REPLICA ONLINE CONSTANTA

21° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
21° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Florin Piersic, transferat la Terapie Intensivă

Florin Piersic, transferat la Terapie Intensivă

Victor ROTARU 1 mai 2024 | 08:04 601

Florin Piersic a fost transferat pe secția de Terapie Intensivă a Institutului Inimii din Cluj Napoca.

Florin Piersic, transferat la Terapie IntensivaFlorin Piersic

Marele artist a fost zilele trecute operat la genunchi, iar medicii de acolo monitorizează acum evoluția stării de sănătate a actorului, în condițiile în care acesta are montat, de mai mulți ani, și un stimulator cardiac.

În ceea ce privește transferul la un spital din străinătate, reprezentanții spitalului susțin că nici nu se pune problema de așa ceva.

Medicii nu vor să facă publice prea multe detalii cu privire la starea de sănătate a acestuia.

Cu toate acestea, ceea ce se știe cu certitudine până acum, este faptul că Florin Piersic a fost internat în cursul zilei de vineri pentru o infecție la genunchi, ulterior medicii descoperind că infecția s-a extins până la stimulatorul cardiac pe care acesta îl are de câțiva ani.

În funcție de starea lui de sănătate, se poate pune problema transferului la o altă clinică medicală, sau chiar în străinătate, însă, în acest moment, nu se ia în calcul o astfel de decizie.

Familia marelui actor a cerut reprezentanților medicali discreție în ceea ce privește starea de sănătate a lui Florin Piersic.

”Este într-o stare stabilă în momentul de față. Se află internat pe secția de Cardiologie din Institutul nostru, sub tratament medicamentos. Dar vreau să subliniez că familia mi-a cerut în mod expres să nu furnizez informații pentru că dorește intimitate și discreție vizavi de starea dumnealui”, a declarat un reprezentant al spitalului. 

Marele actor al României a împlinit 88 de ani pe 27 ianuarie

De ziua lui, legenda filmului românesc a avut o mare dorinţă. "Îmi doresc ca oamenii din jurul meu să fie buni, să fie aşa cum doresc eu să fie şi aşa cum îmi doresc mie să fiu până în ultima zi a vieţii mele. Dacă nu mă opreşte cineva pe stradă, sunt bolnav.

Eu abia aştept să fiu oprit, să îmi spună lumea ceva, să îmi spună unde e şalul alb, dar batista roşie", a declarat atunci Florin Piersic

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a trait ...zece vieti, cat mai poate sa traga si de a ...unspea?se incearca totusi o prelungire !
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515