REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Florin Goidea, numit director adjunct în Portul Constanța

Florin Goidea, numit director adjunct în Portul Constanța

Replica API 16 august 2022 | 16:56 4265

Florin Goidea, fostul directorul general al Portului Constanța, a rămas la conducerea companiei. Acesta este, începând de marți, 16 august, director adjunct, în locul lui Adrian Dugăiașu, care a devenit director coordonator.

Reamintim că Florin Vizan a fost debarcat de la șefia DRDP Constanța, unde fusese numit în urmă cu câteva luni, pentru a fi propulsat pe scaunul de director al Portului Constanța.

S-a făcut remarcat între timp prin câteva apariții foto în presa tabloidă. În 2018 era filmat de paparazzi de la Cancan petrecând în clubul Nuba din Mamaia. Iar în 2020 o publicație din Constanța l-a surprins la volanul unui autoturism Rolls Royce Wraith, în valoare de 400.000 de euro.

Vizan este asociat în 10 firme, precum Eco Concept Expert SRL, Nova Premium Gaz SRL, Lotus Camping SRL, Nova Management SRL, Zeus Service SRL, Zeus Construct SRL, Megalex Trading, Nova Holding, Green Impact SRL,, Eco Prest International SRL

Are mai multe spații comerciale în Brașov, dar și în Constanța, cât și terenuri, în număr de cinci, toate în Constanța.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu esti ala sef peste permise de barca de la Giurgiu ? Ce sa intamplat ? Asta este tot ce poti zice ?
0
0
Madalino, nu stiu de ce dar de data asta cred ca ai belit-o definitiv. Vizan e baiat de baiat. Nu inghite fite si prostie. Asa ca sa vezi tu mui e cand o sa cobori in randul nostru. Imi amintesc de tine pana sa i-o s**i lui Preda ce ok erai dar mui e dupa mui e ti-a crescut nasul pana ti l-ai operat. Parca ai stiut. De abia te asteptam noi colegii sa te tratam la fel cum ne tratezi tu
1
1
Bai saracilor care sunteti saraci, gura mica ca va dau cu Gucci in cap pana va curg mucii in batista mea Vuiton. Pai ba saracilor voi ati luat-o in gura de la toti burtosii astia sau voi? Voi stiti ce greu e sa inghiti o sperma puturoasa?
1
0
Le-a pus pi zda in cap la toti directorii si toti au dansat dupa cum a cantat ea. e profesionista. Pe Goidea doar il mangaia pe chelie si era catelusul ei
1
0
Goidea cotitorul cotitorilor! Mars acasa securistule. Ai vandut portul la rusi!
1
0
MarGELATUL ala este expertul nostru pe infrastructura portuara.
0
0
Romania a ajuns sat fara caini. Se fura si zaharul din ceai. Mafia in Constanta a ajuns la rang de rege.
2
0
Ai observat ca Madalina noastra draga si-a operat si carma? Ca deh, lucreaza cu vapoare si lua banda din cauza carmei. Dar parca acum are si mai mult par in nas. Asta e la APC cum era Udrea la Chioru, prezentare de moda si facea pe sugativa pe sub masa
1
1
Goidea a facut toate furaciunile cu putoarea de la personal Madalina. Madalino te bagi pe sub masa si la Vizan sa culegi iaurtul?
2
1
Goidea ai furat tot ce se putea! Ce o sa iti faca Ciocan ca nu ai semnat contractul? Nu ai incasat destul de la Ianis? Goidea, IESI AFARA JAVRA ORDINARA!
1
1
Nu ne mai critica tu. Normal ca ne trebuia portul, sa avem de unde mangli cu spor. Doar asta e meseria noastra, la asta ne pricepem de 30 de ani, sa ciordim. De aceea ne voteaza fraiericii si pulifrici, plus babele, mosii si blonzii. Le mai dam si lor de un corn, o galeata, iar voua va dam UE, ca oricum ne mai votati 30 de ani.
0
0
Haaaaaaaaa
0
0
Pt ciolacu,portul era un dezastru....asa spun psd-istii la performanta!Rusine! Ati vrut portul pentru interese proprii,bani, nu dezvoltare!
0
0
"Prisosta,da-i osul asta,e gras" . Deci ,nicio schimbare in ultimii 2000 de ani,aceeasi mentalitate
0
0
Chiar suntem o natie de prosti!
4
0
Si Catana junior cel cu experienta in conducerea porturilor ?
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920