REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
6.5° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Florin GOIDEA este NOUL DIRECTOR al Portului Constanța

Florin GOIDEA este NOUL DIRECTOR al Portului Constanța

Replica API 23 decembrie 2020 | 13:19 9205

Consiliul de Administrație al CNAPM Constanța a decis: Florin Goidea este noul director al Portului Constanța. Mandatul lui Costel Stancă a expirat, iar Ministerul Transporturilor a demarat procedura de selecţie a noului director general. Au fost mulţi candidaţi, printre care şi Florin Goidea. În ultima etapă, acesta s-a luptat cu Gabriel Daraban. CA al CNAPM s-a întrunit în ședință, membrii considerând că fostul director adjunct, Florin Goidea, are toate calitățile pentru a prelua funcția.

Au fost zece candidați, au rămas opt în faza finală. A fost un concurs extrem de serios și corect, a început pe 19 octombrie și s-a terminat astăzi, am avut punctajul cel mai mare. S-au făcut proiecte, interviuri. Mi-aș dori ca toate concursurile pentru funcțiile de directori, manageri ale companiilor de stat să se desfășoare cum s-a desfășurat acesta”, a declarat, pentru Replica, Goidea.

Acesta va prelua mandatul pe 28 decembrie.

Citește și:

EXCLUSIV! Noul DIRECTOR al PORTULUI Constanţa va fi ales dintre GOIDEA şi DARABAN

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nicaieri in lume nu se percepe taxa de intrare in port, dar ei zic ca reinvestesc banii incasati... De fapt nu investesc nimic sa arate cati bani aduc ei la buget si implicit isi incaseaza primele pentru rezultatele aduse... Este la fel de 30 de ani.
1
2
In sfarsit portul ajunge pe mainile unui profesionist. Stanca se poate intoarce la studente si la betivaneala !!!
6
3
Un profesionist si un om cu mult caracter ! Felicitari si mult succes domnule Goidea !
7
1
PENELIZAREA CONTINUA.....
2
3
Institutiile ar trebui conduse de profesionisti..nu de clienti ai partidelor care au ca scop imbogatirea personala a lor si a gastilor care ii sustin..ex Arsvom...institutie aflata in picaj accelerat...pacat
9
3
Deci base inca are putere in cta
9
3
Costica, gata, ai liber iar la ce-ti place tie mai mult... curve si bautura.
15
1
Un animal nenorocit care a reusit totul pe umerii lui Claudiu Palaz. Daca nu era Palaz era portuar dar cara saci in carca acest neica nimeni!
11
10
Florin Goidea este solutia perfecta pentru revigorarea portului Constanta Un om echilibrat,vizionar si cu toleranta zero la inegalitati Succes domnule comandant !
16
13
Tu ai idee despre ce comentezi sau esti una dintr-aia careia ii place sa se auda vorbind? Ca treaba sta taman invers fata de ce spui tu. Goidea e unul dintre putinii directori generali care s-au perindat pe la APC care chiar stie 'cu ce se mananca portul'. Te-as fi intrebat de la ce vine 'P'-ul ala din numele tau dar, dupa ce ti-am citit comentariul, mi-am cam dat seama.
15
8
Vai de capu nostru!! Astia nici iarba din fata APC sunt in stare sa o tunda!! Vai de capu nostru!!
10
7
Futu-ti goidea lu morti mati in gura de zdrente, ati rascolit portu de cand au tot fost schimbati directori , cand era tivilichii ati mancat toti de pe urma lui ,jegurilor
8
15
Felicitari, un profesionist adevarat, are radacini adanci in shipping, beneficiaza si de acoperirea specifica, ce mai, omul potrivit, la locul sau. Bravo.
14
14
scrieti un articol amplu, cine este, apartenenta politica, experienta anterioare unde , ce functii... sa stie oamenii cine conduce portul, care este atat de important pt oras,judet, zona ! asta inseamna ziar local, nu barfe de facebuciuc !
18
1
Nea gabi, ce naiba....
10
0
Daca decipanizeaza birourile, e bun.
31
2
Dati afara pe BADESCU LAURENTIU managerul PSD ist de la Ambulanta si slugile lui DORCEA ALEXANDRU si IACOB MONICA care si a angajat sorul pensionar la Ambulanta DORCEA ALEXANDRU sifonul sau prostul Ambulantei care ne pune sa lucram cu masini defecte dar repara masinile pe sute de mii de lei Schimbati aceasta clica de idioti care au distrus Ambulanta cu hotiile lor DOMNILOR DE LA PNL AJUTATI NE VA RUGAM. BADESCU LAURENTIU acest sobolsn PSD ist ii expira mandatul in Ianuarie El si slugile lui trebuie dati afara
15
2
Alt hot cu salariu de 12000 eur pe luna, care habar nu are cu ce sa mananca portul.
22
14

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407