REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Florin Cîțu: ”Cine face demersuri împotriva propriului guvern se va supune consecințelor!”

Florin Cîțu: ”Cine face demersuri împotriva propriului guvern se va supune consecințelor!”

Replica API 9 septembrie 2021 | 23:04 932

Premierul Florin Cîțu a declarat, la intrarea în sediul PNL, că astăzi va avea loc ”o revoluție” în interiorul Partidului Național Liberal și că cei care vor face demersuri împotriva propriului guvern, indiferent de funcția pe care o dețin, vor plăti.

”Astăzi am cerut un BPN pentru a avea câteva rezoluții. În primul rând o decizie ca toți parlamentarii PNL să susțină, prin toate demersurile, Guvernul PNL, ca niciun parlamentar al Partidului Național Liberal să nu facă vreun demers în Parlamentul României împotriva propriului guvern, indiferent de funcția pe care o are, fără scuze de constituționalitate și așa mai departe. Nu noi spunem ce e constituțional și ce nu e constituțional.

Și în al treilea rând, o decizie clară că PNL nu face guvern cu PSD. Să fie foarte clar!

Vom avea o revoluție astăzi! Cine face demersuri împotriva propriului guvern dintre parlamentarii PNL bineînțeles că se va supune consecințelor din statut”, a declarat Florin Cîțu, la intrarea în sediul PNL.

Acesta a anunțat că a trimis demisiile miniștrilor USR și propunerile pentru interimari la Palatul Cotroceni. Și, potrivit acestuia, singura soluție pentru continuarea coaliției este ”retragerea moțiunii”, scrie antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Catule te-ai dilit de tot,nici nu e de mirare cu vipera aia de Rares Bogdan langa tine.
2
0
Cine zice , ala e!
6
0
betivul asta a inceput s-a ne ameninte , nici constitutia nu vrea s-a o respectam o s-a ne dea afara din parid a dus partidul la 10 % o s-a pleci tu cu coada inte picioare am impresia ca nici nai citit platforma liberala
7
1
Mars acasa la Aiud jivina!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468