REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Fiul miliardarului Micula, deranjat că a fost luat în BĂŞCĂLIE de un poliţist. VIDEO

Fiul miliardarului Micula, deranjat că a fost luat în BĂŞCĂLIE de un poliţist. VIDEO

Replica API 8 mai 2020 | 00:29 69693

Victor Micula, fiul miliardarului Viorel Micula, proprietarul European Drinks şi al mai multor hoteluri de pe litoral, a ajuns din nou în atenţia publică după ce s-a dat în stambă în faţa poliţiştilor, fiind oprit în trafic.

Victoraş s-a ales cu o amendă, în noaptea de marți spre miercuri, după ce a fost prins circulând cu maşina fără justificare legală în zona comunei Paleu, atât el, cât şi trei persoane care îl însoţeau fiind sancţionaţi cu câte 5.000 lei pentru încălcarea ordonanţelor militare.

Fiul miliardarului Micula spune, potrivit ebihoreanul.ro, că incidentul s-a produs la scurt timp după ce a primit un apel de la Cristian Tuduce, preşedintele Asociaţiei vânătorilor şi pescarilor sportivi "Forest Hunt", unde el deţine calitatea de vicepreşedinte, că pe fondul de vânătoare pe care îl gestionează s-au auzit focuri de armă.

"Am plecat să vedem ce se întâmplă. Pe fondul nostru au mai fost braconieri. Pe drum, Tuduce a sunat şi la 112. Însă nu am mai ajuns în zona în care s-au auzit împuşcăturile pentru că am fost opriţi de o patrulă de Poliţie", a povestit Micula, miercuri, BIHOREANULUI.

Atât Tuduce cât şi Micula au încercat să le explice acest lucru şi poliţiştilor care i-au oprit, însă aceştia nu au ţinut cont de justificare.

Dialogul dintre poliţişt şi Micula

Dialogul dintre tânărul magnat şi poliţistul care l-a legitimat nu a fost deloc amiabil. Subofiţerul Ciprian Popa l-a ironizat pe Micula pentru că a pronunţat "branconier" în loc de "braconier". La un moment dat, văzând că îl filmează cu telefonul, polițistul l-a culcat pe afacerist pe mașină și i-a smuls aparatul din mână, acesta căzând la pământ și spărgându-se.

În înregistrarea ajunsă în posesia BIHOREANULUI se aude întreaga discuţie:

Victor Micula: Deci, domnul poliţist, să înţeleg că ne-aţi oprit, pe noi, pe mine, care sunt vicepreşedintele (asociaţiei de vânătoare, n.r.) ca să nu pot ajunge la branconier, da? Sunteţi prieten cu braconierii de pe fondul celălalt…

Poliţist: Branconier…

Victor Micula: Domnul preşedinte, e adevărat?

Cristian Tuduce, preşedinte asociaţiei: Nu ştiu, stai că nu ştiu despre ce e vorba…

Poliţist: Branconier sau ce, cum ai zis…

Victor Micula: Bra-co-nier…

Poliţist: Bran-co-nier…

Victor Micula: Bun, asta o s-ajungă la televizor, nu-i o problemă…

Poliţist: Bran-co-nier... Da’ cum aţi zis?

Victor Micula: Bra-co-nier… Nu vă mai bateţi joc de mine, că nici eu nu-mi bat joc de dumneavoastră…

Poliţist: Bran-co-nier... Cum aţi zis, că n-am înţeles? Să caut în dicţionar… Haideţi să mergem la post, să faceţi o reclamaţie dacă insistaţi că s-o braconat…

Victor Micula: Dar dumneavoastră n-aţi auzit foc de armă?

Poliţist: Nu, n-am auzit.

Victor Micula: Cristi, ai auzit foc de armă?

Tuduce: Eu pentru aia am sunat…

Victor Micula: Şi eu la fel, am auzit foc de armă

Poliţist: N-aveaţi cum să auziţi din Oradea, în timp ce noi vă urmăream…

În continuare, polițistul îl somează ferm pe Micula junior să nu iasă din autovehicul, insensibil la rugămințile repetate ale acestuia de a fi lăsat să-și recupereze telefonul scump căzut într-o baltă.

