REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Fiul lui Britney Spears face dezvăluiri incendiare: „Mama ar putea să renunţe la muzică”

Fiul lui Britney Spears face dezvăluiri incendiare: „Mama ar putea să renunţe la muzică”

Replica API 7 martie 2020 | 00:00 1004

Britney Spears, Jayden și Sean

Foto: Instagram

Fiul cel mic al prinţesei muzicii pop, Britney Spears, a făcut recent. dezvăluiri incendiare. Jayden Federline a spus lucruri şocante despre mama lui şi despre bunicul său.

Jayden Federline, în vârstă de 13 ani, fiul cel mic al cântăreţei Britney Spears (38 de ani), a declarat, marţi, într-o transmisiune în direct pe Instagram că mama lui nu are interes să-şi reia cariera muzicală. El a făcut public dezinteresul lui Britney pentru muzică. Copilul l-a acuzat pe bunicul lui, tatăl lui Britney, Jamie Spears, că este o persoană rea, care împiedică evoluţia artistică a mamei lui. Jayden a explicat că Britney este tot mai departe de a reveni pe scenă sau în studiourile de înregistrări. “Nu am văzut-o să facă deloc muzică nouă. Îmi amintesc că am întrebat-o o dată: «Mamă, ce se întâmplă cu muzica ta?», iar ea mi-a răspuns: «Nu ştiu, dragul meu. Cred că aş putea să renunţ la ea»“.

Jayden însuşi spune că posibila retragere a ei l-a şocat

Jayden Federline a povestit urmăritorilor lui că răspunsul celebrei sale mame l-a şocat. De aceea a întrebat-o: “Ce zici? Ştii câţi bani se câştigă din asta?”. Însă nici averea pe care Britney ar face-o dacă şi-ar relua cariera muzicală nu este un motiv suficient care să o facă să se întoarcă la muzică. În timpul transmisiunii pe Instagram, care a durat 20 de minute, Jayde a răspuns şi la întrebări legate de familia lui. El a spus că iubitul mamei sale, Sam Asghari, este “un tip de treabă”. În privinţa bunicului, Jamie Spears, Jayden a mai spus că “Este un nemernic. Pentru mine, poate să moară”. În schimb, el a spus că o adoră pe bunica lui, Lynn Spears, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu cred ca face foarte bine.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272