REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Fiul fostului ȘEF DRDP Constanța, prins DROGAT la VOLAN. Video!

Fiul fostului ȘEF DRDP Constanța, prins DROGAT la VOLAN. Video!

Replica API 22 martie 2021 | 16:29 90138

Matei Dima, cunoscut ca BRomania a fost prins drogat la volan, la Râșnov. Acesta este fiului fostului șef al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța, Marin Dima.

Matei Dima a jucat, alături de Codin Maticiuc, în filmul Miami Bici.

Miami Bici e un film produs Matei Dima, care a regizat filmul 5Gang, împreună cu Codin Maticiuc. Cei doi joacă și rolurile principale în acest film. Regia e semnată de Jesus del Cerro.

Matei Dima îl interpretează pe Ion (zis și Bilă), iar Codin Maticiuc e Ilie (zis și Piciu). Niște porecle cu care pare că au rămas din copilărie. Unul dintre ei lasă acasă o parteneră de viață care susține că este gravidă, celălalt vrea doar distracție. Ambii, însă, vor să se îmbogățească rapid. Ajung la Miami unde se angajează să facă diverse lucruri pentru un român stabilit acolo. Intră în diverse probleme dar, ca la orice comedioară de acest fel, trebuie să te aștepți că totul se termină cu bine.

Cum a ajuns Matei Dima în atenția polițiștilor!

Duminică, 21 martie 2021, în jurul orei 15.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, din județul Constanța, care conducea un autoturism pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Potrivit unor surse neoficiale, dar demne de încredere, bărbatul depistat drogat este celebrul vlogger Matei Dima, mult mai cunoscut sub numele BRomania, scrie newsbv.ro.

Menționăm că vloggerul cunoscut ca BRomania, adică Matei Dima, este fiul lui Marin Dima, fost șef al DRDP Constanța.

Matei Dima, despre incident:

„Nu pot să declar nimic momentan, că se preia și se schimbă, deja am și niște chestii care nu sunt adevărate, dar am zis măcar să o spun personal. Nu am nimic momentan să zic.

Nu declar nimic. Las organele de poliție să-și facă treaba. Până nu se stabilește clar ce s-a întâmplat, nu știu. Acum știți cum sunt oamenii, fiecare o să interpreteze în felul lui. Nu vreau să zic nimic, nici nu vă cunosc.

E important și de-aia o s-o fac corect. Știu că e meseria dumneavoastră. Poate voi sunteți de treabă, dar mulți alții nu sunt.

Nu, eu sunt super ok. dar mulțumesc mult că ați venit. Toate cele bune”, a spus Matei Dima.

Reacția celebrului vlogger:

La scurt timp, acesta a revenit pe contul de Instagram și a precizat că nu a existat nicio urmă de drog sau de alcool.

,,Hei, guys, voiam să vă mulțumesc pentru mesajele de susținere din ultimele ore. Nu m-am urcat beat, drogat sau altceva la volan. Am făcut o boacănă, ce-i drept, acum ceva timp și din cauza aia mi-au luat carnetul. Asta este, îmi asum. Dar le mulțumesc polițiștilor care au fost foarte drăguți cu mine pentru că eram într-o situație nouă și chiar m-au ajutat. All the best!”, a transmis acesta.

Video:

L.I., A.V.

