REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Florin Gheorghe nu 'pupă' nici Consiliul de Administraţie de la RAEDPP. La fel, nici Cristinel Dragomir!

Florin Gheorghe nu 'pupă' nici Consiliul de Administraţie de la RAEDPP. La fel, nici Cristinel Dragomir!

Replica API 29 iunie 2018 | 00:57 547

Cristinel Dragomir

Consilierii locali municipali constănţeni au avut de stabilit, în şedinţa de joi, 28 iunie, noua componenţă a Consiliului de Administraţie de la Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat.

Florin Gheorghe

Propunerile pentru C.A., supuse votului, au fost: Florin Gheorghe (fostul deputat, prietenul primarului Decebal Făgădău), Cristinel Dragomir (fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa), Cristian Solom, Sorin Lucian Ionescu.

În afară de Cristian Solom, care a întrunit 14 voturi "pentru", 10 împotrivă şi 1 vot anulat, Florin Gheorghe şi Sorin Lucian Ionescu au obţinut 12 voturi "pentru" şi 13 "împotrivă", în timp ce Cristinel Dragomir a obţinut doar 10 "pentru" şi 15 "împotrivă", ceea ce înseamnă că ultimii 3 menţionaţi nu au fost validaţi. De altfel, proiectul per ansamblu nu a trecut de votul aleşilor locali.

De precizat că cele 12 voturi "pentru" înseamnă fix cei 12 consilieri locali municipali ai PSD prezenţi la şedinţa de joi. În condiţiile date, se poate sesiza că Dragomir nu a fost votat de toţi colegii din PSD!

Adăugăm că a absentat de la şedinţă consilierul PSD Cristian Tincu, cel care s-a făcut remarcat, în trecut, printr-un comentariu nepotrivit la adresa unor mămici care protestau în faţa Prefecturii.

Referitor la nominalizaţi, mai adăugăm că, spre exemplu, Cristinel Dragomir a mai fost propus de PSD şi pentru C.A.-ul de la Oil Terminal, dar nu a fost votat, în timp ce Florin Gheorghe a mai fost membru în conducerea SC Neptun Olimp SA; Sorin Lucian Ionescu este, la rândul său, membru în C.A.-ul Administraţiei Canalelor Navigabile.

Pe de altă parte, să nu uităm, Cristinel Dragomir este vehiculat, alături de alţi social-democraţi, ca posibil viitor prefect al judeţului Constanţa.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti asa de prost ca nici nu stii cum ii cheama: este solom nu solomon boule!!!
0
1
Bai fratilor..numai jigodii si gainari..cristinel solomon si gheorghe.
1
2
Solom este de 1000 de iri mai destept ca tine!Ca nu pleaca capul asta este alta problema!
2
1
Leprele mazariste nu se lasa. Au supt tot si mai vor. Orasul asta moare incet si sigur.
3
0
Specimenele astea nu au disparut din viata publica? Cine-i pastoreste? Ne meritam soarta daca suntem naivi si ii toleram. La urmatoarele alegeri nu mai dormiti in shoshonii!
1
0
Cristian Solom este varul lui Claudiu Palaz si este depanator de telefoane. Un maimutoi pe care chiar si Palaz l-a dat afara dupa ce-l pusese consilier al sau la prefectura, de prost ce e....
6
0
LASA....CA IL NUMESTE DL.FAGADAU PE FLORIN GHEORGHE...DIRECTOR GENERAL-RAEDPP.
4
1
Se plimba doar sa ia bani de la AGA prin diverse institutii, ce ii califica... nu stie nimeni
2
0
Ratatul asta de Florin Gheorghe a mancat tone de cacat la toate partidele si la toate bisericutele prin care a trecut . Un jegos si un latrau !
2
0
Viitorul primar al urbei!
4
2
turnatorul asta de dragomir nici la porci nu merita pus .....
8
0
Cu ce-o fi gresit cetatea asta de e blestemata numai de mazaroi, suinologi si tot felul de creaturi insultatoare la calitatea fiintei omenesti??
4
1
Este umilitor pt constanteni sa tot fie propus acest lipsa de creier peste tot..
3
2
Du te n pula mea la Rahtivani de unde ai venit si cu muistul ala de F G duceti va n pula mea amandoi
2
0
Florine esti un traseist politic, unde este de supt hop si tu. Ce ai facut pentru orasul nostru ? Cu ce ai ajutat populatia constantei ?
3
0
Lui Cristinel Dragomir ii da Dumnezeu dupa inima! A facut prea mult rau unor oameni deoarece nu ii placeau fetele lor. Sa bagat pana in sport sustinand , o jigodie din fotbal, un ziarist pe nume Chirita, presedintele Academiei " Farul"
6
3
Florin Gheorghe un PNList vopsit Un traseist politic MA bucur ca a pierdut.
5
0
Pacaliciu asta spagar a reinviat dupa ce a praduit tot... ce sa fac florinel pacaliciu fara serviciu s au dus vrmurile cand cara valiza cu izmene a lu oprea si lua spaga sa bage directori la deconcetrate si companii...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108