REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Florin Cîțu susține că 'economia este administrată suboptimal'

Florin Cîțu susține că 'economia este administrată suboptimal'

Replica API 22 martie 2022 | 23:17 569

Florin Cîțu, președintele PNL, afirmă că evaluarea miniștrilor, despre care s-a vorbit „pe surse” în ultima perioadă, este necesară în contextul în care guvernul trebuie să implementeze reformele din PNRR, iar creșterea economică încetinește, pe fondul unei administrări „suboptimale”.

„Evaluarea nu trebuie să fie nicio surpriză pentru nimeni. Eu am spus întotdeauna că fac o evaluare a miniștrilor, pentru a vedea performanța guvernului. Mă interesează în primul rând miniștrii PNL, dar mă interesează și performanța guvernului. Sunt câteva lucruri la care mă uit. În primul rând, implementarea reformelor din PNRR. Aici vreau să-i anunț și i-am anunțat de fiecare dată pe miniștri că nu voi accepta ca scuză războiul din Ucraina pentru faptul că nu putem să facem o anumită reformă.

Am spus că mie mi se pare că economia e administrată suboptimal. Trebuie ca acum să luăm măsurile bune, pentru a asigura o revenire în V a economiei. Este clar că lucrurile încetinesc. Dacă vrem să avem o revenire a economiei, trebuie să luăm măsurile bune de acum.

Se face o evaluare periodică, nu e ceva special. Eu personal fac evaluări constant. Pe mine mă interesează PNL să aibă o performanțp bună. M-am uitat pe câteva sondaje, astăzi puteam să fim mult mai sus dacă nu existau câteva sincope în ultimele trei luni de zile. Mă interesează ca Guvernul României să performeze. Cred că lucrurile acestea trebuie făcute transparent, pentru că suntem aici pentru a face viața românilor mai bună. Nu trebuie să ne ascundem în spatele unor scuze. Economia România trebuie administrată bine, pentru că altfel va fi complcat să administrăm și alte crize, inclusiv criza refugiaților. Ca să poți să ai creșteri de salarii și pensii, trebuie să ai creștere economică”, a declarat Cîțu, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
... ai indatorat tara pt 200 de ani ! Dar tu ... nu ai copii , nu ai familie , tu esti cu prafurile !
1
0
Catu bate campi, e usor sa te uiti de pe margine, cat era el ce a facut
0
0
da tu. ce p motii ai facut ba?
1
0
Prafuitul asta condamnat pt conducere de masina beat, se poarta de parca guvernantii nostrii nu sunt de la el din partid. Mare este gradina Ta...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272