REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Florin Cîţu: Am desfiinţat SIIJ în Guvern

Florin Cîţu: Am desfiinţat SIIJ în Guvern

Replica API 14 iulie 2021 | 18:51 1325

Premierul Florin Cîţu a anunţat marţi desfiinţarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie (SIIJ).

Premierul Florin Cîțu a făcut declarații de presă, marți, la câteva minute după vestea că Orban, Barna și Hunor s-au întâlnit fără el. 'Nu a fost o ședință a coaliției. Poate s-au întâlnit, sunt toți parlamentari, poate s-au întâlnit acolo (n.red. în birou la Orban)', a spus Florin Cîțu.

'În ceea ce ne priveşte noi am venit cu o soluţie prin care am desfiinţat Secţia Specială. UDMR, USR au un punct diferit, putem să găsim un element comun aici, de aceea am cerut ca şedinţa de ieri să fie suspendată şi să revenim după ce se mai întâlnesc experţii. Este un grup de lucru, de acolo ar trebui să vină cele mai bune opinii.' - a mai anunţat premierul.

Tot în cadrul intervenției de astăzi, premierul Florin Cîțu a declarat că 'nu se rupe coaliția. Coaliția merge mai departe și este puternică. N-are sens. Astfel de declarații le înțeleg, suntem politicieni, mai încercăm prin declarații, dar nu se rupe coaliția.'

Orban, Barna și Hunor, în ședință fără Cîţu

Ludovic Orban, Dan Barna și Kelemen Hunor au intrat în ședință în lipsa premierului Cîțu. Întâlnirea a avut loc în biroul președintelui Camerei Deputaților.

Corespondentul Antena 3, Vasile Marcu, a transmis că 'au fost prezenți și o parte dintre primarii UDMR din Covasna și județul Brașov, dar și primari din partea USR-PLUS.' Aceștia au discutat despre proiecte de investiții pentru viitor și despre rectificarea bugetare.

'A fost practic o reiterare a ședinței de coaliție ținută aseară la Guvern. Observăm că Ludovic Orban dorește să facă propria ședință, la care să discute separat de premier cu primarii și autoritățile locale.', a precizat Vasile Marcu.

Florin Cîțu nu a fost chemat la ședința cu pricina, scrie antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa muweee
0
1
In regula. De acum se pot face dosare la comanda,fara ca nimeni sa mai poata raspunde pentru abuzuri. Pazea,ca daca acum e nasol mai mult pentru opozanti politici,e foarte aproape repetarea partilor negre ale istoriei. Fascismul poate fi in mintea multora,nu e nevoie de zvastici,uniforme simbol si alte rahaturi. Democratia e volatila. Un popor dormind devine sedat de-a binelea prin propagande . Democratia inseamna reguli clare,ce apara drepturile oamenilor cinstiti,nu trebuie sa contina abuzuri de nici un fel. Pana la democratie mai avem mult,insa din pacate,ne tot blocam,poate renuntam?
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468