REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Flagrant! Un bărbat prelua țigări nemarcate, de la echipajul unei nave, în Portul Constanța

Flagrant! Un bărbat prelua țigări nemarcate, de la echipajul unei nave, în Portul Constanța

Replica API 16 septembrie 2022 | 16:57 2958

Polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța, în colaborare cu polițiști de frontieră ai Gărzii de Coastă Constanța, au surprins în flagrant delict, în incinta Portului Constanța, vineri, 16 septembrie a.c., un bărbat, de 29 de ani, în timp ce prelua 150 de pachete de țigarete nemarcate de la echipajul unei nave aflată la operare.

Verificările au fost extinse asupra navei în cauză, iar cu sprijinul Căpităniei Zonale Constanța și al Biroului Vamal de Frontieră Constanța, au fost descoperite alte 190 de pachete de țigarete de aceeași marcă.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional de polițiști, conform Codului Fiscal, cu amendă în valoare de 20.000 de lei.

Totodată, comandantul navei urmează a fi sancționat contravențional de către organele vamale.

Sumele de bani obținute din valorificarea ilegală a țigaretelor (150 de euro și 150 de dolari) au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bisnita cu tigari se facea si pe vremuri,cand existau tigari originale,nu astea contrafacute legal si purtatoare de nume celebre fara legatura cu calitatea originalelor. Cand ai preturi exagerate la produse,e cumva firesc sa sustii in felul asta contrabanda,sa o stimulezi. Clientul va alege pretul mai mic,nu sa sprijine pe cel care-l tepuieste cu preturi mari pentru ceva de calitate proasta.Asa a fost mereu in istoria lumii,nu doar la noi.
0
0
ia verificati voi pilotii , urmaritii cand coboara de la nave cu rucsacelul plin de cartoane si frontiera si capitenia spaga si ia mereu , portul e plin de copurpti , faceti voi de la replica odata un flagrant sa vedeti cum coboara pilotii de la nave cu cartoane dupa ei ...
1
0
sunt necajit...astazi in PIATA FALEZA din CERNAVODA, n-au mai venit la TIGARI DE CONTRABANDA ?? de ce???i-a speriat cineva??nu va fie teama...eu sunt un mare betiv..beau pana ma KAK...pe mine..nimeni nu se leaga de mine...AM RELATII MA...sa ma vedeti cand merg cu gabrioleta...ma tin de ghidon .***i ajung acasa...nu sunt beat...SUNT RUPT...
1
0
Noi coboram cu rucsacul plin de tigari si nu ne controleaza nimeni. Ati vazut voi vreun pilot fara rucsac? Ne mai rotunjim si noi veniturile ca salariul de 15 mii este mic..
0
0
si eu comercializez tigari de contrabanda in PIATA FALEZA DIN CERNAVODA,..sunt mare smecher...nimeni nu-mi sufla in ciorba..sunt un BETIV-NOTORIU..dar am bani de la tigari.. niciodata nimeni nu m-a verificat..
3
0
Si eu folosesc masina politiei locale in interes personal cand sunt de tura ,traiasca munca la stat degeaba!Mai bine ne desfiintati!
1
0
Iar bateti campii...ba, concret...care politisti urca la nava si coboara cu tigari....asa la general toti facem politica si ne pricepem la fotbal cu o bere in fata
0
0
Moise Aurel vindem tigari din Ucraina la pret de specula.Politia Cernavoda se face ca nu ne vede.Misto Adrian Sebastian Dumitrascu
1
0
Politia portuara a urcat la bordul navei, in cooperare.Daca ai fi citit mai atent, sau nu prea le ai cu astea.
0
0
Politia portuara nu are dreptul de a urca la bordul navelor straine, ci Politia de Frontiera...asa ca?!
0
0
Dar cand voi astia de la politie si capitanie urcati la nava cu gentile slim si coborati cu ele full ,cum este ?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212