REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Fiul fostului general DIE Ion Marin, atac dur la adresa lui Vadim

Fiul fostului general DIE Ion Marin, atac dur la adresa lui Vadim

Replica API 18 iulie 2011 | 00:00 1473

Cătălin Marin: "Vadim are o avere de peste 20 milioane de euro"

Cătălin Marin: "Vadim are o avere de peste 20 milioane de euro"

Constănţeanul Cezar Cătălin Marin, fiul fostului general DIE Ion Marin şi fost consilier al europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor, susţine că nu a făcut nici o zi de închisoare, că Vadim este un paria la Bruxelles, unde nu-l bagă nimeni în seamă, că liderul PRM este un tâlhar care se foloseşte de oamenii de lângă el doar cât aceştia îi dau bani, un fanfaron al politicii, tolerat prea mult de autorităţi, dar şi "un buhai de 160 de kile care bea şi câte 30 de litri de vin pe săptămână". Precizările au fost făcute într-un soi de "drept la replică" faţă de un articol anterior apărut în "Replica".

"Nu am făcut nici o zi de închisoare, am făcut deja o solicitare către ministrul Predoiu şi Ministerul de Justiţie pentru a se arăta că nu sunt eu persoana condamnată, care apare cu numele meu pe site-ul instanţelor", a ţinut să precizeze, de la bun început, fostul consilier al europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor. Potrivit declaraţiilor oferite în exclusivitate pentru "Replica" de către Cezar Cătălin Marin, ar exista oarece suspiciuni referitoare la faptul că Vadim a furat de la Parlamentul European nu numai cei 40.000 de euro reprezentând salariul fostului său consilier. "Vadim a încasat peste 1 milion de euro pentru a scrie nişte cărţi şi nu ştiu câte au fost scrise sau nu, pentru a aduce în vizită la Bruxelles 100 de cetăţeni români care să viziteze Parlamentul European şi nu ştiu câţi a adus până acum. Eu am suspiciuni mari, o să rămâneţi cruciţi de ce face Vadim cu fondurile Parlamentului European", a declarat pentru "Replica" fostul consilier al lui Vadim, Cezar Cătălin Marin. "Vadim este un paria la Bruxelles, nu-l bagă nimeni în seamă. Cât am fost consilier, am încercat să-i mai spăl imaginea, dar nu reuşeam nici cu tiner să fac asta. Până şi presa occidentală acreditată la Parlamentul European a sesizat că europarlamentari precum Vadim nu fac decât să pună umărul la convingerea că România este pe ultimele locuri în Europa. Şi să vă mai spun ceva: din 37 de şedinţe ale Parlamentului European, desfăşurate între iunie 2009 şi martie 2011, Vadim s-a dus doar la 15. A luat cuvântul de doar 3 ori, nu a depus nici un amendament, nu a adresat nici o întrebare", a precizat fostul său consilier. "În plângerea mea înaintată Parchetului General am amintit manifestările sale de natură patologică şi am cerut internarea lui Vadim într-un institut medical specializat până la însănătoşirea sa", ne-a mai spus Marin. "Prin ieşirile sale publice şi atacurile lansate împotriva mea, Vadim încearcă să abată atenţia de la un adevăr clar, că el este un tâlhar. Vadim are o avere de peste 20 de milioane de euro. Eu, personal, i-am adus sponsori în campania electorală, care i-au dat şi câte 10-15 miliarde de lei. De unde credeţi că le-a luat fetelor sale un Chrysler cu motor de 3.600, cu peste 30.000 de euro? Ăsta e Vadim: dacă nu-i mai dai bani, nu mai eşti bun pentru el, devii bulangiu, tâlhar, pedofil şi cum îi mai vine la gură. Păcat de el, pentru că este un mare literat, dar îşi foloseşte talentul în tot felul de mizerii", a continuat Cezar Cătălin Marin. "Când a fost scandalul legat de evacuarea din sediul PRM, când Vadim a lovit un poliţist peste cască, dacă nu eram eu în spatele lui, să trag buhaiul ăsta de 160 de kile, care bea şi câte 30 de litri de vin pe săptămână, deşi e bolnav, îi dădea una în faţă poliţistului şi era arestat", pare să regrete acum Cezar Cătălin Marin.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272