REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Joi, 16 Mai 2024
Anul XX Nr. 6731
11° Constanța Joi, 16 Mai 2024 Anul XX Nr. 6731
 

Florica Baboi de la Chefi la cuțite, surpriză uriașă din partea soțului

Florica Baboi de la Chefi la cuțite, surpriză uriașă din partea soțului

Valentina CAMARA 14 decembrie 2022 | 00:00 824

Florica Baboi este marea câștigătoarea a acestui sezon de la Chefi la cuțite, iar în afara premiului de 30.000 de euro pe care l-a câștigat în competiția de la Antena 1, aceasta și-a mai dorit foarte mult un lucru de care chiar soțul ei s-a ocupat recent.

Florica Baboi de la Chefi la cuțite a avut parte de o surpriză uriașă de la soț de ziua ei de naștere

De ziua ei de naștere, Florica Baboi a primit mașina visurilor sale, iar în exclusivitate pentru Spynews.ro, câștigătoarea sezonului 10 de la Chefi la cuțite ne-a vorbit despre cum soțul i-a pregătit cu atât de multă atenție acest dar pe care nu l-a cumpărat din banii câștigați în emisiune, așa cum mulți i-au spus.

Florica Baboi ne-a povestit că ea niciodată nu a avut o mașină pe numele său, căci știm cu toții că nu a avut parte de o viață tot mai ușoară, dar acum e fericită că are în sfârșit autoturismul pe care și l-a dorit atât de mult.

”Soțul mi-a organizat o petrecere surpriză atunci când m-am întors din București și am primit o mașina! Mi-am dorit de mult această mașină și soțul se pare că s-a ocupat de treaba asta, pe ascuns, de trei săptămâni a cumpărat-o, și a așteptat momentul potrivit să mi-o facă cadou. Eu niciodată n-am avut o mașină pe numele meu, trecutul meu nu a fost tocmai roz. Acum din puterile noastre, noi muncim foarte mult, toată lumea zice ați așteptat Chefi la cuțite ca să vă cumpărați, nu e adevărat! Noi muncim și se pare că acum mi-a făcut acest cadou, e pentru familie mașina, dar e pe numele meu. Știa toată familia mea că mă uitam la mașini din astea mari, mereu ziceam că o să am și eu cândva. Uite că Dumnezeu ne-a ajutat să putem să o cumpărăm. M-am urcat puțin la ea, e faină”, a spus Florica pentru Spynews.ro, despre cadoul primit în dar de la soțul ei.

Cum s-a schimbat viața Floricăi Baboi după câștigarea premiului de la Chefi la cuțite

Deși are cu 30.000 de euro mai mult în cont și deja e cunoscută de mai toată lumea după apariția sa la Antena 1 în cadrul show-ului Chefi la cuțite, Florica Baboi susține că viața ei nu s-a schimbat radical și a rămas același om ca înainte.

Acum singura diferență e faptul că oamenii o cunosc mai mult, însă ea muncește la fel ca și până acum, cu aceleași eforturi și aceeași dăruire.

”Lucrez tot ca înainte, și înainte lucram foarte bine. Eu sunt cunoscută aici în Paris că fac multe evenimente, mi-am făcut un nume pentru că eu mă dăruiesc 100% la românii din Paris, lumea mă iubește aici cu mâncare pe care o fac, gustul de acasă. Acum mi se pare așa ciudat când merg și mă întreabă toată lumea <<Ce faci, Flori?>> că mă știu de la televizor. Eu cum am repetat, nu mă simt vreo vedetă, sunt exact cine a fost, prietenii mei au rămas aceiași, sunt eu la fel ca înainte. Eu tot așa o să rămân și peste 100 de ani”, a mai zis Florica Baboi.

Cu banii câștigați, Florica Baboi are planuri mari. Ea vrea să investească în ceea ce face și în evenimentele pe care le organizează pentru românii stabiliți în Franța.

”Banii pe care i-am câștigat aș vrea să-i investesc în ceva, să-i investesc în viitorul meu, vreau să cumpăr lucruri pentru evenimente”, ne-a mai spus Florica, potrivit spynews.ro  .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407