REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Florin Cîţu: Dacă nu respectăm regulile, lucrurile se vor înrăutăţi

Florin Cîţu: Dacă nu respectăm regulile, lucrurile se vor înrăutăţi

Replica API 7 martie 2021 | 23:05 1978

Prim-ministrul Florin Cîţu a spus că nu pot fi impuse noi măsuri de relaxare în condiţiile în care se constată o creştere a numărului de infecţii cu COVID-19 şi că „lucurile se vor înrăutăţi” dacă românii nu vor respecta în continuare regulile. În acelaşi timp, premierul a declarat că va face tot posibilul pentru a menţine economia deschisă.

„Nu trebuie sa ne relaxăm. Trebuie să purtăm mască în spaţiu public de fiecare dată. A început să crească iar numărul persoanelor testate pozitiv şi depinde doar de noi să menţinem situaţia sub control. Dacă nu respectăm regulile, veţi vedea că lucrurile se vor înrăutăţi”, a declarat premierul Cîţu.

Şeful guvernului a dat ca exemplu situaţia din noiembrie 2020 când respectarea regulilor a dus la scăderea numărului de bolnavi şi decese provocate de COVID-19.

„Purtăm mască, distanţare socială, dezinfectant. E foarte important dacă vrem să menţinem această situaţie sub control”, a spus Cîţu.

De asemenea, Cîţu a spus că va face tot posibilul pentru a menţine economia deschisă.

„Vrem să rămânem cu economia deschisă pentru că doar cu o economie deschisă putem sa plătim acest cost al pandemiei”, a declarat Florin Cîţu.

Conform celui mai recent bilanţ publicat de autorităţi, numărul cazurilor noi de infecţii cun COVID-19 rămâne ridicat, în timp ce numărul pacienţilor în stare gravă a crescut uşor.

Astfel, în ultimele 24 de ore au fost raportate 4.064 de cazuri noi de COVID-19, din 33.795 de teste efectuate. Alți 101 români au murit după ce s-au infectat cu coronavirus. La ATI sunt 1.070 de pacienți.

Bucureştiul rămâne în scenariul roșu, alături de alte patru judeţe din ţară: Timiş, Cluj, Ilfov şi Braşov.

Managerul Institutului „Marius Nasta” din București, Beatrice Mahler, a apreciat, la Digi 24, că în România a ajuns deja valul trei al pandemiei. Medicul a adus ca argument situația constatată în ultimele zile în spital, ca urmare a creșterii din nou a numărului de persoane internate, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai syctyr in lupa mea ca port masca toata ziua, am deja pielea crapata de la spalatu pe maini, ma uit suspicios la toata lumea. Dau cu substante pe presuri si pe clante. Nu mai da vina pe oameni pentru ca vreti voi sa ne limitati viata. Pana la urma enervati lumea. Plus ca deja sunt si vaccinat baga-vash vaccinul pe gat .
6
2
Papagalii astia de la guvernare si ala cu guvernul lui se laudau cu nu stiu ce rata fruntasa la vaccinare. am ajuns de rasul lumii suntem la coada clasamentului... pana si serbia care nu e in ue are rata de vaccinare dubla fata de a noastra.
5
1
Catu asta este fix ce au vrut scursurile hastagiste si haitele dobitoace sa fie la guvernarea tarii. Romania isi merita soarta asta de cacat,pentru ca populatia esteflasca,delasatoare si asculta numai de cine latra,nu de cine judeca limpede. De asta avem ghioarle la conducere si institutii care impreuna cu interlopii si alte cazaturi sunt impotriva pamenilor decenti ce inca au ramas in tara,din diverse motive. O sa avem civilizatie europeana si democratie cand o zbura porcul. E imposibil cu asa ,,lideri'' si asa populatie dezbinata,iubitoare de nonvalori.
12
2
Catu si gasca niste incompetenti. Si totusi , pt o gripa sa omori un mapamond? Ceva nu se leaga
15
2
de cand e o singura boala si anume covid, s-a facut si catu doctor!!! asa cum probabil s-a facut si economist prin america!!!
14
2
Muie iubitorilor de restrictii
10
2
Asta o s-o intreaca pe dancila! Un incompetent!
13
2
Eu sper sa se inrautateasca atat de mult incat sa mori
7
5
Intreaga Europa depune eforturi sa reduca consumul de hidrocarburi. Imediat ce consumul creste se livreaza la TV un val nou de virusi pentru a reduce din nou consumul. Cei din HORECA trebuiesc falimentati pentru a prelua statul locatiile si sa le transforme in cantine sociale.
10
5
De unde dracu v-a adus Cap de Vitel ? Tu , care ai avut nota 4,5 la treapta a ll-a de liceu ... vorbesti ?!? Bai idiotule , tu si cu tuta aia de TURCAN de la ministerul muncii : duceti-va si spovediti-va la Preot sa iasa dracii din voi satanistilor ! Nu v-a vazut nimeni cu o lumanare in mana sa faceti semnul crucii , jogodiilor ! Vreti sa ne tineti in casa de si PASTELE asta ???
19
4
huoo futu te n gura de maidanez. Asa trebuie comentat la cacatii astia tradatori
16
2
oricum se vor inrautatii cu tine si cu guvernul meu la butoane,cat de covid ,fereasca Dumnezeu caci campania voastra de vaccinare este precum sefu,de kkt
21
1
Cuie Mitu. Ai fost sa vezi un centru de vaccinare? Totul e la intamplare. Vin vaccinuri cand si cand. Se vaccineaza aiurea in ceea ce priveste categoriile vulnerabile. Merge si pe pile. Personalul din unele centre de vaccinare e praf si pulbere triajul e doar de forma iar cei care se fac ca il fac sunt total nepregatiti. Concluzia e cam varza totul la fel ca guwernarea
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108