REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

FIUL fostului DIRECTOR Pilat se SIMTE DISCRIMINAT de ANR

FIUL fostului DIRECTOR Pilat se SIMTE DISCRIMINAT de ANR

Replica API 17 iulie 2020 | 00:00 6638

Alexandru Pilat, fiul fostului șef al Direcţiei de Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanţa, Ionel Pilat, cere conducerii Autorității Navale Române să îi plătească mai mulți bani la salariu. Pilat invocă o perioadă din 2013, atunci când a ocupat poziția de șef serviciu cu delegație la Inspecții Terminale și Gas Free. Pilat invocă o pretinsă discriminare în raport cu alți șefi de birouri de același nivel.

Concret, Alexandru Pilat a solicitat să constate că, în calitate de salariat al ANR, îndeplinind funcția de șef serviciu cu delegație, biroul Inspecții Terminale și Gas Free, începând cu data de 14 februarie 2013, avea dreptul să primească indemnizația de conducere aferentă postului. Ulterior, urmare a faptului că a promovat concursul de ocupare a postului de șef birou, fiind încadrat în martie 2014 pentru o perioada de proba de 120 zile, actul adițional la contractul individual de muncă, spune el, trebuia să inclusă salariul de bază aferent postului, astfel cum l-a primit fostul ocupant, respectiv 6.644 lei și nu 4.434 lei. El cere și recalcularea salariului și a sporurilor aferente postului și rectificarea mențiunilor privind drepturile salariale si sporurile, la nivelul legal.

Ionel Pilat

Solicitările lui Pilat, respinse!

În afară de asta, Pilat mai cere sporul pentru siguranța navigației, de 20%, sporul pentru condiții periculoase de 10 % , calculate în mod corect prin raportare la salariul de bază de 6.644 lei.

Autoritatea Navală Română i-a respins solicitările, pe motiv că salariul de bază a fost în mod corect stabilit în baza prevederilor legii salarizării. De altfel, și instanța a avut aceeași opinie, așa că pretențiile lui Pilat de la Tribunal au fost respinsă. A formulat recurs, la Curtea de Apel.

ANR

Ionel Pilat, condamnat în dosarul ”Mita la Primărie”

