REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Fiscul cere falimentul unei firme deţinute de afaceristul Liviu Scarlat

Fiscul cere falimentul unei firme deţinute de afaceristul Liviu Scarlat

Replica API 23 decembrie 2017 | 00:00 360

Zero pe linie

Zero pe linie

Liviu Scarlat

Fiscul constănţean cere falimentul a încă unei firme deţinute de controversatul om de afaceri Liviu Scarlat, fără activitate în ultimii. Solicitarea pare a fi o simplă formalitate, din moment ce societatea nu mai deţine, practic, nimic. Odinioară unul dintre cei mai puternici afacerişti din sudul litoralului, Scarlat este acum falimentar în toate business-urile sale.

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Constanţa, a înregistrat pe 14.12.2017 un dosar la Tribunalul Constanţa prin care solicit falimentul debitoarei Dal Scala 2004 SRL. Primul termen de judecată a fost stabilit pe 16.02.2018. Dal Scala 2004 SRL este deţinută de Liviu şi Daniela Scarlat şi nu mai are activitate şi active de câţiva ani de zile.

Potrivit datelor raportate la Ministerul Finanţelor pentru anul 2016, Dal Scala 2004 SRL mai are în proprietate active de doar 525 lei, cifră de afaceri 0 şi nici un angajat, dar şi datorii de 622.072 lei. În 2013, Fiscul scotea la licitaţie hotelul Astra din Mangalia, aflat pe atunci în proprietatea Dal Scala 2004 SRL, la preţul de 2,6 milioane lei, fără TVA. Ulterior, hotelul de două stele a fost preluat de familia Movileanu, proprietara complexului hotelier Mera resort, din staţiunea Venus. Unitatea a fost redenumită Mera Brise Mangalia şi, după renovare, a fost ridicată de la două la patru stele.

Faliment răsunător

Fostul preşedinte PNŢCD Liviu Scarlat a falimentat şi Mangalia SA, odinioară una din cele mai mari firme de turism din sudul litoralului românesc. Societatea a intrat în insolvenţă în 2013, cu datorii de peste 13 milioane lei, iar ulterior în faliment, după ce instanţa a respins planul de reorganizare judiciară. Firma a rămas în timp fără nici unul din hotelurile pe care le deţinea, iar lichidatorul judiciar nu reuşeşte să vândă bunurile care au mai rămas în proprietatea debitorului.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar nu mai stiti cum a inceput tot? :A murit fostul director, Vele, un om gospodar si cunoscator al managementului hotelier si cu mult sprijin a devenit director. Dupa aceea, asa cum fac majoritatea, a incercat sa-si care hotelurile acasa, Mai incercati, mai are multe proprietati.
0
0
Toti au dobandit cate un hotel din statiunile care apartin Mangaliei ca sa cotizeze la partidele politice si angajatii cum fac si astazi prin balnear da vot hotilor de primari ca sa nu inchida sau sa si tina fiecare serviciile inchiriaza si balcoanele sa faca ciubuc angajatii mafie de oras toti cotizeaza mafiei politice apoi cand se distruge hotelul sant datorii si faliment Mangalia plina de hoti !
2
0
actiunea a fost planificata. pacat de orasul Mangalia si de locuitorii de acolo. clica lor si a nashului ex-primar a dus zona inapoi cu zeci de ani. afaceristii lui peste prajit!!
8
0
moarte tiganilor!
4
0
Om de afaceri te numesti cand falit? Era un simplu contabil si datorita conjucturii politice a pus mana pe hotelurile din Mangalia. A furat cat i-a trebuit si acum cand e la adapost, declara falimentul firmelor.
14
0
Nu a fost cel mai puternic om de afaceri din sudul litoralului .A nimerit ca prost sa fii noroc sa ai datorita PNTCD a lui Emil Constantinescu si Iorgus a nimerit sa ajunga in fruntea unei soicietati care mergea super nbine ,pe carte din hapsanism ,prostie ,si probsabil sa si plateasca darile celor ce l au pus in drunte a dus de rapa cel mai fain hotel din suidul litoralului .Mai rau este ca a prostis o gramada de angajati pe care i a tinut cu niste salarii mizere ca el sa se lafaie in Armani mercedesuri o viata de nabab Cum prostia nu merge departe a ajuns din nou ce a fopst :un jegarit
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218