REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

FIRMA ce administrează Cimitirul Municipal NU va mai CONSTRUI un BLOC de 11 ETAJE

FIRMA ce administrează Cimitirul Municipal NU va mai CONSTRUI un BLOC de 11 ETAJE

Replica API 4 decembrie 2020 | 20:46 6994

Reprezentanții Asociației Constanța Altfel au anunțat o nouă victorie în ceea ce privesc construcțiile ilegale ridicate pe spațiul verde, în municipiul Constanța. Mai exact, instanța a anulat HCLM CONSTANŢA nr. 119/2008 privind aprobarea Planului urbanistic Zonal Construire Bloc Locuinţe S+D+P+11E cu Spaţii Comerciale, strada Nicolae Iorga nr. 24B, teren în suprafaţă de 822 mp. Proprietarul este Progress Consulting S.A., firma care administrează Cimitirul Municipal din Constanţa.

„Am mai scăptat de o oroare urbanistică! Un bloc de 11 etaje pe spatiul verde dintre 2 blocuri pe 4 etaje! De ale lui Mazare, grele...” transmit reprezentanții Asociației Constanța Altfel.

”Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active a intervenientei ASOCIAŢIA CONSTANŢA ALTFEL, ca neîntemeiată. Admite în parte acţiunea formulată de intervenienta ASOCIAŢIA CONSTANŢA ALTFEL în contradictoriu cu pârâţii CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI CONSTANŢA şi PROGRESS CONSULTING SA. Anulează HCLM CONSTANŢA nr. 119/2008 privind aprobarea Planului urbanistic Zonal Construire Bloc Locuinţe S+D+P+11E cu Spaţii Comerciale, str. Nicolae Iorga nr. 24B, teren în suprafaţă de 822 mp, proprietate SC PROGRESS CONSULTING SA. Respinge ca neîntemeiat capătul patru de cerere cu privire la obligarea Consiliului Local al Municipiului Constanţa la asigurarea menţionării terenului reglementat prin HCLM CONSTANŢA nr. 119/2008, teren identificat cu nr. cadastral 222813 în CF a UAT Constanţa, în Registrul local al spaţiilor verzi, registru ce urmează a fi realizat la nivelul municipiului Constanţa” este menționat în minuta judecătorească.

Date despre Progress Consulting SA

Firma de pompe funebre care administrează Cimitirul Municipal din Constanţa este tot mai vizibilă şi pe piaţa imobiliarelor. După construcţia de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu (vizavi de City Park Mall), în luna martie a anului 2018, Progress Consulting SA ieşea în evidenţă cu o nouă solicitare în vederea construcţiei unui bloc cu 7 etaje, pe strada Nicolae Iorga.

Firma a fost înmatriculată în anul 2008 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Baba Novac nr. 194. SC Progress Consulting desfăşoară activităţi de pompe funebre şi similare, fiind deţinută de soţii Cristina şi Nicolae Crăciun. În anul 2016, Consiliul de Administraţie al societăţii era format din preşedinte: Elena Luciana Vasile, iar membri – Ionel Ştefan, respectiv Adrian Rapotan. În 2018, Consiliul de Administraţie al Progress Consulting apare modificat, după cum urmează: preşedinte – Romulus Dănuţ Vladu, în timp ce membrii rămân neschimbaţi: Ionel Ştefan, Adrian Rapotan.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la acest cimitir,interventia era luarea mortilor din casa in sac si adusi la frigider la cimitir,asta pe tura de noapte,a 2 zi dimineata plecai acasa si obligatoriu la ora 13 trebuia sa fi inapoi sa duci sicriul la biserica si apoi la groapa,2,3 inmormantari,deci nu se plateau orele astea ,la ora 16 plecai,pe tura de zi la curatenie in cimitir urmarit pe camere in direct de un politai de 40 ani iesit la pensie ,observatii prin telefon,nu sta jos,vezi ca e un caine langa popa care face parastas,prindel,apoi toti paznici trebuiau sa spele mortii,cica inainte era obligat,am plecat dupa 42 zile
2
0
Da, este clar ca ceva este necurat cu implicarea unor fosti functionari ai statului din institutii de forta in firme controversate imediat dupa pensionare. este de remarcat si prezenta in functie de conducere in firma aceasta si a fostului adjunct al SRI CT asa cum bine semnala Replica intr-un articol din 6 august 2018. Oare face vreo institutie a statului controale adevarate la firma asta?
2
0
Daca mergem pe firul relatiilor de familie descoperim ca sotia militianului Rapotan Adrian este sora secretarei Primariei Constanta, Marcela Enache, prin mana careia trec toate ticalosiile astea si care conduce sedintele de consiliu. CE MAI VRETI?
6
0
dupa ce a furat o viata intreaga in militie fiind acum la pensie continua.In loc sa fie in puscarie .Astia l-au tinut pe Mazare si l-au protejat.Astia trebuiau sa fie langa el. Si niste procurori.
17
0
Construieste blocuri din vanzarea la preturi astronomice a locurilor de veci! MUIE acestei firme de cacat!
20
1
Consiliu de administratie cu militianul Ropotan. Cm o fi ajuns acolo? Competenta!
20
1
ca o firma care freaca pula in cimitir lasand totul in paragina si mizerie, construieste de zor. Oare nu exista in constanta nimeni sa-si puna si sa le puna intrebari ???
18
1
pacat...da ce ne trebuie noua spatiu verde ,locuri de joaca,parcuri...noi vrem cat mai multe betoane,blocuri fara locuri de parcare,poluare,etc...ti-ai dracu .
26
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614