REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Florin GHEORGHE nu ȘTIE ce se va FACE în locul GALERIILOR SOVEJA

Florin GHEORGHE nu ȘTIE ce se va FACE în locul GALERIILOR SOVEJA

Replica API 12 noiembrie 2020 | 00:00 3952

Galeriile Soveja, altădată mișunând de clienți gata să cumpere orice la preț de chilipir, au ajuns un talcioc ambulant în care marfa aproape că este așezată pe jos. Cu toate că acum câteva luni soarta Galeriilor părea pecetluită, demolarea fiind iminentă, iată că acest proiect încă este blocat. Cu toate că oferte pentru preluarea spațiului ar fi, deocamdată se așteaptă și decizia primăriei.

Locul plin de larmă și de negocierile pentru un preț cât mai bun a devenit un loc sumbru, singurii comercianți rămași având marfa expusă pe jos sau pe câteva lăzi murdare.

Magazinele rămase fără marfă au devenit culcușul preferat al oamenilor străzii, sau drogaților. Haine puse laolaltă cu varză pentru pus la murat, magazine de electrocasnice în care ai toate șansele să găsești televizorul lui Mihai Viteazu, toate acestea alcătuiesc un peisaj dezolant.

Poate că primăria vrea să facă un parc

Contactat de reporterii Replica pentru a lămuri situația, Florin Gheorghe, directorul RAEDPP, a declarat: ”Deocamdată nu putem să facem nimic, până nu se hotărăște și primăria. Poate ei vor să facă un parc, sau cine știe ce altceva. Comercianții de acolo au contracte pe trei luni, la fiecare trei luni și le reînnoiesc așa că sunt în regulă. Noi oferte am avea pentru spațiu, avem chiar 4 și toate sunt din afara țării, dar așteptăm să se rezolve situația. ”

Florin Gheorghe

Vă reamintim că la începutul acestui an, Primăria Constanța anunța prin intermediul RAEDPP că va demola Galeriile Soveja și va face loc unui spațiu comercial modern.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un Lidl poate asa depasim Austria sau Franta la numar.. .off
3
0
PNL daca nu o rezolva pana la alegerile parlamentare din 6 decembrie, isi va mai trage un glont in picior...Dati spatiul unui operator comercial, care sa igienizeze locul. Zona e condamnatata oricum de Mazare si PSD, prin crearea unei circumscriptii electroale dedicata PSD, cu sprijinul Politiei sectiei 2 si pandarilor publici nevazuti decat la ridicarea salariului de la bancomat.
0
0
florin gheorghe un incompetent
2
1
birouri pt it isti
1
0
.. si un bordel... nu fi egoist!
4
0
la alegere: centru de gazare, zid, fabrica de sapun cum a zis roni, gard cu tepi, protectia copilului pt tigani ca si asa e full cealalta, groapa, cimitir, poligon de detonare, case de pariuri
11
0
langa ciori, o fabrica de facut sapun.
14
0
un drum de acces suprateran pentru fluidizarea traficului!in constanta pana acum trebuia sa existe inclusiv metrou ca sa nu mai zic ca trebuiau sa impanzeasca orasul cu tramvaie moderne!
10
0
Pwla parc, se trantesc niste blocuri si gata.
10
0
e prea mica zona pt parc, sa se faca un bloc pt pasari
8
0
de acord cu Leo
6
0
Mai bine o sectie de politie si o mica unitate de jandarmi dedicata ghetoului H.C.
26
0
De ce sa faca parc? Au inebunit? Ar fi plin de tiganii din HC, multa mizerie, coji de seminte, cacat de caine, drogati, manele si alte minuni. Acolo trebuie un Penny, Lidl, Kaufland etc. Este prea multa tiganie in prezent. Trebuie stopata tendinta asta de a transforma acest cartier in ghetou.
22
1
Esti pe tobogan ! Incapabilule!
10
2
Parcul propus de Dobre in campanie! In zona nu exista niciun parc! Daca se vrea se poate!
6
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272