REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Florin Gheorghe: În Henri Coandă s-au folosit certificate fiscale falsificate VIDEO

Florin Gheorghe: În Henri Coandă s-au folosit certificate fiscale falsificate VIDEO

Replica API 7 mai 2020 | 00:00 4700

Florin Gheorghe, directorul general al Regiei Autonome pentru Exploatarea Domeniului Public și Privat, a acordat un interviu cotidianului Replica, cu toate că în această perioadă are un program destul de încărcat. Locul ales de acesta a fost parcul Tăbăcărie, unde echipele de muncitori renovează Țara Piticilor, raiul copiilor din Constanța.

Printre subiectele abordate în interviu a fost și renovarea echipamentelor din Țara Piticilor dar și reamenajarea tuturor parcurilor din Constanța, astfel că acestea vor fi gata să primească constănțenii dar doar începând poate cu data de 1 iunie.

Florin Gheorghe a vorbit și despre problema chiriașilor din cartierul Henri Coandă, despre controalele efectuate pentru a îi depista pe cei care au mințit în privința declarațiilor fiscale dar și a veniturilor. Cea mai des întâlnită problemă a fost în privința certificatelor fiscale falsificate, cei vinovați fiind trași la răspundere pentru falsificarea acestora. În privința acestora, se va lua o hotărâre după trecerea stării de urgență.

Un alt subiect abordat de acesta a fost și cum poate intra o persoană în posesia unui spațiu locativ de stat, dar și situația Galeriilor Soveja, care, în viitorul apropiat, se preconizează a fi renovate.

Mai multe amănunte despre cuantumul chiriilor dar și despre modul în care se pot depune cereri pentru o locuință, puteți afla în interviul video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce este greu de inteles? Constantenii NU isi doresc tigani asistati sociali pe banii nostri in oras. Punct. Reprezentantii locali, primar, samd sunt pusi acolo de oamenii care platesc taxe si impozite, nu de asistatii sociali pripasiti la pomana !
4
0
gheorghe a fost cel mai slab parlamentar din ultimii 30 ani
5
1
Nu prea ti-a placut scoala domnule Gheorghe.
7
1
Trebuia sa-i lasati unde le-au cumpara parintii case. Adica ai nostrii muncesc o viata inreaga de dimineata pana seara si tiganii fura, apoi le dati case gratis. Acum formeaza benzi de talharii prin parcuri si nu lasa copii sa se joace.
14
1
poate aude si politia ce se intampla pe acolo, cotetele alea trebuie demolate urgent si dusi de acolo la periferie, la munca si taiate ajutoarele sociale luate pe boli inventate
13
3
demolate toate containerele din coanda si mutati in camp deschis cu gard electrificat inalt de 10 m cu urmatoarea localitate la minim 15 km distanta cu monitorizare non stop si drone cu glontul pe teava
14
0
Containerele pe schelet metalic mutate spre Galesu,Nazarcea,Culmea subzistenta agricultura,zootehnie eventual pe terenurile lui Teodosie Snagoveanu ala cu balariile!
19
1
Bv Florine! Spor la treaba! Nu baga in seama mancatorii de kkt.
6
15
Mutati la tara si sa traiasca din munci agricole, ca sunt mai sanatosi decat noi, ati vazut cum urla !
23
0
Taiati ajutoarele sociale. Daca nu vor sa munceasca, u banii pe cre ii dti aum tiganilor, construiti pyscarii si bagati acolo tiganii care nu vor sa munceasca plus pe toti, dar absoluti pe toi "interlopii" care ne-au facut tara de cacat in lume! Este atat de simplu!
24
0
Campusul e locul unde ar trebui sa stea Mazare dupa ce va iesi de la parnaie, alaturi de toti ceilalti care l-au sprijinit in construirea acestei NENOROCIRI i in mijlocul orasului. O adunatura de curve, proxeneti, drogati, puturosi carora nu le place munca. Verificati-le veniturile...daca nu muncesc din ce platesc datoriile si isi sustin copiii? Da, stim...din furturi, droguri, bisnita cu tigari si talharii!! Faceti ceva si terminati cu mizeria de acolo...ore aia nu stiu sa mature in jurul blocurilor? Ti-e scarba sa treci pe acea strada...Bine ca m-am mutat la timp de acolo...
19
1
Sunteti penibili. Penibili si in ce declarati si in ce faceti. Stiti cui ma adresez? Tuturor NENOROCITILOR din TOATE PARTIDELE care NU FACETI NIMIC PENTRU ROMANI. Singura voastra grija este functia si cati mai multi bani la buzunar.
15
1
Lui fagadau o sa dispara!
11
2
Care nu stie decat sa ceara spagi. Un boschetar notoriu. Umbla doar in preajma lui Enceanu care il are la mana cu spagile din regie. Amanta de la juridic ce face?
14
3
Vine si randul tau, dupa alegeri. Audit cu asistentza DNA.
12
4
Cica "am zis sa profitam sa mai respiram niste aer proaspat" ce idiot!Cum sa respiri aer proaspat prin masca pisha te ai pe el de O2 ?baa sunteti de ras si de bataie si de joc cred pe langa aia adevarata! Masca e de la Wuhan ? hahah
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212