REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Florin Cîțu: Vladimir Putin e criminal de război

Florin Cîțu: Vladimir Putin e criminal de război

Replica API 29 aprilie 2022 | 00:02 504

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, consideră că liderul Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, nu va rămâne nepedepsit de comunitatea internaţională pentru atrocităţile comise de forţele armatei ruse în Ucraina.

Florin Cîțu

"Atrocităţile comise de forţele armate ruse în Ucraina nu vor rămâne nepedepsite de comunitatea internaţională. Nici Putin. Este un criminal de război. România a contribuit activ la proiectarea, adoptarea şi implementarea tuturor sancţiunilor UE împotriva Rusiei. Dar asta nu este suficient! Doar o blocadă totală va opri Rusia. Comerţul cu Rusia trebuie oprit", a scris Florin Cîţu, joi, pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

El a precizat că a transmis toate acestea miercuri în cadrul Congresului autorităţilor locale şi regionale condus de preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

"A fost prima lor şedinţă după începerea războiului şi a avut ca temă planul de reconstrucţie a Ucrainei. Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene, şi Charles Michel, preşedintele Consiliului European, au fost prezenţi în format online, la acest congres", a adăugat Cîţu.

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a efectuat miercuri o vizită oficială în Ucraina, la invitaţia omologului său, preşedintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanciuk.

Cîţu a vizitat şi zonele afectate din regiunea Kiev - Irpin şi Gostomel - împreună cu preşedintele Adunării Republicii Macedonia de Nord, Talat Xhaferi, şi cu preşedintele Consiliului Naţional al Adunării Federale a Confederaţiei Elveţiene, Irene Kelin.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De raie mai scapam, dar de Citu ba ! Face ce face, iese in fata si se baga in seama.
0
0
ba citule,du.te in parc si te da pe tobogan sau pleaca cu cercul,nu te mai baga in treburi de oameni mai mari.hai,du.te si te joaca....!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272