REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

FLAGRANT la MANGALIA: Două persoane ÎNCĂTUȘATE!

FLAGRANT la MANGALIA: Două persoane ÎNCĂTUȘATE!

Replica API 11 februarie 2020 | 16:32 466

Anchetă la Mangalia! Oamenii legii din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au declanșat cercetările într-un dosar de contrabandă.

Astfel, prin metode specifice, anchetatorii au aflat că un transport cu țigări de contrabandă avea să ajungă la Mangalia în cursul zilei de luni, 10 februarie. S-a procedat la filaje, realizându-se astfel un flagrant.

Doi bărbați au fost reținuți, unul din Constanța, iar celălalt din Suceava (care aducea țigările), urmând a fi propuși spre arestare.

Ce spun oamenii legii

În data de 10.02.2020, în urma activităților informativ-operative desfăşurate, polițiștii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă au realizat un flagrant pe raza localității Mangalia. Astfel, au fost depistate două autovehicule în care se aflau doi cetăţeni români, în vârstă de 37 şi 46 de ani, domiciliați pe raza judeţului Constanța, respectiv Suceava, despre care existau date că sunt implicați în activităţi de contrabandă.

Cu ocazia efectuării controlului asupra celor două autovehicule a fost descoperită cantitatea de 7.978 pachete cu ţigări de contrabandă, diferite mărci.

În continuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și din cadrul S.T.P.F. Suceava, sub coordonarea procurorului învestit în cauză, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară pe raza județelor Constanţa și Suceava, emise de Judecătorul de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța - Secția penală, ocazie cu care au fost descoperite mai multe pachete de țigări de contrabandă.

În total au fost ridicate în vederea confiscării 8.045 pachete cu ţigări de contrabandă, evaluate la aproximativ 80.450 lei, au fost indisponibilizate cele două autovehicule, în valoare totală de 60.000 lei, precum şi diverse sume de bani.

În cauză sunt cercetați patru cetățeni români, cu vârste cuprinse între 37 și 70 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar pentru doi dintre ei au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Judecătorului de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noroc cu sifoanele care le da pontu ca altfel nu sunt in stare de nimic gaborii nostrii Eu le am dus hotu la picioare si nu au facut nimic
0
0
De fapt ala care scrie ca e dacian nu e dacian e dan bancila
0
0
Pa tiganca aia de toto ati arestato si iati dat drumul dupa ce impinge a impins frasu genghiz spaga. Vinde in continure e numarul unu da si bani cu 30 la suta ma camatarit de 2 ani traieste pe spatele meu. Barbasu romanu ala ia marfa de la traficanti cu vito ala verde, dimineata la 4 sau 5. Face si trafic cu aur de la turci, fetite pe treaba in germania. Toto tiganca bagatio la puscarie.
0
0
Pe astia cand ii luati ca vand tigari de cand s au nascut ?
1
2
Erau pentru Nas din abator
1
0
O picatura intr-un ocean !
9
0
praf in ochi.vind tiganii tigari din casa,str ion creanga,blc5,apt3.cine sa.i deranjeze?politia corupta spaguita de ei? nu cred!
14
0
Sifoneala ahaaaa
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212