REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Fiu de consilier local, JAF pe motocicletă

Fiu de consilier local, JAF pe motocicletă

Replica API 19 martie 2020 | 00:00 2365

Casele de pariuri sunt printre cele mai de succes afaceri, astfel că încasările făcute de acestea pot sa facă cu ochiul oricărui om. Este cazul lui Gabriel Ciupercă, care a încercat să se îmbogățească rapid prin jefuirea unui case de pariuri.

Conform rechizitoriului, inculpatul Gabriel Ciupercă, purtând pe cap o cască de motociclist, a pătruns în sala de jocuri de noroc Magnum, din localitatea 23 August, unde, cu amenințarea cu un cuțit, l-a imobilizat și l-a lipsit de libertate de mișcare operatorul din sală. Conform imaginilor video de pe camerele de supraveghere din agenție, o persoană de sex masculin ce purta o cască de protecție folosită de motocicliști, cu vizorul tras, având în mână mănuși, a pătruns în incinta sălii. Autorul avea în mână o lanternă a cărei lumină o proiectează pe camera video și apoi pe fața persoanei vătămate, pentru a-i obtura vederea. Autorul avea în mâna stângă un cuțit și se îndreaptă spre spațiul unde se afla angajatul sălii, îl amenință cu un cuțit, îl atinge în zona umărului stâng, forțându-l să se așeze în genunchi și să aducă mâinile la spate. Apoi îl imobilizează cu un sistem improvizat de plastic, deschide sertarul unui articol de mobilier, scoate o cutie din care ia o sumă de bani pe care o introduce într-un rucsac ce-l purta pe umeri, și apoi pleacă.

Conform declarațiilor martorilor, inculpatul a folosit o motocicletă Yamaha pentru a părăsi locul faptei.

Instanța a decis condamnarea inculpatului Gabriel Ciupercă, la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru infracțiunile de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Vă reamintim că Gabriel Ciupercă este fiul unui consilier local din 23 August, Gheorghe Ciupercă. Și acesta din urmă a mai intrat în atenția oamenilor legii, fiind anchetat, în 2007, într-un dosar de trafic de arme.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa a invatat in familie
0
0
Daca alerga judecatorul dupa hot sigur nu dadea suspendare. Dar fiindca alearga politistul, judecatorul isi bate joc de munca lui. Rusine!
2
0
Huuuu judecatori retardati si corupti ,spagari ,ordinari ati distrus societatea .Sa aveti parte numai de ocnasi toata viata sa va fure si toate cele bagavas sula .
3
0
e o rusine
5
0
Judecatorului nu a fost nimic. In buzunare a fost mult.
3
0
Ti-ai dracu sa fiti de complici care favorizati infractori si aveti voi acte ca aveti studii care va dau dreptul sa ocupati functi in stat pentru ca sa impartiti voi dreptatea,bai excrocilor independenta justitiei nu inseamna ca traim intr-o tara fara legi unde voi faceti ce vreti,pentru ca aici s-a ajuns iar excroci de PSDei nu vad asta ei ii fac pe romani din tara sa ii urasca pe romani din diaspora cand defapt problema Romaniei este Mafia Politica cu ramificatii in toate institutiile statului si peste tot unde sunt bani statului sau privati.
6
0
Cum mortii mamii lui cu suspendare? Ce a fost in capul judecatorului?
8
1
3 ani cu suspendare !!! Asta spune totul despre justitia din Romania ! Nici nu trebuie sa insinuiezi ceva....rezultatul vorbeste de la sine !
9
1
Incredibil! Ce justitie , sa-i dai cu suspendare, a cata oara procedeaza procurorii in halul asta numai de ei inteles. Daca era vreo somitate medicala, Beuran, Pintea, Cercel, Arafat, ii inchidea imediat fara probe, numai pe denunturi ale altor spagari ca sa scape ei.Halal justitie.
8
2
Pensiile speciale fac minuni.
7
2
Judecatorilor corupti. 3 ani cu suspendare pt. talharie ? rusineee
15
1
Domnilor magistrati nu era mai bine sa-l achitati?
14
1
daca tatsu e hot,ce vreti de la fiu...tilhar.Astia sint!
11
1
Da-va ba in mortii vostri pentru talharie cu arma dati 3 ani cu suspendare...
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212