REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Fiul unui fost ministru în Guvernul României, implicat într-un grav accident rutier

Fiul unui fost ministru în Guvernul României, implicat într-un grav accident rutier

Victor ROTARU 25 februarie 2024 | 13:44 3708

Edvard Novak, fiul cel mare al fostului ministru al Sportului Eduard Novak, a fost victima unui accident rutier. Tânărul se afla la un antrenament cu bicicleta alături de tatăl său.

Fiul unui fost ministru in Guvernul Romaniei, implicat intr-un grav accident rutierEdvard Novak

În vârstă de 20 de ani, Edvard nu a fost rănit grav, însă a avut nevoie de o mică intervenţie chirurgicală.

„Ciclismul în România e sport extrem. Azi, în Edvard, cu care eram ieşit la antrenament, a intrat o maşină. Din fericire, a scăpat doar cu o mică intervenție chirurgicală. Acum câţiva ani, Edmond a păţit acelaşi lucru. Drumurile din România sunt extrem de periculoase, şoferi nervoşi, condus agresiv, grijă zero pentru partenerii de trafic. Pentru că asta suntem.

Fiul unui fost ministru in Guvernul Romaniei, implicat intr-un grav accident rutierEduard Novak

Parteneri de trafic, ar trebui să împărţim şoselele cu biciclişti, motociclişti, dar nu o facem.

Cum să faci performanţă în condiţiile în care nu numai că nu ai unde să te antrenezi, nu ai bani de echipamente dar mai îţi rişti şi viaţa, mi-e greu să înţeleg.

Autorităţile sunt fericite când medalii ajung acasă, dar sportivii, iată, sunt victimele haosului de pe şoselele din ţară. Poate că e momentul în care poliția rutieră pornește o campanie de informare și conștientizare pentru șoferi. Sunt gata să ajut, să particip, să fac tot ce pot omenește ca cei care fac ciclism de performanță, ca hobby sau de nevoie să nu mai fie numiți “donatori”. PS. S-a întâmplat pe DN12, nu pe autostradă”, a scris Eduard Novak, pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
90% din accidentele rutiere dintre masini si motociclete sau biciclisti sunt cauzate de conducatorii masinilor pentru ca au impresia ca a semnaliza intentia de schimbare a benzii automat le ofera si prioritate. De foarte multe ori oameni nevinovati au murit datorita acestor soferi neglijenti in trafic pentru ca nu stiu regulile de circulatie si nu sunt la zi cu regulile in vigoare . Am prieteni care au murit pe 2 roti circulang cu 30km in intersectii si au fost spulberati de cei care treceau pe rosu in viteza pentru ca efectuau virajul la dreapta la un semafor intermitent.
0
0
Restul, doar drepturi.... Nu se mai poate asa !
7
0
Parteneri de trafic vom fi doar atunci cand ve-ti avea polita de asigurare obligatorie, ve-ti plati taxe de drum si ve-ti avea un curs minim de legislatie rutiera !!! As propune ca pe drumurile publice sa se poata circula cu bicicleta doar pentru cei care detin un permis de conducere, indiferent de categorie, si acest permis sa poate fi retinut de politie pentru incalacari ale legislatiei rutiere !
11
1
Cu bicicleta si trotineta pe drumuri publice?Te auzi se spui ?
9
2
Aveam un weeekend placut. Baganeam pulan toti ministrii romaniei.
14
11
ai fost ministru al sportului , de ce nu ai facut piste de biciclism in afara oraselor , asa cum sunt in Tarile de Jos , in zone forestiere de ex . ?
29
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108