rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 27 iunie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Decizie a Tribunalului Constanţa

Firma prin care fostul primar Cati Hristu a ţepuit zeci de firme şi persoane a dat, OFICIAL, FALIMENT. Printre victime, şi un fost coleg de partid

Cati Hristu

Una din firmele deținute de fostul primar Cati Hristu, implicată în mega-scandalul eolienelor de la Cogealac, a intrat oficial în faliment. Personaj cu o evidentă vocație infracțională, Cati Hristu a făcut obiectul mai multor dosare penale, care merg de la coruperea alegătorilor la fraude bancare și de la instigare publică la apologia infracțiunilor. Condamnat în unele, achitat în altele, fostul primar PDL rămâne un penal pur sânge.

Tribunalul Constanța a decis intrarea în faliment și dizolvarea firmei Cris Agro Star SRL, înființată de Camelia Cati, soția lui Cati Hristu și trecută ulterior în proprietatea Eolica Dobrogea SRL, ca parte a înțelegerii dintre cea din urmă și fostul primar pentru avantajarea respectivei societăți în dezvoltarea parcului eolian de la Cogealac. A fost unul din episoadele mega-scandalului de la Cogealac, cu violențe ale localnicilor turbați de furie la instigarea lui Cati Hristu, în 2010, contra cehilor de la CEZ, care voiau să ridice aici turbine eoliene.

Ce a decis Tribunalul Constanța

”Respinge cererea de confirmare a Planului de reorganizare a activităţii societăţii debitoare CRIS AGRO STAR SRL formulată de administratorul judiciar CC INSOL SPRL. În temeiul art. 107 alin. 1 lit. A c din Legea nr. 85/2014: Dispune intrarea în procedura generală a falimentului a debitoarei CRIS AGRO STAR SRL, înmatriculată în registrul comerţului sub nr. J13/7437/2004.

Desemnează în calitate de lichidator judiciar pe practicianul în insolvenţă CC INSOL SPRL , care va îndeplini atribuţiile prevăzute de lege, cu o retribuţie fixă de 4.000 lei fără TVA şi cota variabilă de 10% din fondurile obţinute în beneficiul creditorilor. In temeiul art. 107 alin. 2 dispune dizolvarea societăţii debitoare şi ridicarea dreptului de administrare al debitorului.

Fixează termenul maxim de predare a gestiunii către lichidator , împreună cu lista actelor şi operaţiunilor efectuate după deschiderea procedurii la 01.09.2018. Dispune notificarea deschiderii procedurii de faliment debitorului, creditorilor, oficiului registrului comerţului pentru efectuarea menţiunii , precum şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Fixează termenul limită pentru depunerea creanţelor născute în cursul procedurii la 10.09.2018.

Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor născute în cursul procedurii, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului suplimentar al creanţelor la 10.10.2018 Fixează termenul limită pentru depunerea contestaţiilor la creanţele născute în cursul procedurii la 30.10.2018.

Fixează termenul limită pentru întocmirea şi afişarea tabelului definitiv consolidat al creanţelor la 10.11.2018. În temeiul art. 113 din Legea privind procedura insolvenţei dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului şi îndeplinirea celorlalte operaţiuni de lichidare. Stabileşte termen de judecată la data de 01.10.2018. Executorie. Cu recurs în 7 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 27.07.2018”, se arată în decizia tribunalului.

Și-a păcălit și colegul de partid

Pe lista celor țepuiți de Cris Agro Star SRL se află câteva nume interesante. Conform datelor de pe portalul de instanță, este vorba despre Primăria Cogealac, Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, Agenția de Plați și Intervenție în Agricultură, Eolica Dobrogea SRL, Invest Capital Malt Ltd, Iveco Capital Leasing IFN SA, Romagrochim SA, Agro Oil SRL, Zagros International SA, Servoplant SRL, Tararache Hristu și Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța.

