REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Florin Cîțu: Pe ce s-au dus vreo 60 de miliarde de euro în cercetare?

Florin Cîțu: Pe ce s-au dus vreo 60 de miliarde de euro în cercetare?

Replica API 22 februarie 2021 | 20:36 1903

Premierul Florin Cîțu a declarat vineri, la Guvern, că ar vrea să știe cum s-au cheltuit „vreo 60 de miliarde de euro în 10 ani” în domeniul cercetării.

Florin Cîțu

„Alocăm resurse suplimentare în educație. Discuțiile pe care le am cu toate sectoarele, nu doar cu acest sector (cercetarea, n.red.), sunt foarte simple, eu sunt gata să aloc resurse mai multe dar să le legăm de rezultate și aș vrea în fiecare sector să facem și o analiză calitativă și apoi vom alocă mai multe resurse. S-au alocat către acest sector în 10 ani vreo 60 de miliarde de euro și aș vrea să văd și eu pe ce s-au dus acești bani și dacă se văd și dacă românii simt că acești bani s-au dus în acest sector”, a declarat Florin Cîțu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar tu balbaitule numit si Catu ce ai facut cu banii imprumutati pana acum ? Ai indatorat poporul asta pe ani de zile dar nu ai vrut sa spui ce ai facut cu ei. Mortii matii de idiot finantistul pulii mele. Ai sters datoriile bancilor si ai finantat multinationalele handicapatul dracului.
2
0
Nu-s fanul lui Citu, dar voucherele alea erau in primul rand CU bani de la buget. Adica, guvernul dadea 1 leu si primea 16, maxim 35 bani inapoi sub forma de impozite pe venit si tva. Ulterior, mai primea inca maxim 20 de bani din. Deci practic, la fiecare leu investit in vouchere, statul incasa maxim 55 bani. Intelegi cum functioneaza asta? Era un fel de subventie pentru bugetari. Ceea ce nu e acceptabil. Pana cand sa stea astia pe banii mei???
2
2
asta nici finantist nu e, daca a taiat voucerele care aduceau bani la buget! e ca la insamantare, dai bani pe samanta toamna si culegi si obtii primavara. El a taiat si la primavara culege poola dupa aia o sa mai inventeze niste taxe pe care o sa le plateasca TOTI si privatii si bugetarii!! Tineti minte anul asta inca mai mancam de pe fundul sacului sa vedeti ce ne asteapta peste un an!!
3
2
Banii de care vorbeste onor "prim"-ministrul sunt banii de la buget, sau a inclus si sumele de le UE? Ca eu unul nu vad ce bani a cheltuit in mod serios gurvernul pentru cercetare. Iar banii de la UE se duc pe "proiecte" facute acasa prin copy-paste.
4
0
Cercetarea inseamna cautari ,experimente, esecuri si nu-ti iese mereu iar bani se cheltuie !Daca ti cont la fiecare banut o sa faci un rahat ! Cei care investesc in cercetare castiga! Vezi mari descoperiri,vaccinuri ,medicamente,Voi a-ti dat Cantacuzino la fier vechi
8
1
de la cineva care stie, hai sictir mincinos ordinar, in cercetare nu s-au dus mai mult de 8-9 miliarde, balbaitul asta minte cum respira
8
4
Domnule Citu,vad ca va tot plingeti de bani aveti idee macar ce se intimpla in instituttile de stat unde baieti destepti se cred proprietari un exemplu de luat in seama este si CT BUS CONSTANTA,unde domnul director general Bogdan Nita ,mana dreapta a domnului FAGADAU,a oprit tot ce aducea un venit din mediul privat,motivand ca este curtea lui si face ce vrea,si cum a vandut totul la fier vechi pe un pret de nimic,masini la care sau facut reparatii capitale au fost date a 2 a zi la fier vechi,si multe altele ,dar na cine sa vada
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212