Citește și: BRomania. Fiul lui Marin Dima, directorul Direcţiei de Drumuri, E VEDETĂ!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fiul fostului SEF DRDP ...un actor celebru...asa functioneaza lucrurile acum sa intelegem ascensiunea pedigree ul ,sentinta si concluzia e numai una sunt doar EI intre EI si atat.Nu esti actor daca tati nu e cineva sau mami sau tu nu dai pasarica sau fundulet depinde de sex sau probabil esti dar nu in main-stream si nici nu vei ajunge.O gasca mare de trafic de interes si influenta peste tot ...cred ca si la pescarii din Portul Tomis tot pe baza de sortulet se intra.FOST SEF DRDP...actual?pensionat pe o pensie mult prea mare pt o tara mult prea mica?Numai fiul lui si fiica lui...atlceva?
3
0
A stat in cta, un derbedeu, sper sa il trimita la puscarie.
28
0
Nu s-a mai auzit de cazul asta. Ce a fost asta?
12
0
Tot pilele isi imping copiii neciopliti in functii si aia saraci si educati mor de foame. Plecati baa din tara asta cat mai aveti tinerete in voi
31
0
libidinosul asta daca era asa bun cum se crede el trebuia sa ramana in SUA acolo unde s.a scolit
44
1
Asta-i obezul cu tztze tremurande, care facea reclame impreuna cu Antonia si se credea amuzant?
46
3
Fostul sef la IPJ este acelasi fostul sef la ANR si da odrasla este mare sef la ANR Bucuresti.
21
0
Asa si drogatul ala nenorocit de Iorgulescu,care a omorat un barbat,acum este in Anglia trimis de infractorul de tat-su ,ca sa nu crape odorul....Nici ala nu era beat si drogat!
35
0
Man poi ala a intrat prost in academie si a terminat o mai prost dar arogant si cu diploma. Cu ajutorul lui tasu ca tot el la bagat mare sef la ANR pe acolo prin Bucuresti.
32
0
Fiul nu stiu-carui politician! Ziceti ma Matei Dima sau Bromania ca pentru asta e cunoscut! Senzationistilor!
9
17
CEL MAI VALOARE SMECHER DIN CONSTANTA ESTE STILA SARAFU SEFUL LA TOTI SMECHERII ARE BANI MASINI PUTERE TOATE FEMEILE ESTE INNEBUNITE DUPA EL CA ARE PULA GROAZNIC DE MARE!
6
14
Sa-mi bag pula in toti machidonii ca au distrus orasul asta, dar si cand so-r trezi romanii si le-or ruoe capetele!!!
17
1
CE TARA DE PROSTI. Jurnalism de 2 lei, publica stire fara sa o verifice din mai multe surse. Romani prosti care judeca fara nici un argument si cred tot ce se scrie pe net.
1
27
Dute dracu de drogat. Necalificatule!!
31
4
Bine zici. Doi drogati si cu cartile la poker.
54
2
N-are omu voie sa traga ceva ca sar toti frustratii din mormant sa judecete cand ei n-au facut nimic toata viata lor decat invidie
6
35
aveti moaca unui boschetar de doi bani
38
1
Alt drogat. Nu este prieten cu fiul fostului sef la IPJ care este mare sef la ANR prin Bucuresti ?
63
3
Man,tu scrii ca un analfabet si mai vrei sa fii la conducerea tarii? Hahaha Vai de steaua voastra , astia tineri despre care zici tu. Duceti va la scoala mai intai. Tara , nu e club de manele.
12
0
Ma face sa rad..prima oara a declarat presei ca nu vrea sa dea declaratii deloc si lasa politia sa isi faca treaba, evident ca astepta sa vada daca merge cu spaga, iar dupa a zis ca nu s a drogat si a l a prins pt o boacana mai veche ..pai de ce nu a negat din prima atunci?Lasa ne cu vrajeala asta baa, macar gandeste inainte
37
1
... de film. O mizerie de om.
46
0
Nu vad ce este atat de wow, toate vedetele se drogheaza! Mai grav e ca omoara oameni nevinovati! Drogati-va ma dar stati dracu acasa, nu va urcati la volan! Bagati in voi pana intrati intre 4 scanduri, dar fara sa mai luati alti nevinovati cu voi!
49
2
Pana nu o sa ajungem noi tineri la conducerea tari nu v-a fii bine in tara
5
25
Un jeg ordinar
47
0
role model pentru copii decreteilor.
41
1
da tasu bani si scapa, ca e la prima..abatere,merita 5 ani de vacanta
43
0
Tu sigur ai luat drog la viata ta da deci si atunci noi cetateni credem ca ai fost drigat la volan ct e plin de drogati la volan
32
0
Show shoacka Presedinte si Dima Prim Ministru. Nici nu mai e nevoie de iarba.
17
1
Aceste doua javre, Maticiuc si Dima, ar trebui sa fie eutanasiate!
45
3
uite ce javre mizerabile sint formatori de oameni ....... mars la puscarie cu tine
48
1
Mergeti la aeroport. Curve betivi si Barcaru Jiji ca io baga lu Nusha si directorul tine borcanu.
18
1
Daca ai prea multi bani, e musai sa te droghezi ? In Romanica, da.
38
1
Are asta bani cat sa mai conduca 3 ani drogat de acum incolo
40
0
Duceti-va ba in pula mea de prajiti care au ajuns sa creada ca a te droga e un lucru casual, ce nu trebuie judecat. Deschizatori de drumuri ce sunteti. Te poti distra in viata asta in atatea moduri fara sa iti spargi creierii cu iarba si alcool.