Pe lângă ITM, ANAF și Primăria Cogealac, pot fi remarcați pe lista celor care au de primit bani de la falimentara Cris Agro Star SRL chiar ”patroana” persoană juridică Eolica Dobrogea SRL (controlată de Corneliu Dică), dar și Hristu Tararache, fostul consilier local și județean din partea PDL, unde a fost coleg, de altfel, cu Cati Hristu.

Un comisar OPC printre cei țepuiți

Cris Agro Star SRL are ca domeniu de activitate cultivarea cerealelor, dar a declarat afaceri zero în ultimii ani. În 2017, firma a raportat pierderi de 74.467 lei și datorii uriașe, de 10.494.816 lei. Parte a unei șpăgi mascate, Cris Agro Star SRL Constanţa a intrat în insolvență imediat după ce a fost trecută din proprietatea Cameliei Cati în cea a Eolica Dobrogea SRL, firmă susţinută de fostul primar până dincolo de gratii, în războiul eolienelor din Cogealac.

Ulterior, Camelia şi Hristu Cati au cerut judecătorului sindic să fie şi ei primiţi pe lista celor care au de primit bani de la fosta lor firmă. În momentul declanșării insolvenței, în decembrie 2010, Cris Agro Star SRL avea datorii totale de 3.873.592 lei.

Cei mai mari creditori erau BCR (peste 1,3 milioane lei), asociatul unic Eolica Dobrogea (care a băgat firma în faliment după ce a preluat-o de la fostul primar, creditor cu aproape 1.000.000 lei), BRD Group Societe Generale (aproape 700.000 lei), Banca Carpatica (aproape 90.000 lei), Afin Leasing IFN (circa 140.000 lei), Romagrochim SA (circa 98.000 lei), Primăria Cogealac (aproape 50.000 lei), Zagros Internaţional SA (30.000 lei) etc. Au încercat să se înscrie la masa credală Regional Air Services SRL Tuzla, pentru a datorie de aproximativ 33.200 lei, dar şi persoana fizică Olimpia Mateescu, o profesoară din Bucureşti, soția lui Ion Şerban Mateescu, comisar şef în cadrul Protecției Consumatorului Bucureşti.

