REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

FLĂCĂRI URIAȘE: ACCIDENT RUTIER TERIBIL pe A2! Video

FLĂCĂRI URIAȘE: ACCIDENT RUTIER TERIBIL pe A2! Video

Replica API 26 iulie 2019 | 00:36 527

Încă un nefericit eveniment rutier pe A2! Mai exact, vineri, 26 iulie, în jurul orei 11.30, un accident rutier s-a înregistrat la km 202, urmat fiind de un incendiu.

Acesta s-a petrecut pe sensul de mers București - Constanța. La fața locului au intervenit 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B din cadrul Detașamentului Medgidia. Momentan traficul este blocat.

Din câte se pare, o femeie a pierdut controlul volanului și s-a lovit de parapetul marginal, spre banda de urgență și a luat foc. Aceasta a făcut atac de panică, dar a refuzat să fie transportată la spital.

Incendiul a fost lichidat. În cauză se efectuează cercetări.

click pe imagini!

Tot pe 26 iulie, la primele ore ale dimineții a mai fost înregistrat un accident rutier pe autostradă, o persoană fiind rănită.

Amintim că, de asemenea, un alt teribil accident rutier a avut loc joi dimineața, 25 iulie a.c., pe Autostrada A2, la kilometru 69, în zona localităţii Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, sensul către Constanța. În carambol au fost implicate 4 autoturisme, 7 persoane fiind în vehicule.

Din nefericire, în urma acestui carambol, doi copii au fost răniți. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanță pentru a le acorda victimelor îngrijiri medicale, cei mici suferind de dureri în zona gâtului. Totodată, menționăm că, săptămâna acesta, mai multe accidente rutiere cu mai multe victime au avut loc în două zile pe A2. Mai exact, după ce, luni, 22 iulie, 6 autovehicule au intrat în coliziune pe autostradă, 4 persoane ajungând la spital, fiind nevoie și de intervenția elicopterului SMURD, iată că și marți, 23 iulie a fost înregistrat un enefericit eveniment rutier, de data aceasta în zona localității Valu lui Traian.

Trei persoane au fost rănite, fiind vorba, potrivit cadrelor medicale, de traume ușoare. În accident a fost implicat un singur autovehicul, cu numere de Constanța. Se pare că șoferul a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu parapetul. Apoi, în jurul orei 15.00, un alt accident rutier a avut loc pe A2, dar la kilometrul 193.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba cocalarilor,ba manelistilor,ba taranoilor rapanoshi.nu sinteti pe tarla,ramineti dreq la sapa caci omoriti oameni,bouarilor!
0
0
Da ma scrieti frumos si caligrafic, ortoepic, si pentru cine? pai asa suntem noi ca rasa, niste analfabeti, majoritari tiganizati, emancipati cu manele si parfumuri contrafacute, masini epave si mult tupeu hotesc Mai ales astia care se lupta pentru ciolane pe aici, se vede civilizatia din voi, ati evoluat toti, din tarani in romani
9
2
fiiti decenti, scrie ti frumos si ...caligrafic, nu fiti golani prosti ,de maidan!
7
5
cretin cocalar nesimtit manelist prost etc esti tu. sa te futem in guta de prost. din cauza unora ca tine se intampla si astfel de accidente. zdeanta
13
7
tara 9.700.000 de romani. Aici au ramas cretinii, nesimtitii, cocalarii, manelistii, prostii si cativa naivi.
18
9
vorba lui base : la ce trebuie autostrazi cand soferii le distrug ............ autostrada este pentru profesionisti nu pentru conducatorii auto cu permis luat aiurea
17
1
Fara cuvinte!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108