REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Fiul unor miliardari promite o recompensă de 35 de milioane de dolari pentru prinderea ucigaşilor părinţilor săi

Fiul unor miliardari promite o recompensă de 35 de milioane de dolari pentru prinderea ucigaşilor părinţilor săi

Valentina CAMARA 19 decembrie 2022 | 00:00 5695

Fiul miliardarilor Barry şi Honey Sherman ridică miza în cazul uciderii părinţilor săi. Acesta adaugă 25 de milioane de dolari la recompensa iniţială pentru prinderea criminalilor.

Casa familiei Sherman, din Toronto

Canadianul Jonathan Sherman a anunțat o recompensă de 35 de milioane de dolari pentru a ajuta la rezolvarea cazului uciderii tatălui său Barry, fondatorul gigantului farmaceutic Apotex, și a mamei sale Honey.

Averea lui Barry Sherman era estimată la 3 miliarde dolari

Cei doi miliardari, soţ şi soţie, au fost ucişi în casa lor din Toronto în urmă cu cinci ani, în decembrie 2017. Aceştia au fost găsiți sugrumați în subsolul propriei vilei, iar cazul nu a fost rezolvat nici până în ziua de azi.

Iniţial a fost oferită o recompensă de 10 milioane de dolari canadieni pentru a ajuta la rezolvarea crimei. Cu toate acestea, suma a rămas nerevendicată. Acum, fiul victimelor a decis să majoreze cuantumul premiului la 35 de milioane de dolari canadieni, pe fondul lipsei de progres în investigarea crimei.

“Închiderea cazului nu este posibilă până când autorii acestei atrocități nu sunt aduși în fața justiției”, spune Johnatan Sherman, bântuit încă de tragedia care i-a lovit familia în urmă cu cinci ierni.

Barry Sherman a fondat Apotex în 1974 și a extins-o într-o companie farmaceutică globală, care a donat peste 50 de milioane de dolari unor organizații de caritate. La momentul morții sale, Forbes estima că avea o avere de 3 miliarde de dolari.

Săptămâna trecută , sora lui Jonathan, Alexandra Krawczyk, a confirmat că recompensa de 10 milioane de dolari, nu a fost revendicată de nimeni. Acum, Jonathan a adăugat 25 de milioane de dolari din banii săi, pentru a crește recompensa la 35 de milioane de dolari.

Cei doi fraţi au rupt relaţia după uciderea părinţilor lor, după ce Alexandra a sugerat că Jonathan ar fi putut juca un rol în moartea acestora, scrie The Guardian.

În săptămânile premergătoare dublei crime, Barry Sherman i-ar fi cerut lui Jonathan să-i ramburseze 50 de milioane de dolari, pe fondul lipsei de numerar cu care se confrunta compania Apotex.

Pot să vă spun că nu am fost cu nimic implicat”, spunea Jonathan în luna ianuarie, pentru Toronto Sun, dând de înţeles şi că nu mai ţine legătura cu sora sa, potrivit fanatik.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
isi pot omori parintii.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272