sâmbătă, 15 septembrie 20184507
Comentarii

02Funda Nely(9 dec 09:23)
Dragi prieteni si consateni tin sa va anunt ca am schimbat iubita , dupa ce a ras tot satul de mine ca mia dat iacobici cu piciorul in fundulet si ma gonit ca pr un catelus ca nu iam fost credincios si lam reclamat pe la toate institutiile statului roman ca asa imi place mie am gasit alta femeie am fost super smecher pe asta am luat o cu copil cu tot am zis sa nu ma mai chinui sa patesc cum am patit cu iacobici , dar mia dat cu papuci si asta a vazut ca sunt un reclamangiu si a zis ca ii este rusine cu mine . Asta este eu am suferit in copilarie si nu mai vreau sa sufar si acum
02Funda Nely(9 dec 09:21)
Mai bine il ling si ii spal pantofii lui scupra si el are grija de mine , mia dat si doua terenuri pe centura orasului ovidiu dar eu sunt baiat destept nu imi parchez camioanele acolo sa nu ii fac probleme sefului , este timp ca doar am patru mii de metri patrati . Sa continuam cu femeile acum am o pustoaica de doar douazeci si putin am rupt gura targului ha ha ha . Dau tare si ma feresc acum am birou unde fac reclamatiile sa nu ma paraseasca si asta ca e vaide capul meu nu ma mai insor
10Andrei(17 sep 19:54)
Si uite asa toti cei ce au devastat comuna vor merge sa-si spele pacatete in piscina fratilor Foamete.Mareana posteaza si tu pe acest grup problemele conunitatii ,nu face reclama unor hoti.
00vica(16 sep 23:29)
ce individ dizgratios. ti se face scarba sa l vezi in poza. o lichea
00Psd(16 sep 20:46)
Asa face psd si mazare a vandut tit irasu
45Neli funda zis Georgica popes(16 sep 15:39)
Jigo tiai schimbat numele in Georgica Popescu cum ai vazut ca team demascat . Asa ai stat si la iacobici ascuns si fals cand teai maritat cu Sonia pana teau depistat si tiau dat cu sutul in fundule t . Semeni cu unchiul tau Gicu funda un sifii
02Parpalea(16 sep 11:27)
Ce gurita are,zice ca face o teava!
12Asa meritati(16 sep 08:35)
Tarani pristi, cum dracu ati vorat asa cap de oaie ?
04jijica(16 sep 08:31)
Alt jeg de machidon imputit, fu.._va in gat!
04Gloria Taranista(16 sep 02:25)
Hristu - nascut talent si mort speranta. Asta se intampla cand descendenti de oieri ajung sa poarte o haina prea grea pentru ei. Vierme de pe cadavrul lui Coposu.
08Corneliu Stoica(16 sep 02:14)
Acum trebuie sa recunosc caci daca nu eram atat de nenorocit si pentru niste bani murdari am acceptat sa inchid ochii ,aceste doua lepre Cati si Alexa nu va jegmaneau in halul asta.Blestemat sa fiu pana in mormant ,caci am fost un militian spagar !
08La puscarie cu machidonii!!!(16 sep 00:41)
Nu in politie, armata si sri!!!!!!!
311constanteanu(16 sep 00:25)
acasa in Albania cu toti makidonii hoti si borfasi!Duceti va la moscopole unde ati invatat sa furati si sa inselati!BEEEEE
15Pt foamete(15 sep 22:40)
Sa vszi ce iti rupem capatana cand te prindem la telegraf
14au reusit(15 sep 18:53)
Cine le plange de mila pentru intrarea in faliment ar trebui de fapt sa stie ca au reusit o mare operatiune de acoperire a unor ilegalitati la care au fost complici mai toti politicienii corupti ... si fraierii. Este interesant de vazut cate firme a falimentat grupul din care facea parte si mai sus numita firma care nu are nici o legatura cu Cati.
14Adi Foamete(15 sep 18:48)
Eu am sa-l votez ca pe timpul mi-am facut-o mare .
08Pa pa cati(15 sep 17:55)
Din cate se vede se cam strica ploile pentru Cati. Numai maine nu-i poimaine! Pa pa Cati !Vei fi marele perdant al alegerilor urmatoare! Asta doar daca vei mai putea sa candidezi.....
64Cunoscator(15 sep 15:21)
Faceti haz de necaz dar mai este putin pana la urmatoarele alegeri si nu stiu cati vor avea curaj sa puna mana macar, pe clanta usii de la primarie. I'll be back by Cati Hristu
110Funda Nely zis Popescu costel(15 sep 14:23)
Va iubesc si va fuk pe toti cetateni comunei cogealac eu il admir pe prietenul meu cati si il urasc pe macavei ca nu pot fi la nivelul lui . Eu deocamdata sunt sluga la ovidiu dar voi creste si eu mare si o sa fiu ca unchiul meu Gicu Funda mafeotul .
64Farsaloti(15 sep 14:01)
Super ma ki do ni a
126pt 11:49(15 sep 12:38)
Bai boule cu cap de pula,nu mai generaliza ca nu toti sunt asa,lasa cipanii si farsarii,ca te bantuie fantoma Manakia Brothers the real makidonia de habar n ai care Toma Caragiu te a lovit,pe la spate ca te simt partzar si s ar putea sa te indragostesti,si macar de ar fi de Tesla dar nu e , tie iti place pula si doar aia 10 n gura de onanist! Semnat,Avdela Un Verghian
627o pla(15 sep 11:49)
Machidoni sunt evazionisti, imputiti, spagari si prosti.
219berbecali(15 sep 10:49)
cipan hraparet. totul aua.
422sapte cap patrat(15 sep 08:10)
urmeaza mitel ciamatu zis magnatul zis imparatul sluga lui chimisliu si alui sterghiu manglitor la farsiloti si cipanii de la stejaru un latifundiar de carton luati si cercetatii cum a defrisat 350 ha via de la mihai viteazu caz unic de inselatorie si abuz
137gaita(15 sep 06:40)
Un escroc cu acte lasat in libertate pentru a ne sfida ca el este destept....o mare scursura a societatii cu ifose
136Muie Basescu(15 sep 00:45)
Alegatorii trebuie sa fie complet tampiti ca sa voteze cu un animal ca asta.
038Se fac tratamente(15 sep 00:39)
Priviti in foto simptome ale pestei porcine
mai mult...Replica
27 iun 00:00ReplicaREVOLTĂTOR! Locuitorii unei străzi din Valu aşteaptă de un an de zile avizul tehnic de racordare la gaze!

