REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Florin Cîțu a RENUNȚAT la mandatul de PREMIER; a FUGIT înainte de vot

Florin Cîțu a RENUNȚAT la mandatul de PREMIER; a FUGIT înainte de vot

Replica API 12 martie 2020 | 16:35 5133

Circ total!

Circ total!

PNL a anunțat retragerea candidaturii la funcția de premier a lui Florin Câțu. Parlamentarii au intrat în Plen pentru votul lui Cîțu, dar au aflat că nu mai au ce să voteze.

Florin Roman, PNL: ”A luat decizia de a renunța pe baza unui principiu: atunci când ești în război, și România este în Război cu coronavirusul, niciodată comandantul nu părăsește frontul. Colegul nostru s-a consultat cu noi și a luat decizia să facă acest pas”

Mircea Dobre, deputat Pro România, a declarat, pentru Replica, faptul că se aștepta ca Florin Cîțu să renunțe, în contextul epidemiei de coronavirus cu care se confruntă România. ”Ne așteptam să renunțe, noi am spus foarte clar că votăm pentru a avea un Guvern stabil, în contextul epidemiei de coronavirus, Ludovic Orban s-a speriat, știa că va trece Guvernul așa că Florin Cîțu s-a retras”, a precizat Dobre. ”Se va relua totul de la 0, vor urma consultările, probabil săptămâna viitoare vom da votul”.

Călin Popescu Tăriceanu spune că este ”bătaie de joc la adresa tuturor românilor. Asistăm la o mascaradă fără de sfârșit. Miniștrii au venit în parlament, au fost audiați în comisii, în momentul când trebuia să vină la învestire, Cîțu dă bir cu fugiții. E o golănie, similar cu jocul alba neagra. Nu există așa ceva în întreaga lume, e o rușine pentru PNL, pentru Iohannis, că face astfel de desemnări în perioada de criză. Le cer să se trezească”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE. ”Nu mi-am imaginat vreodată că vom ajunge să ne comportăm așa. Președintele va face iarăși consultări, mergem degeaba la consultări, ca să vină cu propunere în batjocoră”, a mai spus Tăriceanu.

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD: ”Cel mai bun lucru care se putea întâmpla României, retragerea lui Cîțu. Urmează să am o dicuție în interiorul partidului. Consider că, până acum, a fost un joc politic pe spiritul constituției. Mă bucur că s-a renunțat la acest joc. Îmi doresc să trăiesc într-o Românie normală”

