REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
8.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Florentin Pandele, prima declarație după demisia Gabrielei Firea: „Au reușit sa scape de ea”

Florentin Pandele, prima declarație după demisia Gabrielei Firea: „Au reușit sa scape de ea”

Andreea VREJOIU 15 iulie 2023 | 00:00 956

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari și soțul Gabrielei Firea, afirmă că întreg scandal care a dus la demisia soției sale a fost „bine regizat” și că „au reușit sa scape de ea”.

Florentin Pandele, prima declaratie dupa demisia Gabrielei Firea: „Au reusit sa scape de ea”

„Bunul Dumnezeu ne este martor că totul este bine regizat, împotriva Gabrielei și a mea! CEI VINOVAȚI SĂ PLĂTEASĂ! Au reușit sa scape de ea!...”, a reacționat Florentin Pandele la știrea că soția lui și-a dat demisia din funcția de ministrul al Familiei.

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, a demisionat vineri din Guvern după o discuție cu premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, ca urmare a scandalului „azilelor groazei”. Este a doua demisie după cea a ministrului Muncii, Marius Budăi.

Ea susține că totul a fost o campanie pentru a o împiedica să candideze la Primăria Capitalei.

„Obiectivul demolatorilor mei din multe direcţii este să nu mai intru în cursa pentru Primăria Capitalei! Să nu mă mai aliniez la startul precampaniei! Toate sondajele arată că aş fi câştigat în orice formulă politică”, a spus Firea, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pandelică nu zice hop până nu sări șanțul ! A început să tremure izmenele pe tine ? Ce urmează nu aș vrea să fiu în pielea ta. Eși un golan mafiot, gen Mazăre.
1
0
Da ba boule, au reusit sa scape de ea! Si?
5
0
tu urmezi mwistule !!! La parnaie cu voi !!!
9
0
Cum poti sa aduci numele lui Dumnezeu in discutie ma nenorocitule, daca tu si c***a aia de nevasta-ta nu aveti nici un Dumnezeu? S-a maritat cu tine cand inca barbata-su era cald. Ba javra ordinara sa ardeti in iad pentru ce ati facut. nu e nimic regizat!!! Regie ati facut voi doi de la revolutie pana acum!!! Bunul Dumnezeu de care zici tu ar fi bine sa va trazneasca cu un fulger in cap si sa muriti in chinuri, criminalilor!
7
0
Toti profitorii de pe urma celor necajiti sa ajunga la fel la batranete sa fie serviti in aceleasi conditii si sa se aleaga praful de furaciunile loir
7
0
Amandoi ne-au servit o multime de minciuni stravezii si jenante legate de scandalul azilelor
7
1
Florentine urmezi tu ...Stia Basescu ce stia
8
1
sunteti nebuni de legat....pe voi asta va inereseaza...candidatura si csstigarea primariei... daca erau bunicii sau parintii vostri in acel azil si tratati ca atare?!!!
10
1
Astia isi fac griji ca nu mai candideaza la primaria capitalei, eu as zice sa-si faca griji sa nu intre la puscarie!!!
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468