REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Florin Cîțu, prima declarație ca premier nominalizat de PNL: „Este o onoare“

Florin Cîțu, prima declarație ca premier nominalizat de PNL: „Este o onoare“

Replica API 10 decembrie 2020 | 23:48 1425

Florin Cîțu a făcut, la sediul PNL, primele declarații ca și premier desemnat de PNL. La rândul său, Ludovic Orban, președintele partidului, a spus că nominalizarea nu a fost întâmplătoare.

Florin Cîțu

"Vreau să le mulțumesc colegilor pentru încredere. Este o onoare. Vrem să formân majoritatea parlamentară pentru că este nevoie de un guvern cât mai repede", a spus Florin Cîțu, scrie stiripesurse.ro.

A fost propunerea președintelui, să scriem propunerea de premier și am scris același nume. Nu este întâmplătoare această nominalizare. Va urma o perioadă dificilă, este nevoie de un premier care să aibă credibilitate. A purtat negocieri importante cu parteneri europeni și a menținut ratingul de țară pentru România. Are pregătite soluții", a completat și Ludovic Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Catule!...Noi, romanii supravietuitori politicii tale economice, iti dorim un singur lucru: sa mai traiesti trei zile cu cea de alaltaieri!...tie si alora care te lauda,
2
0
un os! macar sa mai aiba ceva pe el de ros!daca nu ne inprumutam cu dobanda buna scadenta la luna!
2
0
Doamne cine este acest personaj?Parca ar fi scapat de la ospiciu !Acesta se vrea a fi premier,dupa ce a inglodat tara in datorii?Ne afundam pe zi ce trece cu asemenea "specimene rare"!
2
0
Marea greseala a prostalailor deja hipnotizati de propagande este ca nu vad realitatea ca de fapt ciuma rosie este PNL-ul,un partid cu comportament stalinist pe bune si mai nou,tot de dreapta a venit USR,alta gaselnita fara nimic legat de liberalism,de politicile constructive ale dreptei occidentale. Partide de cacanari cu impopotonari de titluri istorice. PSD e piftie de porc cu mamaliga,ciuma rosie este asa zisa dreapta,ei sunt comunistoizii moderni,adica actuali.Romanii voteaza in orb ,nu au oameni de calitate buni de votat si iata,se mai si incaiera tot in folosul alora de doi lei.
1
0
Cu Citu in frunte PNL a sarit din lac in put. Ciuma Rosie topaie de bucurie. Peste 4 ani PSD probabil va ajunge iar la 40 sau 50 la suta poate chiar mai mult si uite asa Romania va fi sortita neocomunistilor din cauza prostiei partidelor de dreapta care isi taie singuri craca de sub picioare.
3
0
Este o oroare
4
0
Chiar n-au gasit un om respectabil sa-l puna premier? Deja pare un banc prost... intai se minuneaza de ce au luat scor mic la alegeri, apoi il pun tocmai pe Catu prim-ministru.
7
0
Nu conteaza cine voteaza ...astia sunt niste marionete indiferent de partid...ce show.uri fac ei in parlament ...se pupa intre ei si la tv "se cearta" de ochii prostimii.succes la vandut ce a mai ramas ...asta e Romania
4
0
liber la imprumuturi externe
6
0
daca nu ar fi de plans, ar fi de ras!!!
8
0
vai de mine si de mine ,sugaciul fugaci prim ministru.
8
0
este inca o aroganta viteleasca la adresa acestui popor batjocorit in fel si chip
7
0
Este o onoare? Nu: este o oroare! Sau eroare! Punct!
16
0
Nu ai primit aceasta functie in vara cand ai fugit bulangiule?.
14
0
Onoare ? Cred ca e o oroare. Oricum romanii isi merita soarta. Este exact ce au votat in contra PSD. Din lac in putz.a Va fi in fine bunastarea visata de popor. Acuma ...norma, exista vise si coamaruri, depinde. Somn usor!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212