REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fiul lui Ion DOLĂNESCU a scos la VÂNZARE conacul artistului

Fiul lui Ion DOLĂNESCU a scos la VÂNZARE conacul artistului

Replica API 20 iunie 2021 | 00:08 16817

Dragoș Dolănescu a făcut marele anunț. Cu cât a decis acesta să vândă vila de la Sinaia a fostului solist de muzică populară Ion Dolănescu, scrie spynews.ro

După un proces lung și întortocheat cu fratele său, Dragoș Dolănescu a reușit să obțină vila tatălui său, Ion Dolănescu. În 2017, acesta a intrat în posesia casei de vacanță din Sinaia, iar în urmă cu câteva luni a decis să o pună în vânzare. Ce are de gând să facă cu banii este un gest uimitor.

Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, Dragoș, a mărturist că o să vândă vila de la Sinaia cu 500.000 de euro, deoarece este foarte spațioasă și se poate transforma într-un han. Acesta a afirmat că nu își permite să o reamenajeze, plus că ar fi o investiție inutilă, deoarece el nu dorește să plece din Costa Rica.

Cu toate că Dragoș Dolănescu este un cunoscut politician în Costa Rica, acesta locuiește cu chirie împreună cu familia. Fiul cel mic al regretatului interpret de muzică populară aspriă la un viitor de succes și speră că într-o bună zi o să devină președintele țării.

”Nu pot păstra vila din Sinaia, este degradată, mi-ar trebui în jur de 100.000 de euro ca să o aranjez, nu am acești bani, așa că am scos-o la vânzare în urmă cu 6 luni. Deja am persoane interesate”, a declarat Dragoș Dolănescu.

Drașos Dolănescu a declarat că deja a găsit un cumpărător pentru vila tatălui său. Acesta a povestit că este vorba de un român stabilit în America, care a rămas suprins de conacul cu 15 camere și grădină. Totodată, posibilul cumpărărtor i-a mărturisit acestuia că a îndrăgit foarte mult muzica fostului solist, de aceea își dorește cu nerăbdare să aibă vila în posesie.

Deși în Costa Rica locuiește cu chirie, acesta nu are de gând investească banii pentru el, ci pentru copiii lui. Dragoș Dolănescu a decis că din suma pe care o va primi de pe vila tatălui său, o să cumpere case celor trei copii ai săi. Probabil multă lume se întreabă de ce nu-și cumpără o casă mare în care să stea toată familia. Răspunsul este unul impresionant. Dragoș Dolănescu își dorește ca fiecare copil al său să aibă amintire de la iubitul lor bunic o casă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
auzi cica vrea sa ajunga presedinte pe acolo, hai lasa-ma
6
5
Nu are copii dar a manglit vre o sapte case.
6
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614