Cine nu a trecut prin experienţa branşării la o reţea de utilităţi se poate considera fericit! Documentaţia...269

27 iun 00:00ReplicaNuclearelectrica a scos la licitaţie un bloc cu 88 de garsoniere în Cernavodă. Primăria vrea să îl cumpere!237
27 iun 00:00ReplicaSupărări cu repetiţie: al doilea an în care medicii de la Urgenţă şi SMURD au de aşteptat după voucherele de vacanţă!276
27 iun 00:00ReplicaPrimarul din Băneasa, CERCETAT pentru AMENINŢARE: A blocat în TRAFIC un consilier!

Primarul din Băneasa, Paul Coliș, este cercetat de către oamenii legii pentru amenințare și împiedicarea sau...991

27 iun 00:00ReplicaMilioane către firma unui deputat PNL pentru blocul ANL de la 23 August112
27 iun 00:00ReplicaAutorizaţie de construire pentru un bloc cu 9 etaje, în zona Carrefour182
27 iun 00:00ReplicaUn şofer a ÎNCERCAT să dea MITĂ poliţiştilor, în Constanţa!

În loc să suporte consecințele unei amenzi, a preferat să treacă de limitele impuse de lege și să ajungă în...477

27 iun 00:00ReplicaO femeie din cartierul CET, la 112: 'Alo, mi-am tăiat venele'532
27 iun 00:00ReplicaDISCIPLINĂ şi STABILITATE! Doi tineri subofiţeri din cadrul ISU Dobrogea, despre perioada şcolii: 'O experienţă frumoasă!'119
26 iun 19:00ReplicaPoliția Năvodari are un nou șef!

La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, miercuri, 26 iunie, s-a desfășurat concursul pentru...3190

26 iun 15:17ReplicaÎn timp ce ministrul Apelor zice că totul e în regulă pe litoral, baldachinele “plutesc” pe apă2255
26 iun 13:54ReplicaLISTA COMPLETĂ A CANDIDAŢILOR PENTRU ŞEFIA PSD! STROE NU SE RETRAGE1856
Vremea
22.1°22.1° - 22.1° miercuri, 26 iunie 2019
cer seninUmiditate: 77%
Vânt: 1.7 m/s din NV
Presiune: 1019.92 milibari

Loto
6/49158113645
5/4041526323919
joker2311122119
Horoscop
mai mult...SPSportRT
26 iun 03:21SportCătălin Gheorghe, campion european la bowling!

Federaţia Română de Bowling anunţă o nouă reuşită a constănţeanului Cătălin Gheorghe! Acesta este campion...443

26 iun 00:00SportSimona Halep a demolat-o pe Su-Wei Hsieh la Eastbourne, în doar 55 de minute

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) s-a calificat fără emoții în optimile de finală ale turneului de la Eastbourne,...476

26 iun 00:00SportCe au făcut tricolorii după egalul cu Franța: „Un pahar de vin și somn”

Naționala României U21 a efectuat ieri ultimul antrenament la Meldola, urmând ca după amiază echipa să se mute la...401

26 iun 00:00SportLe-am dat peste nas tuturor! Remember: reacția zeflemitoare a selecționerilor Angliei U21 și Franței U21 după tragerea la sorți

Naționala U21 a spulberat orice calcul al hârtiei și s-a calificat în semifinalele EURO 2019 după ce a terminat pe...966

Local
27 iun 00:00LocalBărbat reținut pentru VIOL: victima ar fi fost abuzată într-un imobil

Polițiștii Postului de Poliție Ceamurlia de Jos, la data de 25 iunie a.c., au fost sesizați de o femeie, în...107

26 iun 00:00LocalEXERCIȚIU de MOBILIZARE la Constanța: se evaluează posibilitățile instituțiilor în caz de război!

