REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

FLAGRANT: O femeie voia să introducă un telefon în penitenciarul din Valu lui Traian

FLAGRANT: O femeie voia să introducă un telefon în penitenciarul din Valu lui Traian

Replica API 15 aprilie 2019 | 01:12 933

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian, la data de 12 aprilie a.c., au fost sesizați de lucrătorii Penitenciarului cu regim deschis Valu lui Traian, asupra faptului că o femeie, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Independența, județul Constanța, a introdus în mod ilicit un telefon mobil cu cartelă în interiorul unității de detenție. Acesta urma să ajungă la un deţinut, rudă cu femeia în cauză. Meţionăm că penitenciarul de la Valu lui Traian este o secţie exterioară a penitenciarului Poarta Albă.

Polițiștii au ridicat cartela și telefonul mobil în vederea continuării cercetărilor, întocmind în cauză dosar penal. Cercetările continuă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai nu stim noi cine face praduiala pe a sasea la valu? "da-mi-l bre, ca-ti dau altu in schimb". altu insemnand altele, adica toate de la gogu din camera.
1
0
ha,ha,ha,penitenciarul valu si poarta sunt ....statiuni pentru unii!
5
0
Ce fraiera muiere... Ori nu avea bani de spaga... Din experienta va zic ca pentru 100 euro orice gardian o ajuta.
8
2
Fraieri. De ce nu au verificat agenda telefonica. In agenda erau numerele lui ciordache, sterpalescu, nicovescu ... fasole, tramf, asad, putin ... .
8
1
era unu care adusese la vizita, legume, unui detinut. intr-un ardei gras, bagase o cartela sim, intr-unu capia, bagase o baterie de telefon. cand l-au prins, imediat au scos camera si au filmat tot pachetul pe care ala i-l adusese lui Foreman, un Rrom din calarasi. problema nu-i ca l-au prins p-ala ci, aia ca altii au trebuit sa astepte dupa cel prins. se inchisese tot sectoru vizite..precum spunea ala de sub mine!facea concurenta neloiala si ca sa elimine concurenta l-au prins. prins intre ghilimele
9
0
Si l-a bagat in mijaret ?
4
1
Facea concurenta gardienilor!Toata lumea cerea sa execute pedepsele la Poarta Alba,Borcea,Becali etc.Oare de ce?Ce frumusete de celula avea Borcea,gardienii erau pe post de slujitori!
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272