VIDEO:

sursa video:ebihoreanul.ro

Disputa a continuat, ulterior, şi la Postul de Poliţie din Paleu, unde toţi cei 4 din grupul lui Micula s-au ales cu amenzi de câte 5.000 lei, pentru încălcarea ordonanţelor militare, care interzice circulaţia persoanelor pe timp de noapte.

"Eu nu contest amenda. Am greşit, asta e. Dar nu mi se pare normal să mă ia în băşcălie un poliţist, în condiţiile în care eu m-am purtat civilizat. Da, pe fondul nostru de vânătoare, care are 12.000 hectare, se braconează. Şi nu e prima dată. El nu a ţinut cont de ce i-am spus, nu a anunţat în staţie, nu a verificat nimic. Dar a avut timp să mă ironizeze pe mine", susţine Victor Micula.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dupa ce moare tat tu o sa ajungi ca virinel columbeanu
0
0
In primul rand acest avorton Victoras Micula si-a permis sa raspunda politistului cu binecunoscuta aroganta de care politistul nu este strain pentru ca acest personaj este binecunoscut in zona. In al doilea rand fratii Micula sunt fripturisti nu PNListi. Daca va duceti in Bihor sa vedeti in ce fel sunt tratati oamenii care lucreaza la European Drinks si cum au impiedicat zona intentionat sa se dezvolte pentru ca aveau beneficii in urma declararii pe vremea lui Nastase zona defavorizata. ,,Intelegerea,, cu Suedia privind facilitatile reciproce ale investitorilor tot Nastase a avut grija.
6
0
Iar te uiti numai la filmarile scoase din context doar pentru a scoate in evidenta spiritul moral si civic al acestui individ. Normal ca a fost suparat. Cum sa fie oprit tocmai el, fiu de rege, un print al fondurilor de vanatoare. Si acum politistul va avea de tras pentru ca si-a facut datoria. Toata lumea stie atitudinea celor cu bani in fata celorlalti. Se cred arieni, semi-zei, niste simpli D-zei. Daca avea o aritudine normala si vorbea cum trebuie, nu se ajungea aici. Dar legea e pentru toti la fel. Asta trebuie sa stim toti.
7
0
Sunt foarte oripilat de comentariile de mai jos!! Nu ma intereseaza cu ce se ocupa acest Micula, nu ma intereseaza ca are sau nu bac. Ce se observa foarte bine din filmare: acest Micula este victima abuzului unui politist, care in prima faza il ironizeaza, iar in faza a doua devine agresiv, smulgandu-i acestuia telefonul din mana. Iar postacii de mai jos, care sunt niste bieti analfabeti fara minime cunostinte civice, ii iau apararea politistului abuzator. Duceti-va ma, sa faceti un liceu, ceva. N-o mai ardeti aiurea pe net, ignorantilor! Sau ca sa intelegeti si voi, sunteti prosti ciubota!
5
9
Ati ajuns, romanilor , mai rai decat dracu , daca e bogat , e urat, daca e sarac si mai urat, v-ati pervertit si vedeti doar ce e rau, si nu faceti nimic decat vorbe goale , critici, si atitudini nedemne de istoria tarii noastre. Sunteti cu totii manipulati sa fiti rai cu fratii vostri romani. Sunteti mai rai decat comunistii, daca vi s-ar permite, ati fi in stare sa ucideti pt dreptate. Nu vi se pare ca cei care arunca gunoaie asupra altora sunt mai mizerabili? Ar fi bine inainte sa comentam , sa ne uitam, in oglinda, si daca nu suntem demni sa vorbim mai bine sa tacem!
11
9
Analfabetul astaeste o saracie de om nici bacu nu a putut sa il ia un jeg primitiv care omoara animale voma de om
29
7
Da , ta-su e mare liberal, a beneficiat de cate sute de milioane de la Orban. Cand te da banii afara din casa, ce-ti mai tb. bacalaureat. PNL-ul are griga de oamenii si sponsorii lui. Si paznic daca te angajeaza tb. sa fii liberal si sa injuri PSD.
30
36
Bravo domnului politist.stie limba romana.Dar a fost destul de bland.meritau amenzi mai mari.
35
5
