REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Fiul lui Florin Călinescu și-a schimbat viața la 180 de grade! Petru Călinescu a ales un drum neașteptat

Fiul lui Florin Călinescu și-a schimbat viața la 180 de grade! Petru Călinescu a ales un drum neașteptat

Replica API 28 septembrie 2021 | 00:00 2757

Florin Călinescu este unul dintre cei mai spectaculoși oameni de televiziune din România. Vedetă consacrată în media românească, actualul board manager de la Prima TV se mândrește cu fiul lui, Petru Călinescu. Fiul lui Florin Călinescu a ales lumea afacerilor! CANCAN.RO vine cu detalii de ultimă oră despre domeniul care l-a acaparat pe fostul concurent de la „Românii au Talent”.

Puțină lume știe, dar Petru Călinescu a studiat canto la o prestigioasă universitate din Liverpool, Anglia, după care a venit în România și a încercat să se impună pe piața muzicală. Fiul lui Florin Călinescu și band-ul său au avut numeroase apariții TV. Petru chiar a continuat să cânte și după ce a devenit tată. În urmă cu 3 ani, Petru Călinescu și soția lui au devenit părinții lui Dominic, o minunăție de băiețel. Bunicul său celebru s-a mândrit cu el pe rețelele de socializare. În 2016, Petru s-a căsătorit cu Simona, o brașoveancă superbă.

De pe scena „Românii au talent”, la afaceri cu produse bio

CANCAN.RO a aflat că fiul lui Florin Călinescu a renunțat la viața din București, dar și la showbiz-ul românesc în favoarea unei vieți liniștite de familie. Soția lui Petru Călinescu este brașoveancă, motiv pentru care a ales să se mute cu toată familia la munte. Petru Călinescu a pus concertele pe locul doi și s-a axat pe familie, motiv pentru care și-a deschis o afacere.

Petru Călinescu a deschis în Brașov un magazin cu produse bio de care este foarte mulțumit. Potrivit surselor noastre, Florin Călinescu este foarte mândru, căci fiul lui a ales să se descurce singur, fără ajutorul nimănui. Fostul concurent de la „Românii au Talent” s-ar fi documentat ani la rând în ceea ce privește logistica unei astfel de afaceri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272