REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Fiul fostului fotbalist Dănuţ Lupu, eroul care a salvat fata cu depresie în incidentul de la metrou

Fiul fostului fotbalist Dănuţ Lupu, eroul care a salvat fata cu depresie în incidentul de la metrou

Replica API 12 februarie 2021 | 00:34 2664

Miercuri, 10 februarie, o adolescentă a fost salvată de la moarte, la metroul Dristor 1, linia 2. Fata a sărit pe șină și a fost trasă înapoi în ultima clipă, exact înainte ca metroul să o spulbere.

O femeie și un bărbat au intervenit în ajutorul tinerei, în vârstă de 15 ani. Cel care a reușit să o salveze a fost chiar fiul fostului fotbalist Dănuț Lupu.

Răzvan, care urmează să împlinească 33 de ani pe 21 februarie, a fost cel care a reușit s-o tragă pe peron pe fată, care suferă de depresie din cauza faptului că părinții ei urmează să divorțeze.

Contactat de digisport.ro, Dănuț Lupu a confirmat că fiul său este ”eroul” de la metroul Dristor. ”Bravo lui că a avut sângele rece să reacționeze într-o fracțiune de secundă. Nu-mi dau seama cum s-a aflat că el e salvatorul.

Nu ne-am apucat să spunem nimănui, iar Răzvan chiar nu a vrut să știe nimeni că a intervenit”, a zis ex-internaționalul român.

Cum a ajuns Răzvan, fiul lui Dănuț Lupu, să ia metroul

Răzvan Lupu s-a aflat din întâmplare la metrou, pentru că el obișnuiește să circule cu mașina personală.

El stabilise să se vadă chiar cu tatăl său undeva în zona Unirea, din București. Știa că îi va fi greu să parcheze în împrejurimi, din cauza aglomerației, așa că a decis în ultimul moment să meargă cu metroul.

”Metrorex informează că, la stația de metrou Dristor 1, a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă”, au comunicat autoriățile, scrie digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omg.. ce comentariu cretin!! La asa articol...du te si verifica te la cao "uiop" ca esti bolnav tare!! Cata dementa si lipsa de logica...
2
0
Exista o vorba veche si plina de intelepciune: pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti! Vom vedea cum o sa-i mearga salvatorului!
0
2
Affurisit trenul,,,dupa ce ca venea cu viteza mai avea si usile deja deschise se pare !
1
1
Aceasta statie de metroutrebuie sa-i poarte numele salvatorului si facuta o statuie in statia de metrou cu salvatorul fetei. Asa ceva nu am vazut in viata mea, o fractiune de secunda ar fi facut fata praf.Aici e si mana lui Dumnezeu, prin oameni desigur, omul potrivit, la locul potrivit, la timpul potrivit ! Felicitari Razvan Lupu, felicitari Danut Lupu !
7
1
brava la el,nu talhar ca tatsu
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272