REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Fiul unui fost prefect de Constanța e strâns cu ușa de o femeie… din cauza datoriilor

Fiul unui fost prefect de Constanța e strâns cu ușa de o femeie… din cauza datoriilor

Andreea CONDURACHE 24 aprilie 2024 | 00:00 9804

Cândva, crai de Dorobanți, astăzi... luat la trântă de femei! Ștefan Culețu, fiul fostului prefect Dănuț Culețu, s-a aflat, în urmă mai mulți ani, în atenția publicațiilor mondene, prin prisma relației pe care a avut-o cu Andreea Raicu. Vremea a trecut, Culețu s-a cumințit, și-a tras afaceri peste afaceri, iar astăzi e strâns cu ușa... de femei. De fapt, de una singură, care i-a cerut insolvența uneia dintre firmele pe care le deține.

Fiul unui fost prefect de Constanta e strans cu usa de o femeie… din cauza datoriilorȘtefan Culețu și Andreea Raicu

Una dintre firmele afaceristului Ștefan Culețu, fiul fostului deputat și prefect liberal Dănuț Culețu, a intrat oficial în insolvență. Este vorba despre societatea Eurofier International SRL, operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de ambalaje din metale (oțel, aluminiu, fier vechi), cu punct de lucru în  Incinta Port, Dana 3 – 4. Problemele i se trag... de la o femeie, Cosmina Lupeș. Concret, Lupeș Cosmina Anca a înregistrat la Tribunalul Constanța un dosar prin care cere, în calitate de creditor, falimentul societății Eurofier International SRL, deținută de fiul fostului prefect Dănuț Culețu.

Fiul unui fost prefect de Constanta e strans cu usa de o femeie… din cauza datoriilorsoluția magistraților

După mai multe amânări, pe 8 aprilie a.c., magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au admis cererea formulată de creditoare și a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței împotriva societății lui Culețu. De asemenea, a desemnat, în mod provizoriu, în calitate de administrator judiciar pe Dăscălescu & CO SPR și a fixat un nou termen de judecată de 23 septembrie a.c.. Eurofier International SRL a fost înființată în anul 2009 de Ștefan Culețu, Ioniță Geany Raimond, fostul președinte al UNPR Constanța, și Adrian Lupeș. Nu știm dacă Anca Lupeș are vreo legătură de rudenie cu Adrian Lupeș, însă posibilitatea este destul de mare.

Fiul unui fost prefect de Constanta e strans cu usa de o femeie… din cauza datoriilor Ioniță Geany Raimond, fostul președinte al UNPR Constanța

Fostul președinte al UNPR Constanța s-a retras în anul 2012, iar Lupeș în 2015, acesta fiind înlocuit de Mădălina Mariana Gavari. Și cea din urmă s-a retras la scurt timp, Culețu devenind unicul asociat. Gavari a rămas doar administrator.

Fiul unui fost prefect de Constanta e strans cu usa de o femeie… din cauza datoriilorsituația financiară a societății

Culețu, datorii de peste 2 milioane de lei

În 2022, firma a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 128.115 de lei, pierderi în valoare de 98.671 de lei, dar și datorii de peste 2,3 milioane de lei. Pe Ștefan Culețu îl regăsim și în societățile Traditional Garage SRL, Hpowerrfx SRL, La Cucaracha Club SRL și NFT Connected FX SRL.

Fiul unui fost prefect de Constanta e strans cu usa de o femeie… din cauza datoriilorDănuț Culețu

Fiul fostului prefect a trăit o poveste de dragoste cu Andreea Raicu

Prin 2009, se vehicula că Andreea Raicu l-ar fi refuzat pe Elan Schwartzenberg pentru a avea o relație cu fiul fostului prefect al Constanței. Se pare că Ştefan Culeţu şi Andreea Raicu s-au cuplat la puţin timp de la despărţirea acesteia de solistul trupei Vama, Tudor Chirilă. Relația nu a durat mult, fiecare și-a văzut de drum, separat...

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa este la moda an ziua de azi,la copiii machiidonilor,.Părinții lor muncesc,iar plozii se lauda prin târg cu ce au și cheltuie.
1
0
Fiul ca si tatal,doi hotomani judecati doar pe jumatate ,cu o activitate infractionala fara margini,protejati de functia lu"culetul tatal care a excrocat,santajat,abuz in serviciu,angajat makidoni pe bani multi in toate institutiile publice,hartuit o gramada de oameni si incercarea de intimidare.O canalie fara limite sprijinita de liberalii politici in frunte cu un alt excroc notoriu,hasoti puiu, cu care au impartit ani de zile cascavalul politic si milioane de euro,terenuri intra si extra vilane in tot judetul,intermedieri pe Legea 9 a expropierilor din Bulgaria si alte si alte afaceri mizerabile pe care magistratii constantei le stiau.Acesti paduchi mizerabili inca mai sunt printre noi si nu le e frica ca lumea ii va scuipa cand ii va intalni pe strada sau oriunde.
0
1
Bai nene dar nenea TERZI de la COLONADELOR vrea sa se extindà ..cu balcoane pinà in port ..La gara maritimà..
2
0
a*****a Raicu are lipici la constanteni : Chirila, Tecau, Culetu....si mai urmeaza poate ! Fata frumoasa de altfel, dar n-are priza la banii si averile lor ! a*****a, incearca si la loto 6/49....cine stie de unde sare iepurele !
3
0
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază! Care latră..... Contra Cost!!!!!!
4
0
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază! Care latră..... Contra Cost!!!!!!
2
1
nu mai fura tac tu bani si gata ai devenit un escroc ?
5
0
Cuculetzule, ce ai facut ?
12
1
Asa e , se ajunge numai prin spaga, de-aia fura sa-si recupereze spagile… Se simt acoperit si indreptatiti sa fure.
14
0
Toti vor plati banii furati de la oameni,care nua au ce pune pe masa politicieni
13
0
Asa , si ??? Are si omul o realizare ... a*****a raicu ... mare aventura ...
15
1
Cum s-a ajuns sa ne conduca corijentii? Prin spagi, sefii se imbogatesc la alegeri…
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272