62
5
Mersai si io astazi pana la piata si luai 2 kg de cartofi si o legautra de patrunjel foarte urat afara nu ma asteptam la sf de luna martie sa fie o vreme ca asta ..zi buna tuturor
11
0
branzar sa dat la droguri ca a vazut el in filme si credea ca il mai spala de mirosul de branza si face muie de american
32
2
Nu va mai vb aiurea. Toti va dati cu parerea ca asa si nu stiu cum.in primu rand nu oricine poate consuma droguri scumpe.aici nu vorbesc de iarba si legale......voi sunteti invidiosi ca el chiar isi poate permite ce alti nu...o o coca cola
4
45
Bro Drogstu
30
0
Tot o scursura, ca si tasu'. Vai soarta lor !
55
1
Eu mereu vin aici pentru comentarii
28
0
Ba, sunteti cativa pe aici, despre care sper sa nu faca copii, sa nu faca nimic!! Sunteti prea prosti pt vremurile astea! Ba, dati drumu la gaz in casa, stati si voi vreo 5 min si pe urma fumati o tigara, sa va duceti ba, baieti ca faceti umbra pamantului degeaba!!! Vedeti ca vi se fut copile pe droguri, stau la rand, si va pleaca doamnele de acasa la produs si va faceti si parerologi!!!
6
32
Asa sunt Toate vedetele Obisnuit va
18
2
Nicusor Constantinescu care dormea mort de beat intr-o intersectie din mijlocul orasului Constanta cati a fost condamnat pt.fapta aia?,asa si panarama asta nu poate sa fie condamnat dar vreo doi ani carnetul suspendat cred ca se poate si dupa cei doi ani trebuie sa garanteze un neuropsihiatru cu semnatura lui ca esti apt pentru obtinerea permisului de conducere.
54
3
Sa-l puna sef la canale navigabile in locul damei Bumbac. Sau ministru la interne sa-i dea afara pe gaborii care l-au testat. Asa ar fi corect
23
1
Asta era imaginea Vodafone Romania. Bun , cine e in retwaua vodafone e un drogata
53
2
?nu.stie toata lumea show bizz ului ca trage cui dupa cui.probabil se credea in maiami bici cand s a urcat la volan sau mai bine spus il doare n pl.suna Maticiuc si il scoate imediat. L am vazut in urma cu 2 ani la Fratelli Cta.rupt de beat, drogat nu stiu si nu vb, dar baut era. A iesit afara din club s a urcat in masina si a plecat.il doare n pl ca pe soarec in siloz.are bani are influenta. Asta inseamna sa fii INFLUENCER.SA PUI MANA PE TELEFON SI SA FII LASAT IN PACE.acum se pare ca a sunat dar a sunat degeaba.influenta a scazut.muie la toate pramatiile lenese.la periprava l as baga pe jeg
60
1
Nu e Panica la noi e o smecherie sa te prinda astia drogat ,Adrian Mutu drept rasplata a fost pus antrenor la Nationala de tineret sa dea un exemplu tinerilor fotbalisti.
46
0
Usor sa fii vlogger cand ai banii lu tata.
55
1
Sugi tu pola cu creierul tau mai bine.pai uite asa si baiatul lui gino iorgulescu a omorat 3 oameni, mai cretinule
59
1
tineretul de azi, muncitor ,educat, cinstit si invatat dar cu...lipsuri multe!
33
2
lasati-l mai in pace, ce va legati de el maine poimaine ajunge ministru sau prim ministru!!!
42
4
Concret, cu ce a gresit ? A incalcat vreo regula semn sau a lovit vreo masina ? Aaaa ca e drogat, beat sau bolnav nu conteaza atata timp cat conduce mai corect ca vitele cu carnet care au luat carnetul pe spaga.
6
98
La puscarie cu tine gunoiule. Din astia ca tine omoara oameni nevinovati in trafic rabla ce esti.
57
7
stai cuminte ca are tati bani si relati sa iasa corect bagavas p..i in gura de jeguri faceti accidente si victime ca va rupeti nasurile, poate ajungeti la cusca sa va umpleti curu
24
14
Rezolva tati ,problema ca de obicei, o sa iasa curat
41
2
Partea a2a la mami bicht
16
0
Machedon scolit in America din vandut gogosi si este promotor in in mai toate reclamele televizate
42
2
eu iubesc doua femei mare curvar a fost tacsu
16
0
Asta are ochi de sarsaila
33
0
sunt gay sug plua
65
2
A fumat si el putina iarna. Mare cacat ce-a facut....
8
42
Alex Velea ii sugea pula in timp ce drogatu conducea.
29
10
Drogati multi la volan in ct e plin
54
1
Are fatza,,,la atata marfa cat are in depozit,,,a gustat si el !
29
0
Astea-s specimenele care se autointituleaza influenceri. Niste pierde vara care traiesc de pe urma altor pierde vara urmandu-i zilnic pe youtube. Nu vreau sa spun ca nu sunt si oameni misto pe youtube, dar majoritatea cam astia sunt. E mai trist cand anumiti copii vad in ei niste idoli . Cauza si efect.
91
2
asta e lesinatul ala cu vodafonu si antonia a lu tziganu velea puelea
99
4
sami vac pula an toti makidoni si an nevestle lor
52
8
Il rezolva taicasu in cateva zile...
69
2
o mizerie ca asta te omoara in trafic
83
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218