REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Florin Cîțu a dat semnalul concedierilor în administrația locală

Florin Cîțu a dat semnalul concedierilor în administrația locală

Replica API 21 ianuarie 2021 | 21:18 2677

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri, de la Palatul Victoria, că bugetul nu mai poate susține un număr așa de mare de angajați în administrația locală și a cerut președinților de Consilii Județene să ia măsuri.

Florin Cîțu

"Eu aș vrea să deschid totul mâine. Totul depinde de noi. Când vom respecta toate aceste reguli, vom deschide și restaurantele.

Am făcut mai multe analize în urma discuțiilor pe care le-am avut cu administrația locală. Cheltuielile cu salariile nu este sustenabilă. Mă aștept să vină cu măsuri. Ceea ce s-a întâmplat în ultimii 4 ani, nu este sustenabil. Este valabil și pentru administrațiile centrale.

Ei doresc o transparență și o predictibilitate și ne vom întâlni să discutăm aceste lucruri", a spus Florin Cîțu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sumpraimpozitarea marilor averi, taxarea tuturor multinationalelor la cifra de afaceri si inchisoare cu executare pt ORICE act de evaziune fiscala - iata trei surse serioase care ar dubla PIB ul tarii. Dar sclavii astia nu vor decat sa taie de la bugetari, ca sunt votantii stangii
1
0
Timiteti pensionarii din administratie acasa!
3
1
Bai pwla cu urechi, la cat esti de prost, e normal ca te-a dat afara. Daca nu erai cipan coclit te tinea patronul in continuare. Sper ca cei trei boraci nu sunt atat de retardati ca tine, lache flausat !
2
1
@19,39 sa mori tu ca marea majoritate al SRL - urilor nu platesc ... Nu mai spune ce faci tu idiotule in calitate de patron.. Iti tremura chilotii cand vezi ca se duce pe apa sambetei spaga pe care ai dat-o ca sa ramai in functia calduta de frecator de pooola.. Aveti niste salarii destul de mari necorelate cu ceea ce face-ti voi de fapt. Ajungem mai rau ca grecii. Va considerati niste mici zei.. Cand vine omul la voi, mai ales cei din mediul privat ganditi ca curul.. Da-l in pooola mea.. Sa dea spaga.. Are bani.. Este patron.. Pai de ce mortii mamicutei tale sa dau spaga?
5
2
Bai, basina congelata, de unde ma-ta crezi ca sunt platiti aia de vrea asta sa-i dea afara? Nu de la ce produc privatii? Daca dispar privatii o sa fiti platiti din bugetul orasului ala din Croatia! Hai, la mai multa MUIE iti doresc!
5
6
e facuta de ...administratiile centrale, locale , companii de stat , ministere, secretariate si multe multe scorneli care nu produc mai nimic si cheltue sume uriase , locurile de munca productive si eficiente se restrang treptat !
6
4
Auzi mai cacat bolnav , 90% din privati fac EVAZIUNE FISCALA si majoritatea nu platesc corect C.A.S.-ul la STAT , boule ! Asa ca hai SICTIR cu machedonii vostri privati !
14
7
Felicitari ! La privati au dat cu miile afara si nu s-a facut atata caz . In urma restructurarilor am ramas fara serviciu , cu 3 copii si ne-am gasit alte locuri de munca . La privati e o mare nevoie de brate de munca, dar acolo se munceste ! Probabil asta e marea problema .
15
7
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
17
17

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614