În baza Hotărârii Consiliului Suprem de Apărare a Ţării nr. 096/2028, în judeţul Constanța se desfăşoară un...446

26 iun 01:43LocalBĂRBAT MORT ÎN ZONA PLAJEI 3 PAPUCI

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină, marți, 25 iunie, pe plaja 3 Papuci, acolo unde o persoană a fost...2020

26 iun 02:35LocalZiua Navigatorilor, celebrată la Constanța de Sindicatul Liber al Navigatorilor

În 2010, la conferința de la Manila, Organizația Maritimă Internațională (IMO) a instituit Ziua Navigatorilor, iar...465

26 iun 02:35LocalRAZII în traficul din Constanța: mai mulți șoferi depistați sub influența alcoolului

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța, la data de 24 iunie a.c., în jurul orei 15.50, au depistat un...1198

26 iun 02:35LocalBărbat din Medgidia, condamnat pentru proxenetism!

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Medgidia, la data de 24 iunie a.c.,...2097

26 iun 02:27LocalEVALUAREA NAȚIONALĂ 2019: 24 de elevi din Constanța au obținut nota 10!

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a centralizat situația mediilor obținute de absolvenții clasei a VIII-a la...1498

26 iun 00:14LocalO femeie s-a ÎNECAT în lacul Techirghiol!

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, marți, 25 iunie, la Eforie Nord, acolo unde o...2792

26 iun 02:28LocalDonează la ”Blood Network” și mergi la Neversea!

”Blood Network” ajunge la Constanța, sâmbătă, 29 iunie și duminică, 30 iunie, în Piața Ovidiu. Cei care...435

26 iun 02:28LocalMinore cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani, obligate la producerea de materiale pornografice

Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT din Pitești, în dimineața de marți, 25...855

Politică
27 iun 20:14PoliticăConsilierii locali din Murfatlar, convocaţi în şedinţă!

Consilierii locali din Murfatlar sunt convocaţi în şedinţă joi, 27 iunie, pe ordinea de zi figurând următoarele...71

26 iun 00:00PoliticăConsilierii municipali s-au întrunit în şedinţă. Ce proiecte au votat!

Consilierii locali s-au întrunit, marți, 25 iunie a.c., în ședință ordinară a Consiliului Local Constanța....324

26 iun 00:00PoliticăMarius Dunca, susţinut de organizaţia judeţeană pentru funcţia de secretar judeţean al PSD

Social-democraţii braşoveni îl susţin pe liderul organizaţiei judeţene, senatorul Marius Dunca, pentru funcţia de...234

26 iun 00:00PoliticăÎnfrângere pentru Rareș Bogdan. Violeta Alexandru, noul președinte al PNL București

Rareș Bogdan a pierdut lupta pentru șefia PNL București în fața consilierei lui Ludovic Orban, Violeta Alexandru....364

26 iun 02:37PoliticăAnunţ de la Guvern: Viorel Ştefan îşi încheie mandatul de vicepremier

Vicepremierul Viorel Ștefan își va încheia mandatul în cadrul Guvernului României, având în vedere că va deveni...339

26 iun 02:36PoliticăOUG pentru modificarea Codului administrativ a fost adoptat: ce obligaţie are preşedintele Iohannis

Guvernul a adoptat, marți, OUG pentru modificarea Codului administrativ. Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, a...517

26 iun 02:46PoliticăCe spune primarul Constanţei despre problema invaziei de țânțari

Consiliul Local Municipal Constanța s-a întrunit marți, 25 iunie a.c., în ședință ordinară, cu mai multe...1454

