REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Florin Chelaru

Florin Chelaru

Replica API 17 ianuarie 2018 | 00:00 439

Primarul oraşului Năvodari, depăşit de situaţie şi luat prin surprindere că iarna apare şi poleiul!

Este jale pe cărare,

Repede, mai daţi cu sare!

Aoleu, că am uitat...

Nimic nu s-a-mprăştiat!

Dar am scos plugul pe stradă,

Doar aşa... ca să se vadă!

Am dat cu mătura-n parc,

C-am confundat cu un ţarc!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
soferule cu carnet, poate la tine la moldova banda a doua e pe mijloc , mai sunt si drumuri cu trei sau patru benzi dar unde te-a fatat ma-ta nu ai vazut asa ceva, tu -mare sofer de kkt
0
0
Care e ma ala care nu a putut urca podul? Care e ma retardul ala care nu are cauciucuri de iarna, iarna? Ba! Daca nu esti in stare sa stapanesti fieratania in conditii de iarna, polei, zapada, stai in pzd mtii acasa sau ia transportul in comun ca nu este o rusine! Lasa-o in fata blocului si nu mai pune viata ta si a altora in pericol! Ca si daca mergi cu 20kmh pe banda 2 -pe mijloc in caz ca nu stii ce e aia- nu inseamna ca ai conduita preventiva...in realitate risti mai mult decat daca ai merge pe jos, pe trotuar. Si daca nu intelegi de ce atunci spun iar Stai drecu acasa!
0
0
La Navodari , in primarie , sunt numai hoti ! Numai corupti , trogloditi , mafioti si gainari ! Mama lor ...
1
0
La mijlocul lunii ianuarie i-a luat iarna prin surprindere, dupa o zi de ninsoare sa ai blocat podul din cauza poleiului nu ai nicio scuza, inseamna ca-ti bati joc de populatie. In Navodari dupa ore intregi de ninsoare era totul sticla, pe pod nu se putea urca si era ditamai blocajul.
3
0
Lasati omul in pace ! Daca aia de la Ecoterm nu isi fac treaba sariti in capul lui ! Daca Politia Locala Navodari arde motorina aiurea , tot pe dnul primar il acuzati ! Fiecare au cate un sef ! Ei trebuiesc trasi la raspundere ! Da' consilierii care doar ridica mana cand se voteaza construirea vre-unui bloc , ce fac ? Stau la cafele in fata Primariei ! Nu dnul Primar trebuie sa le faca pe toate ! Lasati omul in pace , ca stie ce face !
2
2
Credeam ca eu un reportaj pe bune , apoi am vazut ca sunt plangaciosii de la replica . M am linistit . Copii de saguna
2
3
Un incompetent
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272