Jegurile Romaniei! Copii de bani gata, fara educatie, respect, bun simt!
62
6
De ce l mai bagati in seama pe acest personaj care se chinuie sa traiasca. Va rog frumos sa i curmati suferinta cu un glonte in bostanul acela gol!
52
7
Crede ca daca taicasu are bani care nu prea stie cum ia facut el se crede mare scula. sa mearga sa termine scoala si dupa aia sa ia functii.
40
4
vanatorii in Romania prin OUG
32
5
Ce sa-i ceri unuia care nici acum nu a reusit sa-si ia bacaleoratul. Dar ce-i trebuie? La ce banii au facut alde tacsu, aia e ultima grija.
29
1
De unde gura mamii voastre aveti voi fond de vanatoare hoti nenorociti?Nu se va intoarce ceva in tara asta sa mancati puscariile pe viata toti cei ce a ti inselat aceasta tara si intreg popor roman?
45
4
Este limba straina pentru Micula!
48
7
De aia n ai luat bac ul bulangiule porc ordinar.
47
1
Sugi maciuca. Bravo politistului. In SUA il culca direct cu muia la asfalt.. avem modele de acolo doar cand ne convine. Adica prostii stau in casa si desteptii care la ora aia veneau de la vreo petrecere cu curve, cocaina si mult alcool se plimba.. asa fac si vara la mare
55
4
Daca tatal ar fi academician,nu inseamna neaparat ca si fiul ar fi fost la fel de ,,mobilat'' intellectual si moral. Alde' Micula sau cum erau fetele lui Base de exemplu,sunt pur si simplu alte personae decat parintii,asadar pot fi destepti sau complet idioti. Poate ca militianul era chiar infinit mai destept decat Micula junior sau macar la acelasi nivel.
30
5
esti un jeg notoriu! Noroc ca esti fiul lui tac-tu ca altfel maturai strazile la cat de prost te-a facut ma-ta! Ce sa zic unde statea corectitudinea si cine voia sa faca dreptate pe fondul de vanatoare!
41
5
Bun si daca s-au auzit focuri de arma, ce facea putoiul cu mainile goale pe 12000 de ha?De cand se duce vicepresedintele caine surd la vanatoare? Sau avea si arma asupra lui, perchezitie in masina i s-a facut, alcool test, ceva...?Mai are si tupeu sa spuna ca a fost ironizat de ag de politie.Iar povestea cu telefonul poate fi o inventie, l-o fi scapat intentionat sa aiba si el un motiv de reclamatie.
47
3
O fi micula asta un nesimtit cu doi neuroni, dar politianul ala trebuia sa dea dovada in primul rand de respect.
12
40
Prostul asta de Micula Jr e deranjat din nastere, la cap.Daca nu era securistul de tac-su maimutoiul asta era vai pwala lui.
40
2
politistul ala trebuie cercetat fara discutie
12
48
Respect Victoras Micula dar nu trebuia sa te mai conformezi dupa ce ti-a spart telefonul poate doar daca era ca sa-l induci in eroare pana iti luai arma sau altceva din masina cu care sa-l neutralizezi pe militianul agresiv!
6
48
Haideti cocalarilor si pitipoancelor veniti cu fraza"ofticatilor voi muriti de ciuda pentru ca Victor este baiatul unui afacerist de succes care a creat foarte multe locuri de munca in Romania pentru voi saraciilor".
10
43
victoras micula are atitudine de beizadea, dar si acel agent de politie a fost abuziv
7
39
unde este AK ,oricum nu se aplica ca este cetatean suedez cu deficit bugetar la statul roman.
11
3
european drink nu fabrica biocid? ca sucuri nu se pot numi
36
5
doi borfasi si ciutanu si toata familia lui, miliardari care pierd hoteluri si nu platesc taxe fac evaziune, mari sucuri produc..otet?
41
2
pentru ca este plin de bani crede ca si poate permite sa si bata joc de oricine.
50
2
alt infractor care se crede miliardar,daca injustitia din romanica nu ar fi atat de mare ar manca la impinge tava precum columbeanu,cat despre progenitura dac-l impuscau in debla nu era nici o pierdere,un dobitoc mai putin
48
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614