26 iun 02:26PoliticăConsilierii PNL au iniţiat un proiect de hotărâre pentru DEMITEREA viceprimarului Babu

După ce, în cursul zilei de marţi, 25 iunie, consilierii municipali PNL au transmis un comunicat de presă prin...1355

26 iun 02:27PoliticăLICITAȚII publice la Tuzla, pentru închirierea de terenuri și spații comerciale

Administrația publică a comunei Tuzla a anunțat organizarea unui licitații publice, în vederea atribuirii spre...707

26 iun 02:41PoliticăRadu Tudor, atac EXPLOZIV la șefa TVR: acuză 'combinații sulfuroase' din PSD. Este vulgară și dubioasă

Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, susține că actuala șefă a TVR, Doina Gradea, este ”vulgară, incompetentă și...487

Monden
27 iun 00:00MondenCrlion Dion a ajuns piele şi os din cauza suferinţei!

De curând, însă, Celine a acceptat să acorde un interviu sincer în care a vorbit despre cât de greu i-a fost să...46

27 iun 15:17MondenActor din ”Suleyman Magnificul” ,prezent în România!

Actorul Burak Ozcivit, interpretul boierului Bali Malkocoglu, mana dreaptă a sultanului Suleyman, din serialul...49

26 iun 00:00MondenOtilia Bilionera s-a căsătorit în mare secret!

Celebra cântăreaţă Otilia Bilionera este îndrăgostită nebuneşte, motiv pentru care a acceptat propunerea...187

27 iun 00:00MondenCe bine arată Nicole Scherzinger la 41 de ani!

Nicole Scherzinger arată impecabil în costum de baie! În doar câteva zile, cântăreața împlinește 41 de ani,...48

27 iun 00:00MondenJorje, înconjurat de fete sexi pe yaht!

În cel mai nou videoclip al său, Jorge se lasă purtat de val şi, cel mai probabil, atât căldura verii, cât şi...51

27 iun 00:00MondenCele mai sexy imagini cu Alina Pană! Războinica a făcut furori la malul mării

Alina Pană nu a făcut, nicio secundă, rabat de la senzualitate, dovedind, dacă mai era nevoie, că îşi merită cu...50

26 iun 00:00MondenApril Love Jordan a murit la doar 31 de ani, după o luptă grea cu cancerul

Regina frumuseții April Love Jordan a murit la vârsta de 31 de ani. Tânăra era originară din Filipine și s-a stins...224

26 iun 00:00MondenMaria Dragomiroiu a ieşit la pensie! Ce sumă primeşte artista lună de lună

Maria Dragomiroiu este, fără doar şi poate, una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară. Timpul a trecut...347

27 iun 11:22MondenOana Zăvoranu, despre vedetele din România. "Sărăciilor, vă rupeţi în figuri şi îi pupaţi în bot la vrăjeală"

Oana Zăvoranu este dezamăgită de vedetele din showbiz care se dau iubitoare de animale, dar care nu dovedesc acest...48

27 iun 00:00MondenOana Roman a ajuns la spital cu fetița ei

Momente neplăcute pentru Oana Roman. Vedeta a ajuns, aseară, la spital cu fetița ei, după ce aceasta a făcut...47

Mapamond
26 iun 00:00MapamondOrganismele europene de reglementare cer detalii de la Facebook cu privire la proiectul de criptomonedă

Proiectul reţelei sociale Facebook de a introduce o nouă criptomonedă, denumită Libra, a ridicat marţi mai multe...198

26 iun 02:37MapamondDonald Trump anunță că va DISTRUGE Iranul: 'Orice atac iranian va fi urmat de o forţă majoră şi copleşitoare. În unele zone, va însemna ştergere totală'

Preşedintele SUA, Donald Trump, a denunţat marţi reacţia "ofensatoare" a Administraţiei de la Teheran la...627

26 iun 00:00MapamondNava umanitară Sea-Watch, cu 42 de migranţi blocaţi la bord de 13 zile, e un butoi cu pulbere: Captivii vor să spargă blocada italiană

