incertitudinea şi loviturile m-au marcat, dar nu m-au descurajat. Rănile se deschid, se închid, chiar dacă rămân cicatricile. Am fost mereu motivată şi am găsit resurse interioare să merg mai departe cu fruntea sus. Susţinerea familiei m-a întărit sufleteşte", a scris Firea pe Facebook.

Ea a adăugat că susţinerea oamenilor "a fost excepţională" în aceste luni şi că nu-i va abandona vreodată pe bucureşteni.

"Pentru ei am luptat şi am lucrat din 2016, ca primar general, din 2020 ca senator preşedintele al organizaţiei PSD Bucureşti. Atât eu, cât şi colegii mei, vă suntem recunoscători pentru susţinerea constantă. Pentru cetăţenii acestui oraş mă voi bate în continuare, în fruntea organizaţiei social-democrate din Capitală şi acolo unde echipa politică la nivel naţional va considera că pot pune la dispoziţie puterea mea de muncă şi experienţa acumulată în domeniul administrativ. Decizia Coaliţiei de guvernare este una clară şi nu mai avem timp să o disecăm. Trebuie să recuperăm timpul pierdut pentru că avem un scop comun: salvarea Capitalei", a mai spus aceasta.

Gabriela Firea a precizat că Nicuşor Dan "a fost un experiment nereuşit", iar bucureştenii nu au trăit niciodată într-o situaţie atât de grea : mizerie, frig în case, poluare, blocarea şantierelor care ar mai fi putut fluidiza traficul, lipsa oricărei perspective de dezvoltare a oraşului.

"Proiectul meu pentru Bucureşti s-ar fi numit 'Oraşul dorit de oameni' şi ar fi cuprins priorităţile pe care mi le transmit zilnic bucureştenii şi pe care eram gata să le abordez împreună cu echipa social-democrată: transport public eficient, lupta reală cu poluarea, investiţii masive în şcoli, spitale, teatre, finalizarea lucrărilor de mare infrastructură începute în primul mandat, noi şantiere deschise pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic şi pentru supralărgirea unor artere greu-circulabile, Spitalul Metropolitan, reamenajarea tuturor parcurilor şi locurilor de joacă, locuinţe sociale, Sala Polivalentă, siguranţa cetăţenilor, lupta cu fenomenul consumului de substanţe interzise, împreună cu MAI şi MEN. Ideile şi propunerile noastre concrete pentru un oraş dezvoltat, curat, modernizat, aerisit, primitor, în care să-ţi placă să trăieşti sunt valabile şi pot fi puse în aplicare în continuare de cei care vor reprezenta PSD şi PNL în Primăria Capitalei şi Consiliul General. Le urez succes candidaţilor noştri la Primăria Generală, primăriile de sector, CGMB şi consiliile locale şi îi asigur de tot suportul meu", a încheiat Firea.

Liderii coaliţiei de guvernare şi-au dat acordul pentru susţinerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei, potrivit unor surse politice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
5000 euroi de la Parlamentul European sunt bani de seminte pentru madam. D'aia e disperata ca a pierdut Bucurestiul.
2
0
Pt.ANCA,vrei sa shtii ce a facut G.Firea ?,a creat mai multe societatzi subordonate primariei unde si-a numit prieteni si obligatziile,adica a creat un artificiu legal prin care sifona bani de la primaria Bucureshtilor"asta este ceva nou,creat de Firea"caci chestiile celelalte cu firmele Private agreate de PSDisti care executau lucrari de p*****a calitate la supraptrez si cotizau la PSD sau lucrari exectate doar pe acte,adica bani platitzi de primarie pentu nimic,astea era formule vechi prin care se fura din banul public,pai dece crezi ca s-a certat Firea atat de mult cu Ciolacu pentru sustzinerea ei de catre PSD pentru candidatura la primaria capitalei,pentru ca shtie cu cat a cotizat ea la partid nu din bani familiei Firea normal ci din cat a furat ea cu acte cat a fost primarita la Bucureshti.
3
1
Firea sa mai lase vorbaria si sa ne spuna ce a facut pentru bucuresteni in cei patru ani de primar. Sa puna pe hartie toate realizarile ca la palavre n-o intrece nimeni.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272