REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Fiul fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, bătaie în trafic

Fiul fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, bătaie în trafic

Valentina CAMARA 25 martie 2023 | 09:24 4922

Gabriel Oprea junior a avut probleme în trafic. El a chemat foștii subordonați ai tatălui său, după ce a avut o altercație în trafic cu mai mulți indivizi. Fiul fostului ministru de Interne a filmat agresiunea cu camera fixată la borul mașinii sale de lux, un Marcedes Benz cu număr de Timiș.

Fiul fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, bataie in trafic

Gabriel Oprea junior a sunat la 112, în jurul orei 01.00, reclamând că a fost agresat și mașina i-a fost lovită cu bâtele de mai mulți indivizi, cu care se șicanase în trafic.

Gabriel Oprea s-a baricadat în mașină și a filmat agresiunea

Fiul fostului ministru de Interne a povestit că în timp ce se afla la intersecția Bulevardului Basarabia cu Șoseaua Mihai Bravu, șoferul unui Logan l-a amenințat și câteva sute de metri mai departe, pe strada Zarzărilor, acesta s-a dat jos din mașină, cu o bâtă în mână, și a început să îi distrugă autoturismul. Agresorul era însoțit de un alt tânăr. Gabriel Oprea Junior nu a coborât din mașină, dar a pornit camera aflată la bordul bolidului său Mercedes.

Polițiștii au chemat criminaliștii noaptea, să adune probe de pe bolidul lui Oprea

Polițiștii de la Secția 23 au constatat că Mercedesul lui Gabriel Oprea a fost lovit puternic în dreptul portierei șoferului, dar și în spate, la bară, unde lovise un alt autoturism parcat. Foștii subordonați ai ministrului de Interne, criminaliștii, chemați de polițiștii de la secție, au ridicat și amprente de pe mașina lui Oprea și i-au identificat rapid pe cei doi agresori, pe care Gabriel Oprea junior îi cunoștea. Aceștia s-au ales acum cu dosar penal pentru amenințare și distrugere.

Gabriel Oprea junior s-a lăudat, în ultimii ani, pe rețelele de socializare, cu prietenia lui cu personaje din lumea interlopă, potrivit sursazilei.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
El isi urmeaza tatal. Tupeu la greu si trafic de influenta. Ia mai taiati -le elanul. Sa raspunda penal pentru toate, amandoi.
2
0
stergand postarile care va deranjeaza recunoasteti ca sunteti niste vanduti !!! Vai de mamitzica voastra !!!
7
0
Marcedes????????????????????
1
0
Daca Oprea junior se mandrea pe retelele sociale cu uni interlopi spunand despre el ca este prietenul lor,asha cum ati scris in articol"atunci este clar ce fel de om este si Oprea junior,nu mai este nimic de spus.
13
1
Daca beizadeaua ii cunostea pe cei doi, de ce a fost nevoie sa fie identificati cu ajutorul amprentelor?
16
2
Faptul ca marile retele interlope,securistii,mafiotii si mediul politic sunt infratite,este dovedit de rezultatele a treizeci de ani de dupa revolutia ,,fake''. Tara bogata saracita si depopulata,dezumanizata,redusa la forta de munca ieftina ca sclavii si piata pentru rebuturi,loc de experimente,loc unde locuitorii nu mai cred in nimic decat in betie si manele. Ca beizadelele vinovate sau nu sunt agresate de scursuri sociale e normal pentru societatea noastra.
20
0
Intre unii politicieni si interlopi nu este nici o diferenta!
34
1
lua-v-as famiglia-n pwla de derbedei ordinari !!! Mwie cu kkt la toti !!!
19
1
Ca și fii-su lui E P U R E, rectorașul frustrat.
28
1
S-a imbogatit din taxe si acum e asociat cu interlopii. De-aia platim noi taxe si impozite ca sa creem noi interlopi din banii statului... Pentru asta am platit: droguri, prostitutie, batai etc
42
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218