REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Florin Iordache a făcut semne obscene în Parlament

Florin Iordache a făcut semne obscene în Parlament

Replica API 15 noiembrie 2018 | 00:14 425

Florin Iordache

Deputatul PSD Florin Iordache, președintele Comisiei speciale pentru legile justiției și vicepreședinte al Camerei Deputaților, a făcut un gest obscen către opoziției chiar în plenul forului legislativ.

S-a întâmplat după un discurs în plen, în care i-a atacat pe parlamentarii USR și PNL pentru criticile pe care le-au adus la modificările legilor justiției.

Opoziția l-a aplaudat ironic după acest gest.

Florin Iordache a reacționat dur, marți, după publicarea raportului MCV pentru România.

„Implementarea solicitărilor absurde ale Comisiei Europene din MCV ar bloca întreaga justiție din România”, este titlul comunicatului semnat de Florin Iordache, transmis marți.

„Am început parcurgerea raportului MCV pe anul 2018, prin care niste “experți” necunoscuți dau indicații României cu privire la aplicarea unor legi DEJA în vigoare, iar absurdul uneia dintre recomandări iese cu totul în evidență.

Astfel, Comisia Europeană solicită Parlamentului, prin raportul MCV, nici mai mult nici mai puțin decât “oprirea imediată a implementării legilor justiției realizate de Comisia specială comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislative în domeniul justiției, precum și a ordonanțelor de urgență emise de Guvern, stoparea implementării Codului Penal și a Codului de Procedură Penală”, spunea Florin Iordache.

sursa: digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu mania proletara sa sugi pula ca la tara si de vrei sa zici ceva cu numele asta de jartea din cea mai penala tot ce ai e pula goala si mai du te si tu n smoala!Ai vazut si tu un film si te crezi tamponul intim ca doar ala sta in mijloc ca tine in bagat in joc
0
0
Asa infierati cu manie proletara perfectilor,ti-ai dreak de prostani!
0
0
asta merita jegosul asta unde se crede?la dinamo pe stadion?duce te ai dupa Haldan Doamne Iarta ma de bou si de incompetent de mascarici de show revelion televiziunea romana 1985 .cu fata aia zici ca esti desenat cu stanga nici la revista Urzica nu te ar pune nimeni ca nu esti decupabil,futu v ar lumea in gura de hoti!Nu pleci jegule?Unde o sa fugi pisat de caine bubos ce esti?
3
1
ii ceri prostului ce n-are la balbaiala cu care vorbeste ca de un handicapt
1
1
El este simbolul majoritatii Poporului Roman care se conporta lafel.
2
1
Asa este si seful lui de partid. Sa si suga degetele sunt platiti din banii nosttrii
5
2
in gura lui Iordache si la de la tot pesedistii din Romania.Va venit si voua randul la o muie !.
6
6
Vedeti dvoastra,iordache,cu degetelele alea ,,bagacioase,, peste cateva zile va intra in catedrale la slujbe cu ocazia celebrarii centenarului. Isi va face si cruce cu degetetul,, bagacios,,. Speram ca patriarhul daniel sa-l arunce afara.Zilele trecute am mai vazut un curvar ca pupa icoane,si popa,cunoscandu-l,l-a trimis la munca.Curvarul nu a inteles subtilitatea mesajului si radea ca tantalul.Daca popii tolereaza in preajma lor asa elemente sa nu se mire ca raman singuri in biserici.Cetatenilor simpli le va fi scarba sa se mai afle in apropierea unor persoane ca iordache.
6
3
Bai cretinilor, dar cand Iohannis a legitimat"Muie PSD" unde erati?! Nu va place, nu-i asa? Cand USRistul - rimeaza cu muistul - Cristian Ghinea facea acelasi semn in Parlament cand se dezbatea Codul de Procedura Penala, de ce n-ati invocat inchizitia? Acum v-ati luat-o, dar de data asta sunteti la celalalt capat al madularului... Asta-i viata! Vine si randul lui Iohannis. Cine seamana vant, culege furtuna...
6
6
dementi mintali fara educatie si cenusa in cap .imi inchipui vcum se comporta in familie socienate .ce scursuri si ce exemple pt generatiile tinere .De si ar rupe gatul si cele 2 degete .
6
2
Toate scursurile si gunoaile societatii s-au adunat in PSDeul asta de kk
8
4
Cata sfidare si lipsa de bum simt din partea acestui asa zis politician. Mi-e sila de clasa politica din Ro
8
4
La faza asta Dragnea trebuia sa l dea direct afara din partid.....dar cum nu o face o sa ramana un partid de banditi in continuare
8
5
Lumanari si acatiste.
5
5
un golan, nimic mai mult
8
5
Un Tepes Voda ne-ar trebui sa-i linisteasca definitiv pe cacatii astia cu ochi!
10
5
era tare ghilotina nu?ce bine era cand se faceau executii in piata publica...meritati sa ne intoarcem in timp si sa va judecam cum trebuie,noi,poporul nu altcineva.scosi si ghilotinati ei si rudele dar nu se mai poate,aveti noroc traim in alte timpuri si ne supunem unor regulamente,tratate internationale,pacat!Dar totusi va transmitem ganduri bune mereu si va crestem aura energetica fie ca va vbm de bine sau rau,meritati scuipati intre ochi in timp ce se uita toate amantele si nevestele la voi
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212