Tensiunea era în creştere marţi la bordul navei umanitare Sea-Watch, care ameninţă să forţeze blocada italiană...196

26 iun 02:30MapamondLogodnica lui Jamal Khashoggi cere o anchetă internaţională privind moartea jurnalistului ucis

Hatice Cengiz, logodnica jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, a solicitat o anchetă internațională în legătură cu...181

26 iun 00:00MapamondArabia Saudită l-a capturat pe liderul din Yemen al ISIS: Au fost folosite trupele speciale

Abu Osama al-Muhajir, considerat liderul filialei din Yemen a reţelei teroriste Stat Islamic, a fost capturat de...241

26 iun 00:00MapamondConsiliul UE defineşte principiile şi priorităţile pentru viitorul sistemelor energetice în cadrul uniunii energetice

Consiliul UE a adoptat marţi un set de concluzii privind viitorul sistemelor energetice în cadrul uniunii energetice,...170

26 iun 00:00MapamondUn susţinător al Statului Islamic deţinut în Siria dă în judecată statul german pentru a fi repatriat

Un susţinător al grupării Statul Islamic deţinut în Siria dă în judecată guvernul german pentru a fi readus în...198

26 iun 02:31MapamondSituația din Golf stă pe un butoi cu pulbere! Ministrul iranian de Externe acuzații la adresa SUA: 'Echipa-B' vrea război, nu diplomație'

Ministrul iranian de Externe, Javad Zarif, a declarat luni că președintele american Donald Trump și aliații acestuia...425

26 iun 02:43MapamondAnchetă socială în cazul unui copil român internat într-un centru maternal din Germania

Ambasada României la Berlin are în atenţie cazul minorului de cetăţenie română internat într-un centru maternal...326

26 iun 02:42MapamondAvertizare de călătorie în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica...705

Sănătate
21 iun 23:50SănătateJudecătorii au obligat Finanţele Publice să emită o autorizaţie privind transportul medicamentelor în regim de scutire de la plata TVA!

Fundația Baylor Marea Neagră din Constanța are misiunea prevenirii, tratării și îngrijirii bolilor infecțioase,...683

21 iun 19:37SănătateContractele CJAS Constanța cu furnizorii, prelungite până la 31 iulie

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate anunță prelungirea contractele cu furnizorii, prin acte adiționale....538

20 iun 22:17SănătateÎncă un pas spre înfiinţarea Centrului de reumatologie Constanţa!

Curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța a fost, mult timp, un focar de infecție, după ce clădirile...1176

18 iun 01:40SănătateAproape 2000 de bolnavi la Urgența Spitalului Județean, de Rusalii

1790 de persoane au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul...674

18 iun 01:49SănătateSpitalul de Boli Infecţioase angajează şef laborator analize medicale. Iată ce alte modificări mai pune la cale Primăria!

Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa se află în subordinea primăriei, administraţia locală fiind cea care...947

18 iun 04:10SănătateGRAVIDA LA PLAJĂ. Sfaturi de la medicul ginecolog!

Este vară, temperaturile sunt ridicate și toată lumea ar dori să fie pe plajă, să se bucure de răcoarea apei....1493

15 iun 01:24SănătateEchipamente medicale donate Centrului de Transfuzii Constanța

Echipament nou pentru Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, ce va contribui la creșterea capacității...590

14 iun 02:13SănătateCJAS Constanța atrage atenția medicilor să nu mai ceară ordinul de plată la eliberarea CONCEDIILOR MEDICALE!

Reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanța le atrag atenția medicilor de familie dar...4325

13 iun 02:27SănătateDr. Iuliana Botezatu este director interimar la Spitalul CF Constanţa

Spitalul CF Constanţa are un nou director interimar, în persoana dr. Iuliana Botezatu, fosta preşedinte a Comisiei de...1524

12 iun 00:52SănătateAparatură medicală vitală prematurilor, noua dotare a Spitalului Medgidia

Aparatura medicală insuficientă reprezintă una dintre cauzele majore ale mortalității infantile în România, a...1119