REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Fiscul constănţean scoate la vânzare limuzina şi aparatura unui cunoscut post de televiziune

Fiscul constănţean scoate la vânzare limuzina şi aparatura unui cunoscut post de televiziune

Replica API 2 noiembrie 2017 | 00:00 513

Vremurile de glorie au apus

Vremurile de glorie au apus

ANAF scoate la vânzare, prin Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi- Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, maşina de lux şi o parte din aparatura unei firme implicată într-o celebră televiziune internaţională, precum şi în numeroase evenimente estivale de fiţe din mandatul fostului primar Radu Mazăre. Firma deţinută de un cunoscut om de afaceri local nu mai are activitate, iar în anii trecuţi raporta datorii de milioane.

Fiscul organizează pe 21 noiembrie o a treia licitaţie pentru vânzarea unei limuzine Jaguar X- Type din 2008, culoare albă, cu număr de înmatriculare CT- 01- FTV, cu un preţ de pornire de 7.672, 5 lei, precum şi pentru un sistem de recepţie prin satelit Vu- Duo, la un preţ de 744, 5 lei, fără TVA. Ambele bunuri sunt proprietatea debitorului Fashiontv Ro SRL din Constanţa, una din firmele deţinute de cunoscutul om de afaceri Ion Mirea, alături de Florina Aimee Mirea. Fashiontv Ro are ca domeniu de activitate producţia cinematografică, video şi de programe de televiziune şi nu a raportat activitate anul trecut. În 2015, firma declara datorii totale de 1.031.268 lei, iar în 2014, ultimul an când mai funcţiona propriu zis, declara o cifră de afaceri de 765.745 lei şi pierderi de 843.523 lei, cu şase angajaţi.

Pierderi de milioane

Fashiontv Ro SRL este una din firmele prin care activează şi în România imperiul Fashion TV, patronat de controversatul afacerist polonez Michel Lisowski Adam. Alături de firma-soră FTV Ro SRL, controlată de acelaşi Ion Mirea, a fost implicată în evenimentele Fashion TV Summer Festival organizate în Mamaia în timpul ultimului mandat al lui Radu Mazăre, pentru care Primăria Constanţa a alocat mai multe milioane de euro. Apetitul turiştilor pentru industria gri a fotomodelelor pare să se fi stins de tot după ce Mazăre a fost nevoit să părăsească şefia Constanţei, motiv pentru care şi firmele lui Mirea din afacerea Fashion TV au intrat în colaps. Astfel, dacă Fiscul vinde acum limuzina Fashiontv Ro SRL, nici surata FTV Ro SRL nu se simte mai bine. Firma a raportat anul trecut afaceri de numai 250.178 lei şi pierderi de 117.782 lei, cu cinci angajaţi, dar şi datorii de 6.477.029 lei.

De Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mirea asta ia asigurat lui Mazare o multime de curve drogate care au prestat pt mazarica impotentul si fratiorii lui: Sandu si Mitu - adica fostul senator Alexandru Mazare si adm Conpress, Mihai Mazare. Totul a fost o mascarada u de drogati si drogate s-au futut din greu numai ca sa- i fie pe plac lui Mazare.
4
0
Cum poate fi numir om de ..afaceri daca anaf-ul il executa ..tampitilor ..este un escroc .evazionist un bisnitar ..un corupt un nenorocit acesi tipi nu poti fi numiti oameni de afaceri chiar nu stiti sa faceti diferenta .....oameni de cacat cu inst. de cacat ..bletematilor ati jefuit acest popor ..
10
1
acum ai votat cu ma-ta , se vede schimbarea , am ajuns oras de cacat ,boule !
4
8
Mare om de afaceri acest Mirea, un tigan, vai mama lui. Si Mazare, ce baiat! Cat de mult si-a batut joc de Constanta! Aveam impresia uneori ca o face intentionat. El stia ca noi nu votam cu el.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218