REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Florin Busuioc, declarații despre COVID-19: „Virusul ăsta n-a apărut din neant. A fost creat“

Florin Busuioc, declarații despre COVID-19: „Virusul ăsta n-a apărut din neant. A fost creat“

Replica API 17 decembrie 2020 | 00:00 1537

Actor și prezentator al rubricii Meteo de la Pro Tv, Florin Busuioc a surprins miercuri dimineață, 16 decembrie, în direct, cu o declarație controversată legată de apariția noului coronavirus.

Florin Busuioc

În timpul jurnalului de știri prezentat de Mihai Dedu și Andreea Marinescu, Busu a comentat o informație prezentată anterior de colegii lui despre protestele de la Kiev.

„Micii comercianţi au fost zdravăn de tot loviţi. Nu marile companii, pentru că marile companii... e altă treabă. Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate”, a spus Florin Busuioc, deși cei doi prezentatori au încercat să-l distragă de la expunerea acestei opinii.

foto: Blitz

Într-un final, Florin Busuioc şi-a oprit discursul pe această temă, după ce a întrebat dacă e adevărat că Ministerul Educaţiei a anunţat că încep şcolile la 15 ianuarie, că aşa ar fi auzit la TV, iar „ce se spune la TV, aşa e”. Mihai Dedu i-a răspuns că, cel puţin în dimineaţa aceasta nu a auzit o astfel de ştire, notază adevarul.ro, citat de Click!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care e problema? Omul stie sa citeasca ce i se transmite pentru emisiunea aia cu ,,Meteo'',deci e suficient de specializat in tot ce tine de virusologie,de politici mondiale si altele. Merita luat in seama,ca si cei care dupa ce citesc mai multe etichete de bere , pot sa-si revendice dreptul de a fi numiti academicieni.Ce spun oamenii specializati nu conteaza,probabil ca aia vorbesc asa,de plictiseala si fac misto'. Daca mai vine si aia,Tatoiu,pai luati notite,sa nu muriti prosti.
2
0
busu a marcat bine problema covidului,marile companii nu numai ca nu au scazut dar au si crescut,intr-o singura zi bursa din new york a avut o crestere de 30 la suta la toata lista,de ce si de unde ca doar si ei freaca tusa
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212