Alexandru Pilat este fiul lui Ionel Pilat, fostul șef al Direcţiei de Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanţa. Pilat a fost condamnat definitiv cu suspendare în 2014 în dosarul cunoscut generic „Mita de la Primărie”. Potrivit rechizitoriului, Babuş, în toamna anului 2002, i-a pretins denunțătorului suma de 20.000 USD, pe care a primit-o în anul 2004, prin intermediul lui Marius Tărcatu, pentru a-i facilita cumpărarea unui teren, iar inculpatul Ionel Pilat l-a constrâns pe denunțător, pentru a-i vinde un spaţiu comercial la un preţ derizoriu. Împotriva inculpaţilor s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, propunerea procurorului de arestare preventivă a acestora fiind respinsă de instanţa de judecată.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SI FACUT DE KKT SI CU COADA N TRE PICIOARE! SA MI BAG PWOOLA N MA SA AIA MURDARA DE KKT
0
0
SI SA MI BAG PWOOLA N GREBLA TAEE NEVASTA TAAAAAA
0
0
S A DAT POOLA N MA TA PESTE CAP
0
0
Pilat Alex mata este o c***a BAAAAA : )) AI s**t-O ZDRENTOIULE
0
0
Discriminarea este un fenomen existent in ANR, dupa cum mai afirma cineva mai jos, nu numai"FIUL fostului..." bai titlu de cacat si articol de tot cacatul !
45
3
Sa va iau mortii n pula la toti
0
4
Of.III jalnic. Era prin 1990 cred ca pe ODORHEI.
16
0
Ce treaba are el cu ta su sau ta su cu el....bai ..nu vedeti ca o dati in SF uri
2
4
Da ..asa e ...da-i-as la muie lu ma-ta!
0
1
Alexandru a fost si va ramane, indiferent de conjunctura, un idiot si mitocan inascut. Pana si tac-su se plangea ca nu e bun de nimic, puturos si incult.
7
0
Sa ne bagam pula n ma ta
2
2
Sa-i suge-ti pula lu TATA
0
5
Sa sti ca la Niculae se mai tavaleste un director de zonala. Cel mai slab of.III pe care l-am cunoscut. Asa a ramas si a plecat la fluviu, era prea greu pentru el.
50
3
Sa va dau la muie
0
2
Sa i dau la muie lui Mezei
0
2
Potoliti retardatul, nu e frumos ce faceti!!!!!
4
0
Da gasesti placere sa controlezi daca amai scris cineva si astepti raspuns.Las ca ti l dau eu acuma. Imi bag pula n gatul lui Alexandru Mezei si n ma sa care l a cacat si in mortii vostrii de slugi preaplecate ale stapanului Mezy
0
3
Ce placere mai gasiti sa dati cu batul in gardul unui prostovan de o mitocanie cum rar intalnesti. Profitati de faptul ca imbecilul nu va poate oferi un raspuns decent, la obiect. Jenant!
3
0
MAI TII MINTE CAND A ESUAT NEAMTU SI SI A SPART BARCA SI TE TAVALEAI LA NICULAE SA TE TINA N FUNCTIE ,BAGAMI AS PULA N STENTURILE TALE?
0
0
Critica cei frustrati, LASI, nerealizati, invidiosii si alte asemenea specimene. Labagiilor !
0
3
Stiti ce satisfactie imi dati cand va vad cum stati capre sa va futa un boschetar borsit pe nume Mezei,va e frica sa ripostati si de aceea va calareste.Uite ca s a gasit unul mai circar ca el care i a dat la muie pe toate canalele ! Ce il umflati atat pe acest boschetar notoriu si hot recunoscut?
2
1
MEZEI E BUN PRIETEN CU MUNTEANU FLORIN DE LA RADIO SKY,A ANGAJAT O PE FII SA LA ANR IN MOD ILEGAL.
2
3
CU BUCATI DE KKT
0
3
Sa va fie rusine! Din nou provocati prin comentariile voastre malitioase adevarate crize de mitocanie, venite din partea unui om cu un avansat grad de retard. Va amuza in asa hal sa cititi injuraturile unui idiot?
6
0
CORECT ! Respect !
2
4
Bai fatalailor care va dati barbati din spatele tastaturii acest om a cerut ca multi altii care au deschis recent proces impotriva ANR. Acolo unde el vorbeste voi lingeti bai fatalailor.
34
6
Inutil sa mai spun ca ala care injura mai jos e chiar retardatul despre care e vorba in articol. Probabil pentru comentariu a s-a rugat de cineva care stie sa scrie ...
7
1
Sa va dau la muie de bulangii boschetari saraci care asteptati ziua de 12 ca pe sfintele Moaste. Imi pare bine ca va fute Mezy in gura si n cur , stati capre la Mezy si la altii ca el de slugoi si laketzi ce sunteti
1
5
Pilat , iar mananci cacat. Tac'tu manca cu lingurita tu cu polonicul
9
1
Dar ce Mezei are pula?! Intreb si eu asa pentru un prieten.Hahaha!
2
3
Un muist care linge in cur mosii din ANR. De ce nu ne spune ca si-a dat si nevasta pentru spagi si functii. Sincan e un homosexual dovedit. A stat si sta in continuare capra la Mezei. Pe fruntea lui Sincan a ramas semnul patalamalei de la cureaua lui Mezei. Are pe degete mulajul de la penisul lui Mezei. Mereu isi face manichiura ca sa nu-l zgaraie pe testicole pe Mezei. Florin Sincan este un homosexual care din cand in cand mai baga degetele si in anus la Calintaru ca sa fie treaba buna.
5
5
Pe a lui Mezei
0
3
Te arzi in buba cu Lorin colegul tau de birou.. v-am vazut lumea cum va tineati de mana
5
2
