5° Constanța Dum., 4 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6202
5° Constanța Duminică, 4 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6202

FLAGRANT în Tomis Nord: doi escroci care acţionau prin metoda Accidentul, încătuşaţi şi puşi la pământ

Replica API 6 martie 2015 123

Aproximativ 17 persoane au fost înşelate prin metoda „Accidentul” la Constanţa, de la începutul anului şi până în prezent, ultimul caz fiind înregistrat chiar pe 4 martie anul curent. Însă, oamenii legii luaseră urma unor indivizi şi la scurt timp aveau să aibă un cerc de suspecţi. Astfel, joi, 5 martie, după ce au fost filaţi, doi suspecţi au fost atraşi de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, sub coordonarea procurorului de caz, în zona Rovere din Tomis Nord, pe bulevardul Tomis. La orele 17.30 a fost organizat un flagrant, cei trei fiind înconjuraţi de mascaţi, încătuşaţi şi puşi la pământ. În cauză, bărbații au fost conduși la sediul la sediul IPJ Constanța pentru audieri, iar la finalul anchetei vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Update:

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Iată ce spun oamenii legii:

La data de 5 martie a.c., poliţiştii SIC, cu sprijinul SOS şi sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului Judecătoriei Constanţa, au surprins în flagrant, în municipiul Constanţa, 2 bărbaţi bănuiţi de înşelăciuni prin metoda accidentul.

Aceştia, se pare că în perioada 3-5 martie a.c., ar fi comis 12 înşelăciuni sau tentative la înşelăciune, cauzând un prejudiciu de aproximativ 170.000 lei.

Astfel, astăzi, ora 16.30, unul dintre bănuiţi, care anterior ridicase diferite sume de bani de la mai multe părţi vătămate, a fost prins în flagrant de politişti în timp ce preda banii unui alt bărbat, care urma să-i predea la rândul său, altei persoane care anterior contactase telefonic victimele.

Concomitent politiştii au mai depistat, în Constanţa, alte două persoane (un bărbat şi o femeie), despre care există date ca acţionau în complicitate cu ceilalţi doi bărbaţi prinşi în flagrant, asupra femeii fiind identificată suma de 3.980 de lei şi 50 de euro.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii activităţii infracţionale a persoanelor, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359