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Credeam ca lista prostilor s-a inchis, dar iata ca a mai aparut unul, asta de la 23:37... Un cretin sau cretina, cu creierul in prostata sau ovare... Natura da gres uneori, dar parca, in ultima vreme, tot mai des... Vegetati, vegetati!...
4
0
Catu este un economist f bun,dovada ca a fost in comisia de buget-finante ani la rand, cu okul psdeului.Omu-i profesionist, e clar!Va place sau nu,a reusit sa obtina de la UE, mult mai mult decat golanul de Teodorovici.Avand in vedere pandemia, era clar ca nu se mai pot org alegeri anticipate si poate, chiar si localele sa se amane.Asa ca este nevoie ca Orban sa revina ca prim ministru iar Catu sa isi vada de treaba la economie.Asta se numeste stabilitate,desi psdeii chelacaie.Chiar nu realizati ce haos ar fi fost cu Dancila si Teodorovici la.." butoane"?Ganditi si nu va mai milogiti la psd!
1
5
Sunt klaus Johannis si te felicit ca vrei numai pe mine sa ma sugi la poola dar nu vreau sa piarda partidul meu fara sa il sugi la poola.succesuri limbistii mei
7
1
Era de asteptat!
3
0
Ati votat Bavarezu ,na va pus maimuta Premier,,,PDL-PNL VOTATI PROSTILOR.
11
0
Multa puie USL
7
0
Partidul puli este pnl
11
2
A venit Johannis, sa ne spuna sa ne spalam pe maini. Daca mai avem cu ce sau daca mai apucam. Daca el s-a spalat pe maini precum Pilat, noua nu ne ramine decit sa alergam de la Ana la Caiafa, pentru a ne gasi rostul in actuala conjuctura. Johannis si PNL, au intrecut orice limita!
11
1
iar ati luat-o prin gura !!! Ce ??? Muia cu cacat !!!
4
11
Dar Johannis unde e? A fugit si el? Poate acum isi da lumea seama ce a votat. Niste gunoaie.
19
2
Nu vad cum vrea PNL sa fie ales la anticipate cu comportamentul asta de mascarici. Eu banuiesc ca o sa fie o prezenta foarte scazuta la vot, si fiecare partid o sa ia cate 10-15% si o sa faca iar aliante, iar circ..
21
3
Ceea ce nu inteleg eu e de ce majoriatea romanilor nu reusesc sa identifice unicul vinovat al actualei stari de lucruri : Klovnus Wiermer Iohannis. El e inn spatele intregii mascarade. A numarat cineva de cate ori s-a pisat cu bolta pe Constitutie plavanul pentru a-si atinge visele de marire ?
27
6
A jucat la offside si pizideii au luat-o la gingie!
5
17
30 de ani cu penalii la putere ce sa faca si asta mic?Catu stie mai multe limbi straine decat toti PSDistii se pisa pe voi cu bolta!CAM ASTA A LASAT MOSTENIRE PSD ul 30 de ani de hotie,MUIE ILIESCU,ROMAN,NASTASE,finii ce se vad primari in vise ,plus COROLEVSCHI progenitura casatorita cu BULANUL DE COPIL,ca am auzit ca i place in fundulet,de...aschia nu sare departe de trunchi ca si ta-su regizorul impuscaturilor dar si al modei sa nu uitam BURBERRY! MUIE SI VOICULESCU CA SI A FACUT VUVUZELE TV PE BANII FURATI DE LA NOI!
4
27
Si-a tras un ultim selfie si-a taiat-o zglobiu, in pasul strengarului. Doamne, a ajuns tara asta mai rau ca la circ. Mandru tare tre sa mai fie Sasul la ora asta. De o faza mai penibila ca asta nici alde Basescu n-au fost in stare. Sasul Campion.
25
2
Te doare cacatul..Andrei Popescu, consilierul..prim ministru.
2
1
cred ca in acest moment , pln si-a aratat adevarata fata...se numeste lasitate!! pe langa manipularile in masa si dezinformari ....doamna responsabila cu diaspora..Monica Macovei, nu stiti pe unde este??? Rusine Iohanis!
30
1
0 tara de tampiti
22
3
deci catu a acceptat sa fie prostul de serviciu la un guvern pe care chiar ei vroiau sa-l pice dar datorita situatiei din tara a dat bir cu fugitii pentru ca risca sa fie votat!!! Culmea politicii!!! doar ceilalti prosti de serviciu care au votat PNL -ul si pe pampalaul care l-a numit pe catu pot intelege asta !!!
25
1
Cine a ajutat Pnl sa obtina majoritate?----Tariceanu si Ponta !----Acum sa-i pupe undeva ---politicienii nu dau 2 bani pe popor ----Sa nu mai astepte votul nostru
21
1
Drogatu tot drogat. Omu e in lumea lui. Dar pana la urma f. bine a facut , doar rumanii i-au votat. Ciuma galbena in toata istoria sa a urmarit numai strict interesele lor personale si de grup. Daca e bal, bal sa fie, circ, mascarada, bascalie, misto. Asta defineste ciuma galbena.
25
3
Se vede ca ati reflectat mult inainte de a pune cu atata convingere stampila pe PNL.2 secunde, atat. I-ati bagat in Parlamentul European, le-ati dat m--e celor din PSD si ALDE, i-ati injurat pe toti care nu erau de acord cu voi. Ceea ce era de demonstrat s-a demonstrat. Restul romanilor sunt pe cont propriu din cauza voastra. O parte din mine se bucura putin de alegerile voastre inepte, chiar daca sunt ingrijorat din cauza coronavirusului. Karma is a bitch.
23
3
Inconstienti! ... Asta i presedintele "nostru" .
31
5
Multa muie PNL si sustinatorilor lor, analfabeti.
32
5
Asta-i Romania normala a lui Iohanis. Si "guvernul meu". Gestioneaza responsabil criza economica si cea a coronavirusului. Ati scapat de "ciuma rosie", ca sa.... ce?
30
5
32 dobitoci iresponsabili in fruntea tarii
22
4
Amice Bravo PNL ia mai taci din gura ca numai prosti spui din gura ta bai Maimutoi Tolomac si blegoman. Si multa Muie Sa-i zici Ciumei Galbene de PNL-isti. Prostul dracului de nu-ti dau doua dupa ceafa de nu te vezi.!
20
4
Astia nu sunt inconstienti! Ne dam de ceasul mortii cu pandemia, declarata la nivel global, si trebuie sa ne descurcam singuri! Nu ne putem baza pe nici un partid, indiferent de culoarea politica! Cu un asemenea comportament ei au impresia ca vor castiga alegerile fie ele anticipate sau nu?!
24
1
pula de cacat pe el ce e. Barbati sunt astia? 'va-n gatul ala larg pe care va ies minciunile... pe toti! In frunte cu Ciolanis!
22
2
hahahahaha
11
2
Bai tampitilor, cum sa fie vinovat PSD de faptul ca PNL, Ciolannis-sase-case si Limbric Organ au propus o caricatura de prim-ministru precum Catu?! Voi sunteti dusi cu capul? Sunteti atinsi de coronavirus?! Bai cacatilor, recunoasteti ca PNL a ajuns atat de jos, incat trebuie sa dispara de pe scena politica. Nicaieri si niciodata in lumea civilizata nu s-a mai vazut ca un prim-ministru desemnat sa-si puna coada intre picioare si sa fuga din parlament cu cateva minute inainte de votul de investitura. Postacilor lipsiti de creier, dati-va la fund, daca mai stiti ce e aia rusine.! Incredibil!!!
37
9
Sa ma pish pe ei, pe toti, pe mama lor .. Sa moara de coronavirus toti.
14
5
si eu voi face la fel il voi lasa pe prostul meu sa candideze!
8
0
Astea sunt blaturi cu psd, acelasi lucru e cam in toata tara, pana si la ovidiu consilierii psd si Doina de la nu stiu ce partid voteaza incorpore cu pnl.
7
15
Tariceanu e cam prost...
18
18
Am votat PNL! Asa e bine sa fie@ MUIE PSD! PSD ESTE VINOVAT SI DRAGNEA!
16
41
Ha, ha.... Foarte bine! Bravo lui! E alegerea lui, este optiunea lui. Ce le-a tras-o ciumatilor!
14
41
Mai rau ca PSD
43
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272