Ai atins un subiect sensibil. Discriminare este aici dar mai accentuata la zonale unde se stie ca LEGEA o face dinozurul sef.Cei care merg in controale in teritoriu stiu .
17
0
Daca te simti discriminat dati ma demisia si apoi angajeazate la portul HAMBURG sau ROTERDAM pentru ca acolo salariile sunt mult mai mari;asa le trebuie Constantenilor daca nu au stiut sa pretuiasca"o valoare"ca tine.
9
0
Cand pui un prost notoriu intr-o functie de conducere, iti asumi si mahalagismele juridice ulterioare. Intr-o lume normala, acest Alexandru Pilat era cel mult expus intr-o cusca la Zoo.
17
0
pai nu se presupune ca diferenta de bani se acopera din spagi si colecte de la aia de-i conduci?? ce bani in plus mai vrei? asta e institutie nu srl
4
0
O dinastie de bugetari, intr o tara normala spalati wc uri in kkt de romanika faceti combinatii si cereti sporuri
6
0
mai bea aia ma? cica au scos astia acciza la rachiu. fericire pe calintaru
5
3
un homosexual cu adeverinta.
6
1
Alexandru pilat parca a fost si pe la ACROPO. Aia care stau si se uita pe geam si iau zeci de milioane pe luna in mana.
10
1
stati usor, ca e deabia inceputul, sa vezi cand or iesi din sertare dosarele
4
0
Daca Pilat era platit dupa IQ, aducea bani de acasa. Rar am intalnit un prostalau mai penibil, desi recunosc ca glumele pe seama acestui cretinoid ne mai insenineaza zilele in institutie.
22
0
Articol de kkt comandat de circarul mezei
8
6
Cat tupeu sa nu faci nimic toata ziua si sa mai ceri si marire de salariuPoate ne spui cum ai fost angat si cecalitati ai,te ti astia datorita lui taicatu.Dar se pare ca ai cheltueli cu gloaba aia blonda expirata ,zisa spaima cardurilor si careia nu-i mai faci fata ca nu te mai sponsorizeaza batranu.De alt fel se zice ca esti sumnat cu batranu dupa blonda
14
0
la ANR.Parintii milionari isi angajeaza loazele la stat ca nu-i duce capul.
13
0
Daca era cum zici tu, nu ar fi trebuit sa ia vreun ban, ci sa vina cu bani de acasa.
11
0
Bai Pilat citeste si tu contractul de munca. Tu iei mai putini bani decat ceilalti pentru ca in contract scrie ca esti platit in functie de IQ.
23
1
Pilat a fost singurul care a avut sange in instalatie sa se lupte cu Mezei si acolitii lui.In ANR daca vrei sa avansezi nu ai cum decat daca esti din ceata lor si le umplii buzunarele.Cine altcineva a avansat in functii?Doar Trandafir fiindca este copilul lor!
32
14
Nu pot fi de acord cu incompetentul de Pilat si baiat a lui tata. Insa, odata cu numirea politica a actualului director general, cei care conteaza nu sunt nimeni altii decat angajatii PSC - FSC si prietenii stiu de ce!!!
15
2
Un articol de kk care invrajbeste oamenii si mentine in continuare conflictul intre ei.
3
1
taica-su cel mai mare hot si excroc din primaria lui mazare,.La fel ca HOTU RACU aflat acum unde trebuie
13
0
In foarte mare masura are dreptate cand afirma ca se simte DISCRIMINAT. Sunt foarte multi angajati ai ANR in situatia aceasta. Stim foarte bine.
15
0
Ia intrebati-l pe Alexandru Pilat cate bonuri dadea la parcarea din zona Perla-Select luata de tasu de la primarie cand era director in primarie. Va spun eu: la 100 de masini incasate maxim 5 bonuri. Iar daca vreunul nu ii platea chema repede masina de blocatori sa ii blocheze rotile. De javra de tasu ce sa mai spunem: ala e un infractor condamnat.
17
0
ce cloaca de derbedei si incompetenti este la anr...! iar seful asta nou saracul este paralel cu functia pe care l-a pus pnl... bah hutzuca , cere alta propunere de la comanescu ptr sefia anr !
12
5
Si sa ti dau la muie de hodorog boschetar,pai ce treaba are tata ma si cu Titi,ca mai sunteti si prieteni.Ai uitat cand m ai chemat la tine sa iti asfaltez starda si sa ti fac gardul la vila gunoiule? Ai uitat cand ma chemai in birou la tine sa ma pui sa dau certificate prietenilor tai,si cand am refuzat ai vrut sa mi desfiintezi postul.Bai boschetarule,vezi de treaba ta si numai calari tu oamenii ca ai sa te scufunzi precum scafandrii pe care i ati omorat!
9
7
Sa-i sugeti pula lu' tata!
4
16
In familia Pilat sunt doar infractori, iar acest Alexandru mai este si prost pe deasupra.
30
0
Articol comandat de Mezei. Se stie ca nu se inghite cu pilat. De altfel un mare dobitoc care ocupa fix de-a in pulea o functie importanta. Imbarcari false si brevet aiurea. Sa zboare in pl mea din ANR toate putorile si toti hotii care pacalesc munca. Mezei nu rade pe sub mustata aia ca si tu esti in aceeasi categorie. Spagile de la pilotaj si ciuhapi
11
14
Astia sunt hoti din tata-n fiu unul mai hot ca altul. Din tata hot ce putea sa iasa. Corupti pana in maduva spinarii. Nu cumva sunt aia care vindeau examenele de navigatori pe spagi imense?
28
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272