REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° ConstanÈ›a Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° ConstanÈ›a Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Florin Mitroi: "Oamenii mă vor în continuare la Primăria Valu"

Florin Mitroi: "Oamenii mă vor în continuare la Primăria Valu"

Replica API 29 august 2011 | 00:00 208

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, nu mai ia în considerare varianta de a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa. El declară că are suficiente motive să mai candideze pentru un mandat la Primăria Valu lui Traian: "oamenii mă vor, am proiecte de dus mai departe". Cât priveşte relaţia sa cu prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, ea nu poate fi intuită decât ca foarte bună, de vreme ce Florin Mitroi încurajează o eventuală candidatură a acestuia la şefia CJC.

Reporter: V-aţi decis, mai candidaţi pentru Primăria Valu? Care sunt motivele?

Florin Mitroi: Candidez, pentru că am foarte multe proiecte pe care le am de dus la bun sfârşit, şi pentru că îmi place ce fac: administraţie publică locală. Administrez comuna ca pe un bun al meu, iar în sondaje stau peste 60%, ceea ce înseamnă că oamenii mă vor. Iar dacă oamenii mă vor în continuare la Primăria Valu lui Traian, nu pot să îi dezamăgesc şi să plec.

Rep.: Cum rămâne însă cu acea posibilitate de a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean? Colegii v-au propus acest lucru, dumneavoastră spuneaţi că luaţi în calcul varianta.

F.M.: Le-am mulţumit colegilor, le-am spus că apreciez gestul lor, dar nu este acum momentul ca eu să candidez la Consiliul Judeţean. Avem oameni în partid care să candideze, sau dacă prefectul se decide şi candidează, sunt mulţi primari ai PDL care spun că pe el ar trebui să îl sprijinim.

Rep.: Este cunoscută simpatia primarilor PDL faţă de prefect, dar cum stau lucrurile în privinţa relaţiei prefectului cu preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru? Vă întrebăm pentru că ştim că nu este una tocmai cordială.

F.M.: Nu ştiu ce ştiţi voi, cei din presă, dar eu ştiu că relaţia dintre cei doi este OK.

Iată şi proiectele la care face referire Florin Mitroi, despre care declară că vrea să le ducă la bun sfârşit: piaţa agroalimentară, aflată în curs de execuţie; o cantină socială, care se construieşte în incinta Bisericii de la Valea Seacă (investiţie de 11 miliarde de lei vechi); 3 parcuri, de asemenea în execuţie în comună; lucrări de canalizare precum şi de asfaltare; introducerea de gaze - se preconizează ca în 2012 proiectul să intre în linie dreaptă.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272