REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Flagrant DGA! A primit mită de la un șofer pentru certificatul de pregătire profesională

Flagrant DGA! A primit mită de la un șofer pentru certificatul de pregătire profesională

Mirela PASCAL 22 octombrie 2022 | 00:00 4413

La data de 20.10.2022, ofiţerii de poliție judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa au prins în flagrant o persoană fără calitate specială, care, în schimbul promisiunii de a–i facilita unui conducător auto obținerea atestatelor/certificatelor de pregătire profesională inițială (CPI), a pretins și primit suma de 3.000 de lei.


Anterior, organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul S.J.A. Constanța au fost sesizate de o persoană din localitatea Mihail Kogălniceanu cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 42 de ani din comuna Valu lui Traian, i-a promis că-l va ajuta să obțină atestatul necesar pentru transportul de mărfuri, intervenind pe lângă profesorii examinatori la proba practică și la cea teoretică, în schimbul unei sume de bani.
Persoana în cauză a fost condusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, fiind cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influență. Față de aceasta s-a dispus măsura controlului judiciar.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Femeia este escroci de meserie. Pe toți ai prostește ca are relații,la permise,la inmatriculari,peste tot,ca ajuta ..dar le ia banii și nu le mai da înapoi. Femeia cu asta se ocupa,este escroca de meserie. Merita arestata,nu lasata libera.. Are la multă lume de dat bani,care le promitea ca-i ajuta la examenul ptr permis, ca-l știe pe șeful mare ,ptr tot și toate. O mincinoasa notorie.
3
2
DNA si DGA tot aia e la voi?
0
0
al învățământului din Romania declar pe proprie radpundere că dat șpagă sa mi se ofere o lucrare științifică sa îmi iau doctoratul.Dupa acest doctorat eu am încasat bani grei și am fost promovat ministru.Este exact cum ai fura ceva dintr-un market.Adica sunt un hot și trebuie să îmi ispășesc pedeapsa in puscarie.
2
0
Faceți flagrant patrulei formate din Pismis N si Ion V de la Politia Locala Cernavoda, sta la japca la capătul podului Sf Maria și ia bani de la șoferii de tir.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212